Hater softwaren. Fjernkontrollen mangler info- og "gå tilbake"-knapp, så det er vanskelig å navigere, dekoderen har ikke noen skjerm som viser hvilken kanal man er på og det er nærmest umulig å vite... Vis mer

Veldig dårlig kundeservice. Veldig lang respons tid, selv etter mottatt svar. Lite fleksible og ydmyke på feil og ansvar. Meget misfornøyd. Produktene og stabiliteten virker bra.

Dårlig og dyrt! Bruker lokketilbud med premier leauge som er dårligere enn Telia sitt. Selv om de har binding må man passe på selv og ikke si opp strømmetjenestene for tidlig. Og er du for sen er det... Vis mer

Min samboer tegnet avtale da vi overtok nytt hus i juli 2025. Etter et par måneder ønsker vi å endre så jeg ble fakturamottaker, IKKE tegne nytt abonnement. Likevel fikk vi altså et nytt abonnement,... Vis mer

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,5

Alle anmeldelser

80 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

10/10

Godt og stabilt nett, tilbyr gratis app som kan brukes i hele EU og kjempe god kundeservice!

15. februar 2023

Må restarte ruter minst hver dag.

Må restarte ruter ca hver dag.
Internett skal være 500/500.
Ligger oftest på 12 /3. Men er ca 30% av dagen på 0/0.
Det er ikke Altibox som lager programmene på tv. Eller programmerer data pakkene som skal sendes. De skal bare distribuere. På en god dag så leverer Altibox like bra som resten av leveranse verden gjorde når frakt skipet blokkerte panama kanalen.
Altibox er en total og fullstendig vits.
Hadde bestemor, som ikke kan smart tlf, brukt 5 minutter og 500 kroner. Så hadde hun lagd en bedre bedrift en hva Altibox er i dag.

9. februar 2024

Clean Mail Er ikke et superlativ, men et mareritt

Den arrogansen Altibox viser med det totalt ubrukelige spamfilteret Clean Mail er utilgivelig. Spam endrer adresse hele tiden og går igjennom selv om teksten alltid er "unge ukrainske..", OG epost du venter på HOLDES I FLERE TIMER FØR DU FÅR BESKJED at de er spam. Da trykke, og så starter standard nettleser, så trykke om du finner den lille pilen, så bekrefte så skal det vises at det jobber med en tidslinje som bare er en illusjonistisk tidsforbruk. Glem i det mnste e-posten deres. Også - må brukes regelmessig, antall adresser...

6. februar 2024

A modell boksen holder ikke som lovet

Har hatt A-modell TV-boksen noen år, men den blir visst aldri stabil. Går i frys omtrent hver eneste TV kveld. Må startes på ny, av og på osv. Etter noen forsøk bruker den å livne til igjen, men det er så irriterende. Har også prøvd å bytta boks, det hjalp litt, men fortsatt ustabil. Kan ikke anbefales.

29. januar 2024

Ikke mulig å logge inn for å endre…

Ikke mulig å logge inn for å endre kanalpakkene. Programmer sett i tidsforsinkelser hopper plutselig fram inn i påfølgende program. Naboene og andre bekjente opplever akkurat det samme siste halvåret. Vi bytter leverandør ASAP

28. januar 2024

Gir ikke tilgang til strømmetjeneste…

Gir ikke tilgang til strømmetjeneste som står på listen over tilgjengelige tjenester. Tok to dager og masse dialog for å finne ut at «nei den har vi ikke» Bortkasta tid og bortkasta penger. Gammalt ræl av en løsning er det også. Eneste grunnen til at folk bruker altibox er monopolet på fiber i regionen. Burde ikke vært lov med monopol i Norge, heller ikke for slike halvoffentlige selskaper som hverken er
Kontrollert av det offentlig eller er utsatt for fair konkurranse i det private markedet

27. januar 2024

Klarer ikke endre anleggsadresse

Etter at kommunen endret gatenavn for samordning med resten av kommunen, klarte ikke Altibox å endre adressen PÅ ANLEGGET, kun på faktura-adresse. Har kontaktet dem 14 ganger om det samme, men intet skjer. Fibernettet fungerer stort sett bra, men litt langsommere enn lovet.

25. januar 2024

Sender meg faktura i noen andre sitt navn…

Sender meg faktura i noen andre sitt navn. Jeg har betalt med et uhell 2 ganger, og de nekter å hjelpe meg og nekter å gi pengene mine tilbake. Dårlig kundeservice og får frekke meldinger og telefoner tilbake. Har ikke eget abonnement, men de sender meg faktura på altibox tv og Internett for en adresse jeg ikke bor på, på et ukjent navn!!!!

1. januar 2024

Internett hos NTE Altiboks

Har hatt internett hos NTE Altiboks. Hastighet 150/150 og betalte 789 kr pr mnd. Ringte de og ønsket å si opp avtalen for å gå over til annen leverandør. Da flesker de til med tilbud om samme hastighet for 379 kr pr mnd i ett år! Jeg takket pent nei, og sa at de kunne gitt meg det tilbudet tidligere hvis de var interessert i å beholde meg som kunde. Provoserende at jeg har betalt blodpris så lenge når de har kunnet gi meg mye lavere pris!

15. januar 2024

Altibok- Internett og tv forsvant etter en…

Internett og tv forsvant etter en oppgradering av fibernett fra altibox sin side. Ble sittende uten nett/tv i 6 dager i førjulen. De tilbydde ingen form for forståelse, vennlig kommunikasjon via chat tjesten. Jeg måtte etter 6 dager, når nett var tilbake på plass( montør kom å ordnet opp i gammelt utdatert utstyr) spørre etter kompenasjon. Ble tilbud kompensasjon for de dagene vi var uten nett( 314 kr). Ikke bra nok, vi fikk utgifter på 600 kr til teleoperatør for ekstra mobildata, så ungene kunne se julekalendere på tv. Denne summen måtte jeg krangle meg til å få ved å dokumtere for kjøp osv. Kundeservice der er ikke hva det var før de ble så store. Skuffa kunde.

13. desember 2023

Dårleg app/nett-TV

Dårlege erfaringar med å bruke Altibox-appen på nettbrett, og nett-TV på altibox.no. Kvar gong er det innloggingsproblemer, eller får beskjed om at eg ikkje har kanalane. Når eg kjem inn, fungerer det fint. Å ikkje kunne skrive ein mail til eit selskap, er useriøst. Anbefaler ikkje Altibox til verken privatpersonar eller sameige.

17. desember 2023

Helt håpløst dårlig - Boikott Altibox

Helt håpløst dårlig, og en skam at de feirer sin egen kundeservice! Dette er en bransje som minner om mafia, og det er bare å Google omtaler av Altibox så ser folk selv at det på ingen måte er kunder hos Altibox som rangerer deres kundesupport høyt. Her bør noen ta skikkelig affære, eller ta initiativ til å boikotte hele Altibox. Jeg anbefaler ALLE å klage via NKOM (lenker er ikke lov men det er bare å Google NKOM). Dersom klagevolumet biir høyt nok vil det forhåpentligvis skje noe.

9. desember 2023

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice!
Det finnes ingen mulighet til å skrive en henvendelse, alt må gjennom chat eller telefon.
Kundeservice spretter ikke av glede for å hjelpe kundene sine. Hadde det vært mulig å gi 0,0,det hadde jeg gitt.

7. desember 2023

Ubrukelig nettleverandør

Fiber fra Altibox og Bergen Fiber = Håpløst! Internett kobler seg stadig vekk ut slik at hjemmesentralen må restartes. Dette mener leverandør skyldes eksterne routere. Dette er direkte feil! Har også 500/500. Disse tallene har jeg aldri vært i nærheten av å måle. Gleder meg til den dagen borettslaget skifter leverandør, for Altibox kan en ikke stole på! NB: Naboene har også nett som kobler seg ut. De har ikke eksterne routere.

22. november 2023

Strike 2.. ikke fornøyd noen av gangene

Prøvd Altibox nå 2ganger.. ikke fornøyd.
Lokker oss med gode priser- men det er det eneste vi opplever at vi kan si oss fornøyde med.

Første gangen vi ble kunde fikk vi lovnad om en superbra pakke og en oppgradert tjeneste som skulle være bedre enn hos konkurrentene. Masse hype og reklame osv. Sånn ble det ikke. Det tok sykt lang tid å få det i hus, og vi måtte grave selv fra veien og inn til huset. Bredbåndet og TV-signalene var veldig trege. Dekningen ble borte ofte, opptak fungerte ikke, Tv-guiden fungerte ikke alltid, layouten var grå/kjedelig/vanskelig å lese- bare for å nevne noe. Lovnad og opplevelse matchet ikke overhode for oss. Vi bytta så fort det var mulig.

2 gangen: Kom en selger på døra vår nå for litt siden som lovet at Altibox hadde rettet opp i de tingene vi opplevde sist, og ga oss en veldig god pris. Det skal de ha- en pris konkurrentene ikke kunne matche. Ble lovet en sømløs overgang også fordi vi hadde ledninger inn til huset allerede. Men.... igjen er det stang ut. Vi mistet idag både internett og tv fra den forrige leverandøren uten at de har vært her, og riskierer nå å være 1 hel måned uten Internett og tv... Lett med hjemmekontor da... Dørselgeren ga oss lovnad om sømløs overgang og datoer for dette, som nå viser seg å være feil.. Det er krise! Altibox hadde ikke en gang tatt kontakt for å avtale tid for å rigge til- når vi idag mistet internetten og tven. I tillegg var det VI måtte ringe dem for å si ifra at de ikke hadde vært her som avtalt, og hva som hadde skjedd.. Når vi ringer og sier ifra, opplever vi at det er lite forståelse å få, eller noen som ordner noe, fikser problemet, eller gir kompensasjon for strevet vårt.
Én rolig stemme på førstelinjetjenesten som kun svarer at de ikke kan gjøre noe annet enn å kontakte noen andre for å forsøke å fremskynne prosessen, så den muligens blir LITT kortere enn 1 mnd, men uten lovnad på at det var noe som kunne gjøres. Igjen måtte VI si at vi måtte snakke med noen videre nå, fordi dette haster. Neste person kunne heller ikke gi noen svar/løsning, eller fikse noe. Syns selv at de burde i det minste si at de skal se hva de får gjort- for så å ringe opp igjen. De ga opp på stedet, og løsningen er hittil at vi som kunde bare må vente og være uten internett og tv.

Nei, opplever ikke dette som greit altså. Gode priser er fint. Men for oss er det så mye mer verdt å betale litt ekstra, faktisk få det du betaler for, få det du bestiller til riktig tid, god dekning, slippe å ringe en kundeservice som ikke får gjort noe, slippe å grave i jorda selv, unngår falske løfter, unngå å stresse med hvordan kunne jobbe hjemmefra og gjøre oppgavene dine, har TV når du ønsker det (og skal i utgangspunktet ha det) osv.

Nå bruker vi telefonene våre for å ha nett, som koster oss sikkert like mye som vi skulle spart på å bytte leverandør til slutt. Iallefall om vi må vente 4 uker..
Ikke fått noe i kompensasjon, eller et tilbud om kompensasjon etter både telefon og epost korrespondanse med firmaet..

Det skal MYE til for at vi ikke bytter tilbake til forrige leverandør så fort det er overhode mulig.

1. november 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis