Hater softwaren. Fjernkontrollen mangler info- og "gå tilbake"-knapp, så det er vanskelig å navigere, dekoderen har ikke noen skjerm som viser hvilken kanal man er på og det er nærmest umulig å vite... Vis mer

Veldig dårlig kundeservice. Veldig lang respons tid, selv etter mottatt svar. Lite fleksible og ydmyke på feil og ansvar. Meget misfornøyd. Produktene og stabiliteten virker bra.

Dårlig og dyrt! Bruker lokketilbud med premier leauge som er dårligere enn Telia sitt. Selv om de har binding må man passe på selv og ikke si opp strømmetjenestene for tidlig. Og er du for sen er det... Vis mer

Min samboer tegnet avtale da vi overtok nytt hus i juli 2025. Etter et par måneder ønsker vi å endre så jeg ble fakturamottaker, IKKE tegne nytt abonnement. Likevel fikk vi altså et nytt abonnement,... Vis mer

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,5

Alle anmeldelser

80 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi har ikke hatt nett i en uke og de…

Vi har ikke hatt nett i en uke og de har ikke mulighet til å fikse det før om mange dager til når vi har ringt flere ganger, det er folk i huset som må studere til eksamen, gjøre skolearbeid, jobb arbeid men ingenting går rundt uten nett. Å bruke penger på ekstra 4g blir dyrt og viken fiber nekter noe form for kompensasjon, service er bestilt 27 september og de har liksom 1-3 virkedager, men kommer ikke før 6 oktober. Utrolig dårlig service hadde bytta med engang men har dessverre ikke kontroll over det fordi vi leier.

2. oktober 2023

Nok en gang elendig kundeservice

Nok en gang elendig kundeservice.

I kontakt med Lyse flere uker før innflytting til ny adresse, og blir lovd en enkel overgang og montering.

Nå, flere mnd senere, etter flere løfter fra flere personer, viser det seg at det ikke er fiber i området en gang. Hvor lite kontroll er det denne gjengen sitter på?

25. september 2023

Sjekka at huset kunne få, før vi kjøpte!

Er glad for at huset har tilgang til fiberbreiband med Altibox. Vi har Standard-pakken med 500/500, Modell A med 50 poeng. Vi ser lite på direktesendt TV, så dei 50 poenga brukar vi på Netflix. Har TV2 Play, Diney+, HBO+, mm frå før.

Valgte å setja heimesentralen i bro-modus og brukar eigen ruter frå Ubiquiti Unifi og takmontert aksesspunkt. Då har vi eige gjestenett, samt separat iOT-nettverk.

24. september 2023

BULLSHIT !

Løgnaktig og villendende reklame- Altibox og Viken Fiber klarer IKKE å levere lynraskt fibernett ! Det eneste som er raskt er fakturautsendinger. Skriver man negativ omtale på Facebook blir det fjernet, så det skal bli spennende å se om de kan redigere dette også.... STYR UNNA hvis mulig.

8. september 2023

Har ikke ord!!

Har ikke ord!!!

Jeg bor i en tomannsbolig der begge leiligheter har problemer med dårlig WiFi-dekning. I min leilighet er det i tillegg montert forsterker, uten at dette er tilstrekkelig for å få signaler på 96 kvm!
Jeg har også problemer med at TV-dekoder og fjernkontroll fungerer dårlig og lever sitt eget liv.

Ved kontakt med kundeservice nå nettopp brukte jeg 25 min på å forklare Tom disse to sakene og få ham til å sende montør for å finne feilen. Jeg ba også om å fa tilsendt ny dekoder, men utstyr kunne visstnok ikke sendes ut "i hytt og pine". Montør må først feilsøke dekoderen...

Forholdet til leverandør er allerede anspent da vi ventet 5 mnd på å få asfaltert ei stripe tvers over gården som var frest ut for å legge kabel. I tillegg tok det 1 år fra graving i gata ble påbegynt til noen fant det for godt å komme for å rydde opp og asfaltere. Da var vi flere naboer som hadde vært i kontakt med både leverandør og underleverandør, og vi hadde i tillegg avisa på besøk. Firmaet som skulle rydde opp var et annet enn de som startet gravearbeidet, og i grøfta oppdaget de at kabelen til tomannsboligen lå kun 10 cm under bakken!

Installatør monterte sentral i naboleiligheten, som er en utleieleilighet, uten å sjekke med min mor som er huseier hvor denne skulle stå. Huseier var heller ikke informert om at leietaker hadde bestilt tjenesten. Etter gjentatte klager innså Altiboks/Viken Fiber at de måtte sende montør for å flytte sentralen dit huseier ønsket den.

Hadde det vært andre alternativer hadde jeg byttet leverandør OMGÅENDE!

22. august 2023

Ustabilt nett.

Hadde dårlig internett i 8 år,for full pris.klagte masse,men ingen hjelp å få.Plutselig fant dei feilen,når eg oppgraderte.Fekk 1 mnd gratis nett.8 år med feil ga meg ein mnd.gratis.Drittfirma.

8. juli 2023

Oppsigelse etter å ha vært kunde i mange år

Har vært kunde i mange år, ba om bedre pris, fikk avslag på 80.- pr mnd med 1 års binding, alt for dårlig.
Nettet ble også borte forrige uke, Måtte resette hjemme sentral, alt ok. Nettet borte igjen i dag, bad Viken Fiber om å resette sentralen. Dette ville de ikke, det måtte være en person der! De fattet ikke at det finnes utstyr som du vil skal fungere som ringeklokke, billader, strømstyring, kameraer etc.
Sa opp abonnementet!

17. juni 2023

Toppen av useriøsitet

Sto i dusjen, hørte en bil stoppe foran garasjen, motoren ble ikke slått av og så hamret det på døren. Fikk på underbuksa og åpnet. Uten å presentere seg sa en ung mann at de hadde lagt inn fiberkabel i området for et par år siden. Mitt hus og et til var de eneste som ikke hadde lagt det til huset. Nå kunne jeg få det gratis, håndgravet inn! Og jeg ville spare flere hundre kroner i måneden i forhold til Telenor. Bilen sto med motoren i gang. «Du, du glemte å si villet firma du kommer fra, send meg et skikkelig tilbud på e-post»sa jeg. Jeg ga han adressen. «Dette er Altibox, Skal jeg virkelig sende dette?» spurte han og viftet med et nettbrett foran ansiktet mitt: to linjer med små bokstaver sto på siden. Han ristet på hodet, gikk tilbake til bilen og kjørte.
At den unge mannen manglet alt er muligens ikke hans skyld, men at en sjef i Altibox ansetter noe slikt er ufattelig. Lurer på hva slags verdier de styrer etter.

14. juni 2023

Kjempefornøyd og ok pris.

Altibox er den eneste internettleveradøren jeg er fornøyd med. Litt stiv pris. Tidligere hadde jeg noen andre der jeg fikk hastighet 40, nå har jeg 150/150 til samme pris. Aldri vært tull eller ustabilt nett. Topp kvalitet. Fiberkabel ble lagt ca 2005-6 her på bygda i Trøndelag. Dem var tidlig ute mtp at de andre nettleverandører ikke er ferdig utbygd i 2023.

26. mai 2023

Kjempeproblemer med mailen

Kjempeproblemer med mailen - kan motta, men får ikke sendt. Tjenestetilbyder for mailen min er i Spania, og det har vært helt problemfritt i 15 år, enten jeg er i Spania, hjemme i leiligheten i Norge, eller på hytta i Norge. Altibox sier jeg må endre mailkonto til altibox.no, men det er jo det samme som å forandre mailadressen jeg har hatt i 20 år. Dette har aldri vært et problem hverken med Telia, Telenor, eller noen annen nettleverandør noensinne. Altibox er ikke godt nok!

9. mai 2023

Norges dårligste leverandør av…

Norges dårligste leverandør av internett.
Kanskje også Norges dårligste kundeservice. Eneste de klarer er å be deg om å restarte sentral.
Betaler for 500/500, men har vel 70/70. Altibox mener dette er helt innafor, da de kun garanterer dekning dersom man bruker kablet nett. I 2023.
Leilighet på 65 kvm med internettdekning i et av 3 rom.

Imponerende dårlig produkt.

30. april 2023

Er veldig fornøyd med Altibox

Vi er veldig glade for å ha gått tilbake til Altibox. Vi er veldig fornøyd med Altibox. Veldig stabilt nett og veldig fornøyd med kanal utvalget og veldig fint å kunne velge egne kanaler med poeng. Veldig god kundeservice som alltid er hjelpsomme når man trenger hjelp til noe. Anbefales.

23. februar 2023

Dårlig tilbud

Utrolig dårlig at når man betaler et såpass dyrt abonnement, og så får man ikke se innholdet man betaler for. Selv om man ikke er på «hjemmenettverket». Her avsluttes abonnementet!

1. april 2023

Dårlig kundeservice, vanskelig å si opp

Maken til dårlig kundeservice. Sitter igjen med en følelse av at de prøver å ruinere meg. Vi har vært lojal kunde i mange år men oktober 2022 bestemte vi oss for å bytte til Telenor. Telenor skulle si opp for oss men kunne ikke. Når vi oppdaget dette tok vi kontakt med både Telenor og Altibox/Bergen fiber. Telenor beklaget misforståelse og skulle betale tilbake for november og desember siden vi plutselig fikk dobbelt opp med regninger på tv og internett. Siden vi også hadde snakket med Altibox/Bergen fiber på tlf trodde vi alt var på stell. Januar kom og det samme gjorde regningen. Telefoner og mailer til kundeservice men null forståelse for noe som helst og vi har måttet betale fra november 22 og ut februar 23. Så nå håper jeg at det ikke kommer en regning for mars.

17. februar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis