Hater softwaren. Fjernkontrollen mangler info- og "gå tilbake"-knapp, så det er vanskelig å navigere, dekoderen har ikke noen skjerm som viser hvilken kanal man er på og det er nærmest umulig å vite... Vis mer

Dårlig og dyrt! Bruker lokketilbud med premier leauge som er dårligere enn Telia sitt. Selv om de har binding må man passe på selv og ikke si opp strømmetjenestene for tidlig. Og er du for sen er det... Vis mer

Min samboer tegnet avtale da vi overtok nytt hus i juli 2025. Etter et par måneder ønsker vi å endre så jeg ble fakturamottaker, IKKE tegne nytt abonnement. Likevel fikk vi altså et nytt abonnement,... Vis mer

Avviste å vurdere en reklamasjon og henviste til produsenten fordi de har sluttet å selge produktet (Google Nest Router). Kjenner de ikke til forbrukerkjøpsloven? Overraskende at et såpass stort selsk... Vis mer

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,5

Alle anmeldelser

80 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte 100 100 fiber fikk 30 01 ble…

Bestilte 100 100 fiber fikk 30 01 ble ikke fikset etter prat med kundeservice= farvel altiboks eller ingenting iboks kan ikke laste opp til psn nedlasting 5-6 timer å laste ned et spill med oppdateringer men de svare fort På kundeservice da for åskrive noe positivt....

17. juni 2024

Altibox mail

Altibox mail, må ha Norges dårligste spam filter. Ser ut som det meste av spam går igjennom og jeg må selv blokkere det. Som eksempel får jeg mailer om at det er innkommet klager på Altibox mail fra Lyse flere ganger daglig. Samme tema med ny avsender krever samme handling gang på gang.

16. juni 2024

Altibox tar betalt for ett produkt som…

Altibox tar betalt for ett produkt som ikke er i samsvar med prisen Betaler for hastighet 500/500 men får bare ut 50/50. De begrunner dette med alt mulig tull som f.eks forstyrrelser på naboen TV, Murvegger (inne i huset da?) etc... Å ta en diskusjon med de er helt umuligt. De ber deg slå av ruter, og plutselig er hastighet oppe i 400 så ned til 100. Ingenting feil med utstyret de har levert. Nå er jeg litt inni faget, og kan si så pass at hvis sveisingen av fiberkabelen er dårlig, er dette noe som gir utslag. Det er ganske lite disse glassfiberene, så når en skal skjøte de, treng det mye nøyaktighet. Dette skjer med altibox kablene for de levere med ferdige koblinger inn til hovedsentralen som blir "Sveist" sammen med fiberen som er lagt inn til huset. Men hva du enn prøver å si, er det ikke noe problem hos de. Se hvor mange klager som er sendt inn til forbrukersiden, likevell reklamere de med Norges beste kunde 5år på rad. Ha,ha den var god. Men hva skal en gjøre med dette. Er det greit å betale for 500/500 nett når de bare levere 50/50 på trådløst. De fleste nye datamaskiner i dag har jo bare trådløst tilkobling. Det er som å kjøpe en vaskemaskin med 1600 o/min, men det er kun ved tom maskin, med klær inni levere den bare 1000 o/min. Like teite svar som en får fra Altibox. Er du enig i min mening, hjelper det kanskje å rapotere inn til forbrukerrådet, så de kan få en stopper for denne svindelen. Særligt av eldre og folk med lite teknisk kompetanse. Bli "svindlet" på en fin men simpel måte av en så stor aktør på markede.

5. juni 2024

Styr unna

På under et år har de økt prisen to ganger. Totalt 41% prisøkning for min del.

To ganger siste uken har de hatt nedetid på fiber på 4 og 7 timer.

I dag ringte dem med sitt fantastiske og unike "tilbud". Hvis man binder seg til dem i 12 måneder så vil de ikke øke prisen enda mer i disse 12 månedene...

Styr unna dette selskapet.

3. juni 2024

Det første året gikk greit

Det første året gikk greit. Så kom en lang rekke (frekke) prisøkninger.

Fikk lagt inn fiber hvor Altibox bruker Afiber lokalt. De står for leveransen av dette på en eller annen måte.
Kronglete å forhodle seg til Afiber for noe man har bestilt hos Altibox...

Etter et år satte de opp prisen noe veldig, fikk en liten rabatt på 1 år, men så veltet det inn nye prisøkninger.

De varsler ikke eller varsler på en svært kamuflert måte. Kundesupport forholdt seg stort sette arrogant. 100% prisønkning var visst inflasjon...

Begrenset kontroll på routeren, det er en online interface med noe begrensede muligeheter. (VMG8825-B50B låst ISP-firmware).

"Min side" er elendig, kan ikke administerer noe og du her heldig om du finner et par av fakturaene.

Internettkvaliteten skulle være 150/150, mulig det kunne laste ned dette i best case. Merelig mye lagg og brudd i nettet, ikke bare pga. wifi.

Opplevelsen med oppsigelse var like ubehagelig, de forlanger 2 mnd abonement med en svinedyr pris de har lagt ut på nettet, som jeg aldri har godkjent.

Betalte dritten og kjøpte heller Starlink. FU right back Altibox / Afiber.

2. mai 2024

Potensielle kunder: styr unna! Eksisterende kunder: klag Altibox AS og deres underleverandører inn for brukerklagenemda!!!

Potensielle kunder: styr unna! Eksisterende kunder: klag Altibox AS og underleverandører inn for brukerklagenemda!!!

I snart over 3 år, helt fra første dag jeg fikk fiberbredbånd hos Signal AS den 21. mars i 2021, har jeg slitt med ustabil og treg forbindelse.
Dette til tross for at Signal AS/Altibox AS markedsfører seg som leverandør av Norges "raskeste" internett, og som liksom skal ha "god dekning" over "hele landet".

Mitt abonnement på 500Mbps er i beste fall opp i mot 200 eller 300 Mbps, veldog sjelden oppi 400Mbps.

Jeg opplever fiberbredbåndslinja mi som veldig treg så nettsider vil ofte bufre igjen og igjen, selv på dager da målinger er langt høyere enn 300Mbps.

TV detter stadig ut, selv på samme dag etter at jeg har resettet internettboks og dratt ut TV-boks og tilhørende utstyr.

Intet hjelper og ingen bistand å få fra kundeservice.. :(
De bare legger all skylden på sine kunder, selv om situasjonen er utafor oss kunders kontroll!!!! >:-(

De burde betale sine misfornøyde kunder differansen mellom faktisk netthastighet og det de betaler for uansett hvor mange år det går tilbake!!

Jeg er skuffet over at kundeservice virker så uvillig til å bistå sine kunder.

Selv om målinger viser 499Mbps på Altibox og Signal AS sine sider, så er det et stort avvik sammenlignet med NKOM sine nettsider for netthastighetsmålinger.

Kan dette tyde på at Altibox og deres underleverandører "trikser" med netthastighetstallene ved å tillegge falske høye positive målingsverdier?
Det kan jo få kunder til å spekulere i disse baner i alle fall..

Noen av kundebeh. virker ikke til å forstå hva de driver på med.

Dette blir for dårlig, Signal AS / Altibox AS. Gjør bedre enn dette!
Gi oss kunder litt over den netthastighet vi betaler for!
Sett også ned prisene deres!
Mange takk!

31. mai 2023

En leverandør som ikke er til å stole på

Ved installasjon på Laksevåg/Bergen ble det lovet et stabilt godt bredbånd til en fast pris.
Det tilbudet som ble presentert var bra og i kroner og øre var det bedre enn Telenor. Noen måneder etter installasjon reagerte vi på at prisen på faktura ikke stemte. Vi fikk en forklaring på at det var pga. av økte kostnader hos leverandør av TV-signaler måtte prisen økes.
Utenom prisendringer og et veldig ustabilt nett opplevde vi det mest negative fra Altibox/Bergen Fiber. Ved montering av fordelerboks for området ønsket Altiboks/Bergen Fiber å sette boksen på vår eiendom. Dette kom vi frem til en avtale om under forutsetning at de skulle legge ned fiberduk og gruse et område på ca 4x2 meter der fordelerboksen ble montert.

Dette er ikke blitt gjort.

Det ble også gravd opp i innkjøringen til eiendommen, der har de ødelagt den naturlige avrenningen som var tidligere. Det er nå store dammer i innkjøringen som aldri var der før. Altibox/Bergen Fiber kom på befaring og var enig om at dette måtte korrigeres og området som skulle gruses skulle fikses i samtidig.

Dette er ikke blitt utbedret.

Kundeservice svarer ikke på henvendelser og vi har varslet om tiltak. Fordelerboks vil bli krevd fjernet og vei gjenopprettet til tidligere standard.
Tilnærmet hele området har nå skiftet tilbake til Telenor.

Jeg vil ikke anbefale Altibox/Bergen Fiber dersom du vil ha et stabilt og forutsigbart abonement. Det anbefales heller ikke om du ønsker å få ødelagt nærområdet med graving som ikke blir korrigert når feil gjøres. Til slutt anbefales ikke denne leverandøren om det ønskes god kundeservice som er mulig å komme i kontakt med.

Problemene startet i 2021 og er fortsatt uløst

13. mai 2024

Setter ned hastigheten og setter opp…

Setter ned hastigheten og setter opp prisen, der de er enerådene der behandler de kundene deretter også. Noen av de som sitter på serviceavdelingen har ingenting der å gjøre. Altibox har aldri feil det er det kunden som har.

8. mai 2024

Frustrerende filter for e-post trekker ned

Stabilt fibernett, men leverandørene i nettverket bærer preg av å være et effektivt monopol som ikke lytter til kunder og priser tjenestene som det passer dem.

Spesielt tjenesten for e-post filter: "Cleanmail" skaper daglig frustrasjon i det e-post fra eksempelvis flyselskaper, barnehage og skole, banker, offentlige virksomheter og skyleverandører blir satt i karantene og krever manuell handling for å frigjøre.

Viktig e-post blir i denne prosessen ofte forsinket med opptil et døgn.

8. mai 2024

Blir man lurt??

Helt elendig, får beskjed at 2,4 ghz nettverket dems aldri kan gå over 20-30 mbps...mens på siden dems står det noe helt annet. Her får man virkelig ikke noe som helst hastighet som man er lovet av Altibox og hva man betaler for.

8. april 2024

Altfor dyrt

Altfor dyrt! Ikke greit! Fikk beskjed at det blir enda dyrere fra neste mnd. Ustabil nett innimellom også. Prøver å se etter andre leverandører nå.

11. mars 2024

Treig installasjon og dårlig tilkobling

Skriver denne fordi jeg ikke vil utsette andre for en lignende opplevelse. Altibox kom på døren i november 2022 å lovte ferdig installasjon av alt utstyr og fungerende 500/500 nett innen 2 måneder. Nå har jeg fått nettet etter å ha bikket over 1 år siden vi bestilte. På 1 måned har jeg måttet restarte ruteren 10 ganger, og når hovedgrunnen til bytte var dårlig tilkobling frustrerer dette meg noe veldig. Skulle tro at å gå fra et 10 år gammelt system til et splitter nytt ett skulle være mye bedre, vel det var det altså ikke. STYR UNNA.

29. februar 2024

10/10

Godt og stabilt nett, tilbyr gratis app som kan brukes i hele EU og kjempe god kundeservice!

15. februar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis