We hebben onze bestelde en betaalde krukken nooit gekregen. We hebben herhaaldelijk geprobeerd om contact te hebben met bedrijf, maar dat is niet gelukt. Ons geld zijn we dus kwijt?!
Se hva andre synes
Uitzonderlijke communicatie via e-mail. De mail werd verzonden daags na de bestelling met vermelding dat het product out of stock was tot eind oktober. We kregen de keuze tussen wachten, een andere kl... Vis mer
In eerste instantie was er een verkeerd verbindingsstuk meegeleverd, wat altijd kan gebeuren. Na dit te hebben gemeld, kwam er zeer vlug een antwoord en ze hebben dezelfde week nog 2 andere elementen... Vis mer
Vooraf geïnformeerd naar de juiste maatvoering van de stoelen. Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg gekregen. Bij het bestellen verliep alles vlot. We waren verrast door de snelle levering! Dank je... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alterego Design is een Belgisch merk dat trots geworteld is in de wereld van designmeubels. Sinds onze oprichting is het onze missie om elegante en trendy meubels aan te bieden die kwaliteit en betaalbaarheid combineren, zodat u uw leef- en werkruimtes kunt transformeren. In het hart van ons aanbod vindt u een uitgebreide collectie meubels, zorgvuldig ontworpen om aan alle stijlen en wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een uniek stuk of een complete set, Alterego Design streeft ernaar design toegankelijk te maken voor iedereen. Wilt u onze producten in het echt ontdekken? Onze showroom, gelegen in België, verwelkomt u voor een meeslepende ervaring. Dompel uzelf onder in de wereld van Alterego en laat u inspireren door onze zorgvuldig ingerichte sferen, waar elk detail telt. Onze aanwezigheid stopt daar niet: dankzij een uitgebreid netwerk van distributiepartners vindt u onze collecties op tal van online platforms. Bovendien biedt onze website u een eenvoudige en soepele winkelervaring, met de mogelijkheid om onze producten rechtstreeks bij u thuis te laten leveren, overal in de Benelux. Alterego Design staat voor een passie voor meubels, een attente klantenservice en duizenden tevreden klanten die ons hun vertrouwen schenken. Sluit u bij ons aan en breng uw interieurprojecten tot leven met stijl en eenvoud!
Kontaktopplysninger
Avenue du progrès, 21, 4432, Alleur, Belgia
- 04 361 13 00
- info@alterego-design.be
- www.alterego-design.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel correcte afhandelingen.
Heel correcte afhandelingen.
Steeds bereikbaar via telefoon en gesprek met correcte medewerkers , correcte opvolging, opvolging van je bestelling heel duidelijk en juist. Af leververing door beleefd en gedienstig personeel.
Wij ontvingen onze bestelling reeds 2…
Wij ontvingen onze bestelling reeds 2 dagen na de bestelling. Top!
We vonden een prachtige tafel online…
We vonden een prachtige tafel online bij Alterego Design. De vraag was of die van Luik goed bij ons ging terecht komen. Alles verliep zeer vlot en enkele dagen later stond de tafel al in onze eetkamer te pronken! Bedankt Alterego Design.
Het product voldoet volledig aan de…
Het product voldoet volledig aan de verwachting,de levering gebeurde ook heel vlug en vlot....voor herhaling vatbaar!
zeer netjes verpakt en vroeger geleverd…
zeer netjes verpakt en vroeger geleverd dan voorzien.
ELEGANT
Correcte dienstverlening, mijn item was mooi verpakt, kreeg juiste feedback verzending heel top en tevreden!
Goede service en prima kwaliteit!
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Goede informatie over het traject van de goederen, perfecte opvolging.
Kan geen nadeel melden
Kwaliteit: goed, leveringsmoment niet te kiezen
De kwaliteit van de stoelen is goed en de levering was snel. Maar we konden het leveringsmoment niet keizen. Op de website stond nochtans dat dit wel kon.

Svar fra Alterego Design België
Perfect: van bestelling tot levering
Website zeer duidelijk dus bestellen ging vlot.we hebben extra betaald voor snelle levering. De 4 stoelen werden 2 dagen later geleverd in perfecte staat.
Snelle en correcte levering!
correct volgens afspraken
Datum levering
Snelle levering.
Leveringsdag niet duideljjk. Bij aankoop leek het of je de leveringsdag mocht kiezen maar bleek niet zo en je moest de hele tijd update levering volgen. Update niet duidelijk.. "van de scan".. gissen wat dit wou zeggen:)
Maar snel, goed ingepakt en een mooie tafel!
Alles oké
Alles oké! Goede kwaliteit. Vlugge levering. Makkelijk en vriendelijk contact met firma.
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering. Zeer vriendelijke verkoper aan de telefoon die in de showroom enkele vragen heeft gecheckt en beantwoord.
Super vlot besteld en geleverd.
Goede producten, slechte levering
Goede producten, correcte prijzen.
Rampzalig slechte (externe) leverancier. Deze ging een pakket van 150kg op het voetpad neerzetten en verwachte dat ik dat doodleuk alleen binnen ging dragen... onderhandelen ging ook niet aangezien mijn Turks (vermoed ik aan de naam van de chauffeur te zien) even slecht is als zijn Nederlands, Frans of Engels.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.