Allesvoorjeauto Anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Perfecte kopie van een Belgische nummerplaat in exact de juiste kleuren. Je wil niet weten hoe moeilijk het is (toch in Brugge) om een goede kopie te laten maken in een winkel. Uit noodzaak ben ik online gaan kijken en kwam bij deze firma terecht. Een dag later zat de kopie al in mijn pakjesbox en deze is zoals het moet. Voor ik bij hen terechtkwam ben ik een hele ochtend gaan rondrijden om een kopie te laten maken. Auto5 kon enkel een kopie maken in de oude kleuren (lichtrood), Bricoplanet was er mee gestopt. Hubo kon enkel een plexiglas kopie maken, maar het resultaat was met een witte streep erdoor, dus niet meegenomen. Gamma 1 kon ook een plexi-exemplaar maken, maar ook niet in de juiste kleuren, dan nieuwe Gamma winkel in Oostkamp kocht ik er uiteindelijk eentje van plexiglas in de juiste kleur, maar bij het thuiskomen zaten er zelfs 2 witte strepen in. Vuilbak dus en weggesmeten geld.... Dan kom je online Allesvoorjeauto tegen zonder veel verwachtingen en blijk je de volgende dag een perfecte kopie in de juiste kleuren (donkerrood) en van hoge kwaliteit te ontvangen. Dus een welverdiende 5 sterren voor dit bedrijf!!!!

2. juli 2026

Another modern Thief online shops

This is a fake shops offering fake items,
They offer to make standard car plate numbers
But you will receive miniature plate which is totally unless garbage, they offer free shipping but when you applied refund they asked half price what you paid, disgusting modern Thief

9. juni 2026

Te laten levering

Ik had een spoed bestelling. Op de website wordt geadverteerd, besteld is de volgende dag geleverd. Bestelling heb ik zondag besteld en is woensdag geleverd...

Derhalve levering niet conform afspraak.

2. juli 2025

Kentekenplaat origineel

Kentekenplaat besteld en volgende dag al geleverd. Originele Belgische plaat! Tevreden over snelle levering en kwaliteit.

17. januar 2025

service

Ik had een nummerplaat besteld, volgende dag werd deze al geleverd, helaas dacht PostNL dat dit een vouwpakket was. Mailtje gestuurd naar het bedrijf en zonder gedoe of iets direct een nieuwe plaat opgestuurd gekregen! Strakke service.

6. november 2024

Alleen hier bestellen als je er voorlopig niet om verlegen zit al zit een deel van het probleem denk ik ook bij post nl.

Op een werkdag besteld zelfde dag in huis staat op de site . Nou ik dacht het niet. Woensdag besteld, we wouden dit weekeind fietsen dus hadden een bord nodig voor de fietsendrager. Als je dat wilt, dan hier niet bestellen want krijg telkens een nieuwe melding dat het helaas is uitgesteld werd maar heb het nog niet en zal het zondag ook wel niet krijgen. Wij bestellen er niet weer. €5,95 verzendkosten komen er nog bovenop.
Dagen later 2 september) een bericht van post nl. het wordt niet zoals afgesproken thuis afgeleverd maar via de kluis bij de AH. Dat zou fijn zijn als de scan en/of codes het doen. Die doen het niet, anderen hebben het ook geprobeerd en lukt ook niet. Gevolg: we hebben nog niets maar ook nog geen reactie ontvangen op de verstuurde mail.

Post nl laat hier als ik de mensen moet geloven die bij de kluis stonden ook een aandeel in. Die waren ook ontevreden over de levering van postnl en de plek waar in tegenstelling tot de afspraak geleverd werd.

31. august 2024

Slechte ervaring

29 april bestelling geplaatst.
Geen bericht over verzending of betaling aangekomen.
E-mail gestuurd: die komt terug vanwege postmaster delivery failer ofwel adres bestaat niet meer.
Telefonisch wordt er nooit opgenomen, diverse malen geprobeerd.
Per WhatsApp ook geen reactie van hen.
Geld is wel afgeschreven.
Kortom: geld weg en geen order ontvangen en contact onmogelijk.
Ik raad niemand aan hier iets te kopen, jammer.

29. april 2024

Snelle levering

Gisteren 1 witte nummerplaat besteld. Vandaag netjes geleverd. Makkelijke site, eerlijke prijs.

31. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis