Kentekenplaatdrukken Anmeldelser

4,4

Niet alles wat ik wilde paste erop en ik werd een paar uur na mijn bestelling hierover gebeld. Telefonisch alles snel afgehandeld en de volgende dag in huis. Super vriendelijke, persoonlijke en snelle... Vis mer

Snelle levering , plaat is super met de opgelegde letters . Op mijn auto zaten ook opgelegde letters dus moet het kenteken voor de aanhanger uiteraard ook . Ik zal ik hier zo weer een kentekenplaat be... Vis mer

Ik heb een witte kentekenplaat met opgelegde letters besteld en de volgende dag geleverd. De kentekenplaat was heel netjes verpakt en super snel geleverd. Niet de meest sexy website maar werkt perfect... Vis mer

1. Gavebutikk

Kentekenplaat / nummerbord met naam koop je bij Kentekenplaatdrukken.nl ✅Voor 17:00 besteld is morgen in huis ✅Lage verzendkosten ✅RDW kwaliteit ✅Direct uit voorraad leverbaar.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Uit coulance

Eerste plaat die ik kreeg was een standaard 12-34-A plaat. Terwijl ik op de site toch echt mijn eigen nummer heb aangegeven. En dit nummer stond ook op het kenteken registratie die ik mee stuurde.

Verder stond in geen enkele (bevestiging en verzend) mail het nummer wat ze hebben gebruikt. Dus ik had het ook niet zelf kunnen zien voordat de plaat gearriveerd was.

Toen ik het probleem aangaf stuurden ze me wel een nieuwe (heel fijn! Maar verwacht).

Alleen in de mail stond dat het toch echt mijn fout was en met vette letters stond dat ze het ‘uit coulance’ gratis zouden sturen.

Ik vond dat zo stom. Dat had er allemaal niet bij hoeven gezet.

Ze hadden beter kunnen nagaan hoe hun systeem kan worden verbeterd dat het niet weer gebeurt. Welk bedrijf verstuurd er nu een 12-34-A plaat? Je weet dan toch dat er iets is misgegaan.

Vond het zo lullig. ‘Uit coulance’.

24. juni 2026

Nooit weer

Eendagskenteken besteld voor RDW-keuring. 1 Juni besteld, volgens de website volgende dag in huis. Helaas komt het pakket pas op 10 juni binnen, een dag te laat en de platen dus waardeloos. Winkel geeft aan er ‘niets mee te kunnen’, want GLS is de oorzaak. Dat het wegrisico juridisch bij de verkoper ligt hebben ze geen boodschap aan. De E-mail waarin ik dit aangeef wordt genegeerd. Eens maar nooit weer. Eén ster.

25. juni 2026

Kenteken plaat voldoet aan de verwachting, bezorging niet

Kenteken plaat voldoet helemaal aan de verwachting, bezorging niet. 1) de plaat werd niet zoals verwacht de volgende dag geleverd 2) de bezorg dienst (GLS) heeft het pakket door de brievenbus gedrukt terwijl ik gewoon thuis was, en daarbij is de plaat verbogen. Er zat een sticker breekbaar op de doos, maar daar trekt men zich kennelijk niet van aan, jammer.

24. april 2026