Se hva andre synes
Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews. Kentekenplaat besteld met tekst, snel geleverd binnen 1 dag, maar wat slecht gedrukt zeg. Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwa... Vis mer
Ik heb de indruk dat ze van hele goede wil zijn en uiteindelijk komt het ook helemaal goed. Het lijkt er voor mij op dat de problemen ontstaan doordat ze GoParcel als tussenpersoon gebruiken naar Po... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!
Kontaktopplysninger
Online webshop, Nederland
- 0618842887
- info@kentekenmaken.nl
- kentekenmaken.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 0 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geld kwijt...
Wat er mis ging, alles! Geld kwijt en nooit een plaat gehad. Ze reageren ook niet op de mail en telefoon.
Oplichters pur sang.
Bij de bestelling zat de blauwe NL…
Bij de bestelling zat de blauwe NL sticker voor op de plaat te plakken niet.
Dit meteen willen melden. De telefoon wordt niet opgenomen. Dan maar een whattsapp bericht gestuurd. Ook geen reactie. Nog steeds niet na meerdere berichten te hebben gestuurd.
Wacht nu al bijna 2 weken op in ieder geval een antwoord.
Hele slechte service
Jeetje, wat een enorm slecht bedrijf. Ik heb hier 4 kentekenplaten besteld, alle 4 betaald voor 'luxe' letters, komen er 4 platen binnen zonder luxe letters. Ik heb ze een mailtje gestuurd, kreeg in eerste instantie al heel snel reactie, vroegen ze om een foto, meteen een foto gestuurd, daarna geen reactie meer gehad via de mail. Heb het bedrijf proberen te bellen, geen reactie, via WhatsApp ook geen reactie. Mensen aub let op met dit bedrijf! Echt een hele slechte service dit, communicatie is 0,0. Ik ben al een maand bezig om contact met ze te krijgen.
Kenteken met krassen en letters niet in het midden
Kenteken geeft beschadigingen (krassen), letters niet netjes in het midden uitgelijnd. Op mail wordt niet gereageerd, via WhatsApp traag en/of geen reactie. Uiteindelijk geeft men aan 'we gaan hier niks mee doen, uitlijnen is geen vereiste'. Ik kan de platen terugsturen, maar gezien de andere reviews betwijfel ik of ik dan mijn geld terugkrijg. Ik beveel dit bedrijf absoluut niet aan. Ga naar een professioneel bedrijf!
Super slecht bedrijf
Super slecht bedrijf! Zeer ontevreden. Ik had een fun motor kentenplaat besteld voor een bruiloft. Week later nog steeds niks binnen. Gevraagd waar het pakketje bleef. Post nl link gekregen en nog niks ontvangen. Weer navragen, was de tekst te groot terwijl ze niks zelf hebben laten weten. Tekst aangepast en nu nog steeds niks ontvangen.
Heb op 14 juli een kenteken laten maken…
Heb op 14 juli een kenteken laten maken het is nu 28 juli via de app en de mail word niet gereageerd en telefonisch krijg je een bandje waar je niet mee verder kunt ik zou graag mijn geld terug willen
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Besteld en betaald maar is nooit iets afgestuurd.
Ook zeer slecht contact te maken. Reageren nergens op. Dus koop of bestel hier niets, je kan fluiten naar je geld.
Slechte ervaring! klanten service is waardeloos
Slechte ervaring!
er is maar een deel geleverd wat al een week langer duurt dan aangegeven. de rest van de bestelling heb ik nog steeds niet binnen. de telefoon word niet opgenomen en op appjes word niet gerageerd.
erg slechte service.
Bestelling niet correct geleverd en…
Bestelling niet correct geleverd en retour verzoek wordt in eerste instantie op gereageerd en daarna reageren ze niet meer via de app en ook niet op verzonden mail. Geen aanrader om hier wat te bestellen dus.
Ik zit al twee weken op mijn bestelling…
Ik zit al twee weken op mijn bestelling te wachten. Heb twee mailtjes gestuurd, maar krijg geen antwoord. Helemaal geen reactie, wat een oplichters
Helaas, maar toch geen aanrader.
Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews.
Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwarte rand rondom overal slecht gedrukt, tekst aan elkaar i.p.v. spaties ertussen.
Netjes foto's gemaakt en me verhaal gedaan via whatsapp maar tot op heden nooit reactie gehad.
PayPal ingeschakeld en netjes binnen 1 dag me geld terug, helaas maar geen aanrader.
Update 25 Juli inmiddels zonder enige vorm van communicatie ineens een nieuwe kentekenplaat ontvangen, deze keer wel uniek gedrukt zonder zwarte rand eromheen maar wel gewoon super netjes, dus ondanks alles toch nog een meevaller, dus van 1 naar 3 sterren.
Ik heb de indruk dat ze van hele goede…
Ik heb de indruk dat ze van hele goede wil zijn en uiteindelijk komt het ook helemaal goed. Het lijkt er voor mij op dat de problemen ontstaan doordat ze GoParcel als tussenpersoon gebruiken naar PostNL.
De ziet dan de track en trace van PostNL terwijl die het pakket kennelijk nog helemaal niet ontvangen hebben.
Met een paar dagen vertraging heb ik zelfs een extra set platen gekregen en ben ik best tevreden.
Reageert helemaal nergens op oplichter
Reageert helemaal nergens op. 3 juli besteld. Het is nu 21 juli. Wat een gezeik. Geen contact te krijgen met de verkoper zowel op mail whatsapp als telefoon. Nooit bestellen hier! Oplichter!
Ik kan het bedrijf niet bereiken
Ik kan het bedrijf niet bereiken. Heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden geen track en trace en ook telefonisch niet bereikbaar. Wel al betaald.. ik hoop dat ik deze review weer kan verwijderen en dat mijn pakket gewoon binnen komt.
Wij hebben een bestelling gedaan
Wij hebben een bestelling gedaan
Maar wij hebben nog niks binnen gekregen
Er staat onderweg
Het duurt ongeveer al 5 dagen
De helft geleverd
Ik heb twee platen besteld, de eerste (witte plaat voor een aanhanger) kwam binnen 3 dagen binnen. De blauwe plaat voor mijn oldtimer is inmiddels na 3 maanden nog niet binnen.
12 keer gebeld, 12 keer direct naar de voicemail die aangeeft dat je het beste een WhatsApp bericht kunt sturen. Dit ook 12 keer gedaan, hierop heb ik maarliefst 3x een reactie ontvangen. 1x dat er problemen met WhatsApp waren en 2x dat er nu wel iets verzonden moest zijn.
omdat de eerste plaat wel direct binnenkwam heeft dit dus niets met een foutief adres of iets dergelijks te maken.
De witte plaat kostte 10 euro, de blauwe plaat die ik niet heb mogen ontvangen meer dan 40 euro, blijft jammer dat ze nauwelijks reageren en met name de schuld op externe factoren afschuiven.
Ik raad deze partij af!
vorige week een kenteken plaat besteld…
vorige week een kenteken plaat besteld nog niets ontvangen en op WhatsApp krijg ik geen reactie
De 1e ster zelfs niet waard
De 1e ster zelfs niet waard! Zaterdags besteld, Maandag middagpas bevestiging dat ie verzonden wordt. (Daarna nog eens 3 dagen vast bij postnl), Bij openmaken tot de ontdekking gekomen dat de bestelling niet compleet was, meerdere pogingen tot contact (telefonisch direct voicemail, app geen reactie, mail geen reactie), allemaal meerdere pogingen met notificatie van vervolgstappen.
melding bij rdw ivm erkenning, politie ivm oplichting en negatieve review, lokten ook geen reactie uit. heb nu 2 witte platen voor een totaal van 52 euro. dan was het nog goedkoper bij de drukker op de hoek die duur is.
Onvolledig en traag
Eerste pakket bevatte 50% van de bestelde waar. Communicatie verloopt traag. Na een maand en veel herinneringen nog een kwart van de bestelling ontvangen. VERKEERDE TEXT op de platen gebrukt. En nog steeds niet alle bestelde producten in huis. Waardeloos, bestel hier niet!
Geen contact mee te krijgen en komt afspraken niet na.
Sinds 31 maart in contact met dit bedrijf voor het laten maken van kentekenplaten. Ik heb extra betaald voor een op maat gemaakt kenteken, maar wat ik ontving was ondermaats: gewoon een afgezaagde plaat, niet zoals afgesproken.
Dit bedrijf komt afspraken niet na en je krijgt geen contact meer met ze. Ik heb meerdere keren gebeld en kreeg elke keer de belofte dat ik nieuwe platen zou krijgen, plus compensatie voor de gemaakte fouten. Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen en reageren ze nergens meer op.
Jammer dat ik, net als blijkbaar meerdere andere klanten, nu genoodzaakt ben om via een review aandacht te vragen voor dit probleem. Ik hoop alsnog op de toegezegde platen, mijn geld terug, of de beloofde compensatie.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.