Har tidligere hatt fine opphold og gode opplevelser med Airbnb, men denne gangen er det helt krise. Booket bolig i Voss sentrum til Vosscuphelgen 9 måneder i forveien, verten avlyser så. Ingen hj... Vis mer
Hei. Har lest om en del verters erfaringer her og må si, at jeg i det store og hele, ikke kjenner meg igjen her! Etter nesten 11 år med samsrbeide med Airbnb,har jeg lite og klage på! I forhold til... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Ingen rettigheter når vert kansellerer
Booket bolig i Voss sentrum til Vosscuphelgen 9 måneder i forveien, verten avlyser så. Ingen hjelp fra helpdesk utover å refundere depositumet fordi juni er så lenge til (dog er Voss mer eller mindre fullbooket)
De få boligene tilgjengelig er nå dobbel pris.
Vi hadde en forferdelig opplevelse som gjester
Vi hadde en forferdelig opplevelse som gjester. Vi leide en totalt ubeboelig og utilregnelig campervan gjennom airbnb i spania, til en altfor høy pris. Annonsen var svært misvisende da det kom til standard. Blant annet lakk taket så hele bobilen var våt innendørs, inkludert i sengen, ved kun lett regn. Det elektriske fungerte sporadisk, det samme gjorde bilmotoren. Det var skittent og vi fikk ikke sengetøyet vi var lovet. Verten tok oss først ikke på alvor, på tross av grundig dokumentasjon på problemene, så vi kontaktet airbnb. Airbnb satt seg ikke ordentlig inn i situasjonen vår, gjentok høflighetsfraser men kunne kun kompensere med en symbolsk kompensasjon, angivelig ifølge retningslinjer de ikke kunne vise oss. Vi stod midt i juleferien, der alle alternativer var av ekstremt lav tilgjengelighet og svært overpriset. Den eneste hjelpen de kunne tilby var å sende oss linker på overprisede airbnb-alternativer, og i tilleg på leiligheter i et område vi ikke befant oss, mens vi var på bobilferie. «Hjelpen» vi fikk (ikke fikk) av airbnb, gjør at vi ser på airbnb som en useriøs, utrygg utleietjeneste. De utviser en falsk trygghet. På tross av høye tjenestegebyrer. Vi endte opp med å løse det med verten allikevel. Vi følte null støtte fra airbnb i vår forferdelig situasjon og ødelagte ferie, uten tak over hodet i juleferien.
Erfaring Airbnb
Etter nesten 11 år med samsrbeide med Airbnb,har jeg lite og klage på! I forhold til flere av de andre plattformene( ca 4 andre) er min erfaring at de tar tak i problemene og løser dem! MEN, en må ha beviser på dette! ( gjelder begge sider) Bilder/ videoer, før og etter utflytting! Er gjester, som nekter,,selv etter bilde/ video bevis!
Nye gjester, alltid Dep. på 2000kr
Airbnb svikter igjen – Gjesten brøt seg inn, stjal, og fikk likevel legge igjen review
Gjesten:
🔒 Brøt seg inn i to låste rom, som var tydelig merket “ingen adgang”.
🧥 Tok seg inn i private områder og stjal personlige eiendeler (en blazer).
✍️ La igjen en negativ anmeldelse basert på rom hun ikke hadde lov til å gå inn i.
Airbnb’s svar?
❌ Nekter å fjerne anmeldelsen, selv om den er basert på regelbrudd.
❌ Gir ingen hjelp i forbindelse med tyveriet.
❌ Lukker meldinger og avslutter kommunikasjonen.
❌ Skylder på “prosedyrer” og “retningslinjer” – uten å ta ansvar.
Jeg har sendt dem dokumentasjon, fulgt alle rutiner – men Airbnb beskytter heller en gjest som bryter reglene, enn å hjelpe verten som følger dem.
Dette handler ikke lenger bare om AirCover. Dette er en plattform som systematisk svikter vertene sine, og lar gjester slippe unna med både regelbrudd og kriminelle handlinger – mens vertene sitter igjen med tap og ødelagt tillit.
Det er ikke greit.
Airbnb må stilles til ansvar.
Kriminelle aktører i Airbnb i København
Jeg vil gjøre oppmerksom på at kriminelle aktører har infiltrert Airbnb-markedet i København. De har skjønt hvor svakhetene i Airbnb-systemet ligger, og utnytter det 100 %. Vi la inn forespørsel om overnatting for fire fra 6/7 til 7/7. En vert under navnet «Bente» i Lagergade 38 ga oss et tilbud til en ok pris. Vi aksepterte det, og pengene fløy ut av konto. Da vi skulle ta kontakt med verten igjen for å få nøkler/kode, kommer verten (mann med østeuropeisk aksent) med opplysninger om at tilbudet vi hadde fått og akseptert kun gjaldt for en person, og at vi måtte betale mer dersom flere enn en skulle benytte seg av overnattingstilbudet. Det nyttet ikke å presisere at forespørselen som verten responderte på var for fire. Helpdesk i Airbnb bør omdøpes til helpless. Vi snakket sikkert med 6-7 personer som på stotrende engelsk med indisk aksent ikke kunne gi oss den reserverte pengesummen tilbake. Alle sa at de var virkelig «sorry for the inconvenience» og at de skulle «further investigate the matter «. Alle konkluderte de med at verten hadde lagt inn tilbud for en overnattingsgjest, og at det var ingenting å gjøre. Screenshot hvor det klart fremgår at vi ba om overnatting for fire ble sendt til helpdesk, men nei! De måtte følge sin prosedyre, sa alle. Den prosedyren var å høre på begge parter samt være en nøytral part. Vi gjorde dem oppmerksom på at dette var bondefangeri og endring av vilkår etter inngåelse av kontrakt, men nei! Hjalp ikke det heller. Legg til at «verten» anklaget oss for å ha tatt med oss ubudne gjester til leiligheten som vi aldri så eller fikk tilgang til, og at vi fire måtte sove i bilen på en parkeringsplass fordi det etterhvert ble så sent at ingen hotell kunne ta imot oss, så har du saken i et nøtteskall. Fryktelig svakt av Airbnb som ikke har tilpasset seg at kriminelle utnytter delingsøkonomien og kulturen med tillit den krever av alle som skal ta del i den. Det spørs hvor lenge monopolet til Airbnb vil vare når kriminelle overtar.
Advarsel !!
Jeg ønsker å advare andre om min opplevelse med Airbnb. Etter at jeg booket og betalte for en leilighet, ble kontoen min plutselig blokkert, og jeg ble falskt beskyldt for å være tilknyttet en person som visstnok har brutt Airbnb sine regler. Jeg aner ikke hvem denne personen er, og uansett — hvorfor skal det gå utover meg?
Jeg har prøvd å kontakte Airbnb mange ganger, men har bare fått dårlige standardsvar, unødvendige forsinkelser og ingen ordentlig forklaring. Kundeservicen er elendig, og de holder fortsatt pengene mine uten grunn. Det føles som pengene mine er stjålet, mens de skyver ansvaret over på uklare retningslinjer.
Jeg anbefaler alle som vurderer Airbnb om å være forsiktige og tenke seg godt om. Hvis noe går galt, risikerer du å miste både bookingen din og pengene dine — og bli falskt beskyldt for noe du ikke har noe med å gjøre.
Forferdelig kundeservice for verter
Forferdelig kundeservice for verter. Ikke villig til å gjøre noe for å hjelpe deg
Som vertskap
Som vertskap: Mye positivt med å leie ut og mange hyggelige leietagere. Dessverre overskygges alle disse hyggelige besøkene av de få som ikke respekterer eller har samme kultur som oss «hytte-folk» i Norge. Når mann kommer tilbake til hytten og blir både sjokkert, trist og skuffa så er det vanskelig å forsvare å leie ut hytten igjen. Gjennom Airbnb så er det dessverre mye dårligere kvalitet på leietagere enn via andre kanaler er vår erfaring.
Veldig fornøyd
Har brukt airbnb en del de siste årene. Appen fungerer veldig bra og har et godt utvalg. Kundeservice har blitt bedre, men med tanke på hvor stor andel gebyr pr overnatting som går til airbnb så kunne de hatt flere ansatte på kundeservice.
Airbnb krever altfor mye personlig og…
Airbnb krever altfor mye personlig og veldig sensitive opplysninger som ganske lett kan misbrukes etter av hackere og andre skurker. Hvorfor booking.com aldri krever kundenes senstive dokumentasjon og er det lett og enkelt å booke?
Kundeservice virker ikke , veldig irriterende. (
Flott for gjester, ikke verter
Flott for gjester, latterlig for verter. Verter får advarsel hvis samlet vurdering på 3. Gjester gir gjerne 3 hvis: været er dårlig, de kjeder seg, synes sentrum er kjedelig etc. Blir rett og slett for dumt å få advarsel for dårlig vær. Selv om det er 5 stjerner på alt som en utleier kan kontrollere. Airbnb har fått gjentatte meldinger fra mange, mange verter om dette, men bryr seg tydeligvis ikke.
Lite hyggelig opplevelse der de…
Lite hyggelig opplevelse der de overstyrer og trekker penger da de mener noe ble ødelagt under utleie selvom de ikke kan bevise det. Jeg ønsker å snakke med de, de svarer kun på mail om at de har forsøkt å ringe meg, men det har de ikke. De trenerer saken og opptrer veldig rotete og useriøse.
Kansellerer mitt bosted i London 35…
Kansellerer mitt bosted i London 35 dager før jeg skal reise. Elendig oppførsel
Tørr dere å ta sjansen ?
Har hatt 3 gjester som har ødlagt og brutt husreglene . Og airbnb tar sine gjester i sin hule hånd.
Knekt benkeplate (3895kr)
Brennskade på nytt furugulv (6350kr)
Og siste knakk vannpumpe, stjal mat osv (2100kr)
Og tok seg skammelig til rette og brydde seg ikke om husreglenen.
3 gjester har kostet med over 12000kr i skader og airbnb forsikring erstatet kun brent gulv med fattale 1363kr . Som kostet 6350kr å utbedre.
Tenk dere godt om da airbnb er trivelige inntil noe skjer. Airbnb forsikring får terningkast 1.
Leier aldri ut igjen via disse useriøse folka.
Dårlig kundeservice
Kundeservice har tekniske problemer, problemer med å motta mail, beklager og trenerer og lover å komme med en avgjørelse i sak, som etter mye mailer frem og tilbake blir henlagt. Uprofesjonelt selskap. Sikkert bra når ting går bra, men får du en tvist med dem behandler de deg ikke ok.
Kansellering og feil valg av tilbakebetaling
Ved en kansellering fikk jeg valgt feil ved tilbakebetaling av refusjon. Denne ble da satt som kreditt på min konto og Airbnb nekter å betale ut til bankkonto. Møtte dårlig service og «jeg forstår, men har ingen mulighet til å hjelpe deg». En menneskelig feil bør kunne rettes opp, når det angår pengesummer.
Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Skal aldri booke noe hos airbnb igjen!
Søppel
Har brukt det flere ganger,men trenger du kundeservice glem det ubrukelige
Masse mas
Jeg er vert, og har vært det i tre år. De har en grei nettside/app, lett å kommunisere med både gjester og kundeservice når alt går greit. Men oppstår det problemer tar ting laaaaaang tid, flere forskjellige avdelinger og ulike saksbehandlere som åpner hver sin tråd og sender nye mail, noe som gjør kommunikasjonen svært uoversiktlig. De tar heller ikke hensyn til tidsforskjellen på 8 timer, så plutselig er saken merket som ‘avsluttet’ fordi du ikke svarte kl 4 på natten😅
airbnb kundesenter helt udugelig…
Som vert har airbnb helt udugelig kundeservice, med null kunnskap. De sitter i India og har ikke peiling på noe som helt. ekstremt treige og har aldri noen løsning. Har brukt dette i 2 år, gjestene er som oftest flotte. Airbnb Kunderservice er dårlig.