Jeg bestilte to bøker og fikk oppgitt ved kjøp at de skulle sendes innen 4–8 virkedager. Det var ingen informasjon om at bøkene ikke var på lager eller måtte bestilles fra fjernlager. Etter at beta... Vis mer
Handle hos adlibris er helt fantastisk. Men dere kan godt slutte å bruke helthjem. De setter pappeskene dere sender pakkene i utenfor døren uten noe plastbeskyttelse, slik at både eske og innhold går... Vis mer
Bestilling var ok. Men leveringen, der bommet jeg (eller dere), pakkeboks var plassert alt for langt fra der jeg bor. For meg gikk det ikke tydelig fram at jeg valgte(?) pakkeboks så langt unna. Adli... Vis mer
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Alt kom fint pakket inn uten skader under transport. Vær obs på at det kan ta litt tid hvis de må bestille fra leverandør, men når alle varene er ankommet var transporten effektiv. Den estimerte leveringsdatoen stemte også godt.
Fikk det som ble bestil, tok litt lang tid da alle varene ble levert samlet!
Billig garn, som koster en god del mer andre steder.
Det negative er at det tar fryktelig lang tid fra bestilling til varene er hos meg. Ca 14 dager.

Svar fra Adlibris
Ble lovet at pakken skulle komme mellom den 23-29 januar, men har fått ny beskjed at den kommer 3 februar.
Ny info: Pakken kom tidligere likevel, den kom 30. januar

Svar fra Adlibris
Jeg fikk ikke hjelp til innlogging når jeg ikke fikk nytt passord tilsendt på mail. Å tok en evighet før jeg fikk bøkene jeg hadde bestilt.

Svar fra Adlibris
Ting fungerte som man håpet det skulle over «hele linja»
Litt uheldig med at den ene boken hadde en 3 cm sprekk i coveret på boka, men de andre var i god stand.
Ventet på varen i mange uker. Jeg fikk til slutt vite at varen ikke kunne leveres.
Pluss: kjøpesummen ble raskt betalt tilbake til min bankkonto

Svar fra Adlibris
Bøker som forventet. Fint å hente i nærområdet. Negativt, veldig lang leveringstid!!!

Svar fra Adlibris
Pakken var godt beskyttet og emballasjen helt tilpasset (uten "fyllstoff")
Boka var ødelagt - og hadde jeg visst at den ikke ble puttet i postkassen hadde jeg aldri bestilt hos dere! Fant den igjen i et postkassestativ lenger ned i gata, tydelig åpnet med kniv og ødelagt.

Svar fra Adlibris
Bestilte lagervare 6. des som skulle være julegave til en 5-åring. Først ble pakken sendt i retur etter 15 dager uten at jeg fikk beskjed om det. Fikk bare plutselig en kreditnota. Etter å ha etterlyst forklaring fikk jeg beskjed om å bestille på nytt, men da måtte jeg melde flere ganger for å oppnå rabetter jeg hadde på orginalbestilling. Nå skriver vi 22. jan og jeg har fortsatt ikke mottatt noe vare. Den er lovet levert om fire dager, men vi får se. Har sendt flere eposter til kundeservice og har fått svar på rundt halvparten. Lite løsningsorienterte tilbakemeldinger. Ingen mulighet for kontakt per mobil. Utrolig frustrerende og dårlig opplevelse. Skygg unna.

Svar fra Adlibris
Elendig. Bestillte 30.12.25 Beskjed om sendt pakke 15.01.26. Og nå har vi 22.01.26 og jeg har enda ikke hørt noe mer. Dette er fra Norge, ikke Kina! Jeg fant varene på deres sider og bør da forvente at dere har varen inne. Om dere allikevel manglet noe burde det sendes senere på deres bekostning.

Svar fra Adlibris
Det går dessverre fryktelig lang tid fra man har bestilt til varene blir sendt. Har opplevd dette nå med både bestilling av garn, og bøker.
Varene i seg selv er helt tipp topp de, men ja, man må ha god til og god tålmodighet.