Se hva andre synes
Wrist är en fantastisk produkt/tjänst som verkligen lever upp till förväntningarna. Köpte ett armband därifrån Kvalitet och funktionaliteten är imponerande, och det märks att det har lagts ner mycke... Vis mer
Dålig logistik! Jag har inte fått beställd vara, trots flera löften om att den ska komma. Väntar alltjämt! ******* Jag har nu efter kontakt med Wrist fått besked om att man gör återbetalning a... Vis mer
Klockarmbandet låser dåligt Måste eftetspänna Har skarpa kanter som lätt fastnar i min stickade tröja Annars ok Har fått bra respons från företaget som skickat nytt exemplar som fungerar utmärkt... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Smidigt och enkelt
Bra utbud och bra produkter
Snabb leverans. Första armbandet var sådär, gick sönder. Snabb återkoppling på kundservice, pengar tillbaka och nytt armband. Så skall det se ut. Bra jobbat Wrist.
Snabb leverans och jag är så nöjd med…
Snabb leverans och jag är så nöjd med min klocka som var omsorgsfullt förpackad.
Nöjd med köpet
Det var min första beställning hos Wrist och jag kände mig lite otrygg. Nu är jag nöjd med både köpet och leveransen. I början var oklart varifrån paketet kommer då jag fick mejl om att det kommer från två olika länder. Men det löste sig. Leveransen tog lite längre tid på grund av trafiktrycket och ovädret, men de har kämpat. Kommer att fortsätta handla hos Wrist och hoppas blir lika nöjd som nu. Tack!
Apple watch armband
Köpte armband till min Apple watch.
Bra pris, leverans och kundsupport. Var en defekt del som dom ersatte omgående.
Snabb leverans och klockan var lika fin…
Snabb leverans och klockan var lika fin som på bilden.
Inget garanti kvitto med och klockan…
Inget garanti kvitto med och klockan ser tyvärr fake ut.

Svar fra Wrist
Klockarmbandet låser dåligt men som fixats
Klockarmbandet låser dåligt
Måste eftetspänna
Har skarpa kanter som lätt fastnar i min stickade tröja
Annars ok
Olof

Svar fra Wrist
Better than what comes with ultra 3
Har tidigare skrivit och klagat på…
Har tidigare skrivit och klagat på Waits logistik.
Efter kontakt med Wrist har de via god vilja kompenserat mig för de brister jag påtalat. Detta visar att det är en pålitligt och väl fungerande marknadsaktör som ser till kunden.
Jag beställde en Hugo Boss 1513814
Jag beställde en Hugo Boss 1513814. Jag fick snabb leverans och är fortfarande nöjd efter att ha haft klockan ett tag.
Super bra
Super bra, de svarade på alla frågor inom 1 timme, de hjälpte med snabb leverans :)
Dålig logistik!
Dålig logistik!
Jag har inte fått beställd vara, trots flera löften om att den ska komma.
Väntar alltjämt!
*******
Jag har nu efter kontakt med Wrist fått besked om att man gör återbetalning av beloppet för angiven vara samt lovar att skicka den beställda varan omgående.
Wrist har visat att man vill åtgärda det som gått snett.
Den som lever får se, om så blir fallet. Intill dess ger jag fyra stjärnor.
Stellan L
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.