Quelle belle découverte! D'abord reçu un shampoing solide en teste d'une collègue et j'ai été agréablement surprise de son efficacité. Du coup j'ai commandé le kit rasage et l'après-shampoing solide... Vis mer
Ik heb ook het scheermesje van hun besteld en ik zou het helemaal niet aanraden als je last hebt van onzuiverheden of keratosis pilaris. Het heeft op die plaatsen mijn huid enorm beschadigd en ik vind... Vis mer
Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Vis mer
Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Vis mer
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Ik gebruikte altijd spray deo van andere merken. Hiervan kreeg ik altijd uitslag en jeuk. Vanaf ik de rol deo van wondr gebruik heb ik geen vieze geuren of uitlsag! Top product dus

Svar fra Wondr Care
Scheermesje en scheerzeep aangekocht. Nog nooit zoveel jeuk en irritatie gehad als bij hen! Ik schakel terug over naar mijn gebruikelijke merk. Zeer veel spijt van de aankoop!

Svar fra Wondr Care
Heel gemakkelijk om producten te vinden en te bestellen

Svar fra Wondr Care
De body butter is compact en plakt niet zoals een body lotion, dringt sneller in en kan je aanbrengen zonder zelf plakkerige handen te hebben! Ik ben fan zeker als frequente reiziger is dit mijn houvast nu voor een gehydrateerde huid.

Svar fra Wondr Care
Gaan voor eigen economie, met aandacht voor ons milieu. Zalige producten en correcte levering

Svar fra Wondr Care
Heel vriendelijke dames in de winkels, heel goede producten maar ik vind de shampoobars vrij prijzig

Svar fra Wondr Care
Ik hou van deze producten. Alles is top voor mij. Kortom, geweldig.

Svar fra Wondr Care
Zeer tevreden over de producten
IK had reeds vooraf jullie huidtest gedaan en wist precies wat ik ging bestellen.
De producten zijn een aanrader!

Svar fra Wondr Care
Doet helaas niet veel voor mijn vettig haar.
Wel alleen natuurlijke ingrediënten, ruikt lekker en schuimt goed.

Svar fra Wondr Care
Zachte producten voor was en voor jezelf. Shampoo wast uitstekend en daarna heb ik wel de conditioner nodig. goede uitleg voor gebruik. Levering uitstekend uitgevoerd
Gebruik het graag.

Svar fra Wondr Care
Het pakket was na bestelling eind van de middag al de volgende dag bezorgd. Daarbij is de doos als je het opent met de tekst erin zo leuk! en hartverwarmend, dat je voelt: Ik draag echt bij aan een betere wereld hierdoor. Een extra dosis dopamine!

Svar fra Wondr Care
Geweldige shampoo, conditioner & douchezeep. De gezichtszeep is ook geweldig, ik word er heerlijk zacht van. Bovendien komt het ook aan in een leuke doos.

Svar fra Wondr Care
Deze producten ruiken overheerlijk. De verpakking is ook zeer mooi. Ze letten op alles!