Wildlystore Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Super slechte klantenservice. Mijn pakket is kwijtgeraakt en ze willen dat ik het alsnog betaal terwijl het hun enige vervoerder is die ik kon selecteren. Weinig medeleving met de klant en slechte ser... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag mijn pakketje binnen gekregen van Wildly Store! Zo onwijs leuk ingepakt met iets lekkers erbij😍 De items zitten ook super fijn en een goeie kwaliteit! Mij zie je zeker vaker bestellen en ze g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een top onlinestore! Goede, mooie en snelle verzending (ik had hem de volgende dag al vroeg ontvangen!!) met duidelijk, persoonlijk mail contact. Alle kleding die ik heb besteld waren van goede k... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer teleurstellende ervaring met Wildly Store — slechte kwaliteit en slechte klantenservice

Ik heb bij Wildly Store een broek gekocht die na slechts één keer dragen direct afgaf op mijn schoenen, waardoor mijn schoenen blijvend beschadigd zijn (waarde €75). Ik heb dit probleem met foto’s aangetoond, maar de klantenservice ontkent het en weigert schadevergoeding te geven.

Wildly Store eist dat ik de broek volledig retour stuur voordat ze de klacht onderzoeken, terwijl volgens de Nederlandse wet binnen 6 maanden na aankoop de omgekeerde bewijslast geldt. Zij moeten aantonen dat het product goed is, niet ik dat het slecht is.

Ik heb meerdere keren gevraagd om een redelijke oplossing, inclusief vergoeding voor mijn schoenen, maar zij nemen mijn klacht niet serieus en blijven vasthouden aan hun standpunt.

Vanwege deze weigering heb ik inmiddels een officiële melding gedaan bij ConsuWijzer.

Deze hele situatie heeft mij veel frustratie en tijd gekost. Ik raad Wildly Store daarom af en waarschuw anderen om goed na te denken voordat ze hier kopen.

Mijn reactie op de reactie van Wildly Store:

Het is teleurstellend dat Wildly Store de situatie onjuist en onvolledig weergeeft. Ik ben als consument volledig in mijn recht en heb dat ook op correcte wijze aangegeven.

✔️ Aantoonbare gevolgschade: De schade aan mijn schoenen van €75 is direct ontstaan door het dragen van de broek en is met duidelijke foto’s onderbouwd. Dit valt onder gevolgschade conform artikel 6:74 BW. Het retourneren van de broek maakt deze schade niet ongedaan en is daarom geen oplossing voor het volledige probleem.

✔️ Omgekeerde bewijslast: Binnen 6 maanden na aankoop geldt wettelijk de omgekeerde bewijslast (artikel 7:18 lid 2 BW). Het is de verantwoordelijkheid van de verkoper om aan te tonen dat het product wél aan de overeenkomst voldoet, niet andersom. Wildly Store probeert deze plicht op de consument af te schuiven door zonder meer een retour te eisen, zonder erkenning van gevolgschade.

✔️ Redelijke oplossing geweigerd: Ik heb voorgesteld om tot een redelijke oplossing te komen, zoals gedeeltelijke compensatie of prijsvermindering, maar dit werd zonder inhoudelijke overweging afgewezen. Wildly Store blijft vasthouden aan enkel volledige retour, wat volgens het consumentenrecht niet afdoende is in geval van gevolgschade.

✔️ Melding bij ConsuWijzer: Gezien deze handelswijze heb ik inmiddels melding gedaan bij ConsuWijzer/ACM wegens vermoedelijke schending van consumentenrecht.

✔️ Geen dreiging of onredelijkheid: De suggestie dat ik “dreigende of eisende” berichten zou hebben gestuurd, wijs ik volledig van de hand. Mijn communicatie was juridisch onderbouwd en zakelijk. Ik ben geen persoon die zomaar klaagt, zoals ook uit mijn eerdere aankoopgeschiedenis blijkt.

Ik blijf bij mijn standpunt dat de afhandeling door Wildly Store in strijd is met de geldende consumentenwetgeving. Potentiële kopers wil ik adviseren zich bewust te zijn van deze handelswijze.

Mijn reactie op jullie bericht:

Jammer dat jullie wederom de situatie verdraaien en mij onterecht neerzetten alsof ik ‘iets gratis wil hebben’. Dit is absoluut niet het geval.

Ik heb vanaf het begin duidelijk aangegeven dat ik de broek wél wil retourneren, maar alleen onder de voorwaarde dat er óók vooraf duidelijkheid komt over de schadevergoeding van mijn schoenen ter waarde van €75. Die schade kan namelijk niet meer hersteld worden door enkel de broek te retourneren. Het feit dat jullie dit consequent negeren en alleen focussen op de broek retourneren zonder de gevolgschade serieus te nemen, maakt dat deze kwestie onnodig lang duurt. Dat ligt dus níet aan mijn opstelling, maar aan jullie onwil om op dit punt tot een eerlijke oplossing te komen.

Bovendien wekken jullie in jullie reactie de indruk dat ik heb geëist om de broek te houden én volledige compensatie te willen ontvangen — dat klopt niet. Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik bereid ben de broek retour te sturen, mits er vooraf erkenning is voor de gevolgschade en een redelijke regeling wordt getroffen. Het is dus onjuist dat jullie mij afschilderen als iemand die gratis spullen wil of onredelijke eisen stelt.

Verder hebben jullie in eerdere mails zelf toegegeven dat jullie contact hebben gehad met de fabrikant over deze klacht — en dat is logisch, want ik ben niet de enige consument in Nederland met kleding die kan afgeven op schoenen. Jullie argument dat “niemand dit probleem heeft” is dus niet steekhoudend.

Kortom: dat deze zaak nog steeds niet is opgelost, ligt volledig aan jullie eigen beperkte opstelling en niet aan mij als consument die terecht gebruik maakt van haar rechten. Om die reden heb ik ook een officiële melding gedaan bij ConsuWijzer.

19. juni 2025

Hallo Kim!

We vinden het vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Bij Wildly Store nemen we alle klachten serieus en streven we naar eerlijke en transparante oplossingen.

In jouw geval hebben wij je meermaals een kosteloos retourlabel aangeboden, zodat we de broek konden ontvangen en grondig onderzoeken. Dit is een standaardprocedure bij een klacht, zodat we kunnen beoordelen of er sprake is van een fabricagefout. Zonder het artikel te ontvangen, is dit helaas niet mogelijk.

We verkopen dit model al langere tijd en hebben tot op heden geen vergelijkbare meldingen ontvangen. Daarom vinden wij het redelijk om de broek fysiek te inspecteren voordat we een oordeel of compensatie kunnen geven.

Helaas weigerde je de broek op te sturen, terwijl je er wel een volledige compensatie van wou, de broek wou houden en vervanging voor nieuwe schoenen. Daarbij hebben we ook meerdere keren te maken gehad met dreigende en eisende berichten,
Volgens de wet geldt inderdaad de omgekeerde bewijslast binnen zes maanden, maar daarbij hoort ook dat wij het product kunnen onderzoeken. Zonder inzage of retour kunnen wij deze verplichting niet uitvoeren.

Als dit probleem echt door onze broek komt dan verwachten wij deze graag retour zodat wij het kunnen onderzoeken en de broek kunnen bekijken. En dan zullen we zeker met een gepaste oplossing komen zoals aangegeven in de mail zou dit dan een terugboeking zijn. Hiermee ging je niet akkoord, Je bleef erop doorgaan dat je de broek wil houden (terwijl deze volgens jouw af geeft) nieuwe schoenen van ons wil en ook een volledige compensatie van de broek hopelijk snap je ook dat dat niet helemaal redelijk is. Mocht je nog de retourlabel willen ontvangen dan horen we het graag.

Beste Kim,

We zouden het erg waarderen als je in je review wat eerlijker zou willen zijn. Je hebt ons meerdere mails gestuurd als eis dat je een volledige compensatie wil van de broek en verzendkosten en een paar nieuwe schoenen van ons. We hebben je ter bewijs deze mails nogmaals even toegestuurd, Verder heb je ons helaas wel dreigementen gestuurd wat we ook allemaal in de mail hebben staan. We hopen dat je begrijpt dat alleen een foto toesturen onvoldoende bewijs is en wij de broek retour moeten ontvangen zodat wij dit kunnen controleren en het probleem kunnen uitsluiten. We vinden het dan ook erg onredelijk dat je niet wil inzien dat wij geen volledige compensatie kunnen aanbieden als wij zelf geen bewijs hebben ontvangen en dat bewijs is dus om de broek na te kijken of het daadwerkelijk afgeeft of dat het wat anders is geweest, mocht dit wel het geval zijn dan wordt er door ons een terugboeking gedaan zoals wij dat duidelijk een paar keer hebben vermeld.

Voor de duidelijkheid de reden waarom wij contact hebben opgenomen met onze fabrikant is omdat jij ons had gemaild dat het aan onze broek lag. Zelf hebben wij deze broeken al een langere tijd in de collectie en heeft er niemand deze klacht gehad hebben we ook aangegeven in de mail, ook hebben we aangegeven in de mail dat onze fabrikant duizenden stuks van deze broeken produceren en geven ze aan dat er niemand met dit probleem is. Ook hiervan hebben wij alle bewijs stukken in de mail en het gesprek met onze fabrikant die we jouw ook hebben doorgestuurd. Nogmaals mocht je nog tot een redelijke oplossing willen komen en de broek alsnog graag retour willen sturen zodat wij dit kunnen beoordelen en nakijken dan zien we je mail tegemoet.

Vriendelijke groet.

Beste broeken!

Ik heb een super goede ervaring met Wildly Store. Ik koop hier sinds 3 jaar al mijn spijkerbroeken. Dit is de enige winkel die spijkerbroeken verkoopt met precies de goede lengte en die goed staan! Ook is het een goede en fijne stof. 2/3 jaar oude spijkerbroeken zijn nog steeds van goede kwaliteit. Ik raad Wildly store zeker aan!

19. april 2025

Geweldige kwaliteit

Paar dagen geleden een super leuke broek besteld uit de sale. (Gigi straight leg jeans). Nog nooit zo blij geweest met een broek. De broek is precies zoals op de foto! Super kwaliteit en precies waar ik naar opzoek was. Ook voor een super leuk prijsje, komt weinig voor tegenwoordig. Ook de levering was zoals beschreven. Ik had de volgende dag na aankoop mijn bestelling binnen! Super tevreden over dit bedrijf. en zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel!

17. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super leuke winkel met een goede service!

2 dezelfde pantalons besteld bij deze kledingwinkel, ik ben hier super blij mee alleen ontstond er een gat bij de naad van 1 van de broeken

Binnen 1 dag reactie op de mail, verliep super snel en gemakkelijk allemaal.

Daarbij alle begrip vanuit hun kant en werd er een nieuwe broek opgestuurd.

Al met al super leuke kleding en een top service!

5. februar 2025

Hi Lynn!

Wat fijn dat je de nieuwe broek hebt ontvangen we wensen je er veel plezier ermee en bedankt voor je eerlijke lieve review <3

Vreselijk!!

Vreselijk!!

Communicatie vanuit hun kan is super slecht.
En ze maken super veel slordige fouten als bedrijf. Normaal ben ik van het supporteren van small businesses maar hier houdt het voor mij OP.

17. januar 2025

Hi Dikra,

We vinden het erg jammer om deze review te lezen, dat de communicatie vanuit onze kant niet goed is klopt niet helemaal. Wij hebben vanochtend meerdere keren met jouw contact gehad per mail. Hierin gaf je ook aan dat je het kon begrijpen dat de broek die je had besteld niet meer in jouw maat was. Helaas kunnen er soms fouten ontstaan in het systeem en wij hebben ons hier ook voor verontschuldigd, we vroegen aan je of je eventueel interesse had in een ander item van €24,99 mocht dat niet zo zijn dan zou je order gewoon worden geannuleerd. Je gaf aan dat je interesse had in een andere broek van €49,99. Hierin zat alleen een groot prijsverschil van €25 waardoor wij deze helaas niet konden aanbieden. Hier was jij het blijkbaar niet mee eens want nu lezen we jammer genoeg deze review van je terwijl wij onze excuses nogmaals hebben aangeboden en dat je order meteen was geannuleerd.

We hopen je in de toekomst blij te mogen maken met onze items! 💘

Lievelings webshop

Ik bestel al jaren bij deze webshop. Super leuke en mooie kleding!! Krijg altijd complimenten als ik Wildly kleding draag!
Prijs kwaliteit verhouding is top. Service is ook perfect, als er iets misloopt wordt je super snel en goed geholpen! Zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij Wildlystore webshop

18. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede hulp bij retour en defect artikel

In eerste instantie ontving ik een huispak die helaas pillig was, ze reageerde snel via de mail, stelde voor om de broek retour te sturen en een nieuwe te ontvangen.
Helaas zat er een gaatje in deze broek.
Ik heb opnieuw een melding gemaakt en ook hier kreeg ik snel een reactie op terug. Twee keer aan toe pure pech en toch heeft het bedrijf mij goed geholpen en mij een gloednieuwe pak opgestuurd! Ik kon geen betere klantenservice wensen!

Ik ben heel blij dat Widlystore mij serieus heeft genomen (twee keer aan toe is natuurlijk vervelend voor zowel het bedrijf als voor mij).
Ondanks dat zijn ze professioneel gebleven en hebben ze mij verwend met een nieuw pak!
Heel erg bedankt Widlystore!❤️

10. januar 2025

Hi Jennifer,

Blij dat we je toch nog hebben kunnen helpen hiermee ondanks dat er helaas wat pech was!

Veel plezier ermee en we zien je graag weer terug <3

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Retourneren en communicatie is erg slecht

Ik heb mijn aan gekochte product terug gestuurd en heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ik heb ze zelfs een track en tracé code gestuurd. Na meerdere mailtjes te verzonden te hebben heb ik ook nog steeds geen reactie gehad. Wat een belabberde en slechte online winkel.

2. desember 2024

Hoi Judith,

We vinden het erg jammer om deze review te zien van je aangezien jij ons vandaag een mail hebt gestuurd dat jouw retour pakket is afgeleverd op een pakket punt waar wij helaas niks van af wisten. We hadden je vandaag nog een mail terug gestuurd om het vandaag op te halen bij de POSTNL punt hier heb je ook gewoon een mailtje van ontvangen, jammer dat dit niet helemaal een eerlijke review is.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super bedrijf!

Super leuk bedrijfje! Goede kwaliteit kleding en snelle verzending. Als er iets mis is of juist niet kan je altijd contact opnemen, super fijn! 😊

10. oktober 2024

Super fijne broeken

Super fijne broeken! Zit goede stretch in en is passend voor kleinere mensen✨ ook na wassen en drogen blijft de broek dezelfde kwaliteit… ook krijg je een snelle reactie van de klantenservice. Ik raad Wildly store zeer aan!!!!🌸🤍✨

4. november 2024

Top webshop!!!💗

Ik bestel al jaren bij deze webshop Lily heeft echt top items! Helemaal voor als je wat kleiner bent ben je bij deze webshop aan het juiste adres ik raad het iedereen aan!💗

30. oktober 2024

Love It

Hele fijne webshop, super lieve meid die keihard haar werk doet, ze verkoopt de beste kwaliteiten voor een niet al te dure prijs ik ben fan!🙏🏽

15. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brooklyn two piece set tall

Ik heb de Brooklyn two piece set Tall besteld, ik ben 1,80m en deze zet zit perfect! De lengte is super en de kwaliteit voelt beter dan verwacht! Heel blij mee! Wil hem nu in alle kleuren

29. oktober 2024

Bestelling en retourneren

Bestelling en retourneren. Ten eerst had ik een bestelling gedaan toen iets bijna uitverkocht was toen ik de bestelling had geplaatst kreeg ik ineens een mail dat een item uitverkocht was en dus niet naar mij gestuurd kon worden toen duurde het 2 weken tot ik daarvan mijn geld terug heb gekregen daarnaast wilde ik een item die veel te groot was retourneren. Ik had deze 20 augustus al verstuurd en is 30 augustus aangekomen volgens de track en trace ik hun mailen beweren ze dat hun de handtekening er niet bij hebben en nergens hun adres staat MAAK DE SITE DAN DUIDELIJKER MET RETOUREN. Ik heb nu ook hier gekeken blijken er heel vaak problemen mee te zijn lijkt het mij dus niet dat het aan dhl ligt ik wil mijn geld gewoon graag terug!!

30. august 2024

Beste Ilske,

Bedankt voor je bericht. We hebben je situatie onderzocht en willen graag enkele punten verduidelijken.

De track en trace die je ons hebt gestuurd geeft een onbekend adres aan. Dit hebben we jouw ook laten zien en helaas hebben wij hier geen antwoord meer op terug gekregen. Daarnaast is er inderdaad een andere handtekening neergezet wat niet vanuit ons komt. Helaas is dit een veelvoorkomend probleem omdat er vaak een verkeerd retour adres wordt opgegeven. We zullen dit verder onderzoeken met de bezorgdienst.

Wat betreft de bestelling, we hebben nadat wij jouw een mailtje hebben gestuurd over de uitverkochte item op dezelfde dag nog een terugbetaling verwerkt. Dit heb jij ook per mail een bevestiging van gekregen vanuit ons en vanuit onze automatische bericht.

Mocht je de betaling hebben gedaan met Ideal dan duurt het 4-5 werkdagen voordat het weer op je rekening verschijnt. Als je de betaling hebt gedaan via Klarna dan wordt je factuur gewijzigd.

Verder werken we graag samen aan een passende oplossing als je nog verdere vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.

Bestelling 12-08-24

Afgelopen maandag heb ik de volgende 2 items besteld; Yade Stretch Flared Jeans - Denim & Jersey 1986 Oversized Tee - White. Deze werden via TikTok live ingepakt en dezelfde dag nog verzonden. Dinsdag begin van de middag waren inderdaad de items al binnen! Ik ben er ontzettend blij mee. Beide passen perfect en zijn van goede kwaliteit, zitten erg lekker. Ik zou je zeker deze webshop aanbevelen; ook een lieve meid die de webshop runt.
Liefs Kelly

13. august 2024

GELD KWIJT

Ik heb een hele tijd terug via hun instagram account een bestelling gedaan. Toen het artikel binnen kwam zaten er kleine defecten op.
Nadat ik hierover een mail heb gestuurd mocht ik dit gratis retourneren.
Nu geeft de track and trace ( met handtekening ) aan dat het pakket al 3!! weken geleden is geleverd.
Nog een mail gestuurd, geven ze aan dat zij niks hebben ontvangen en de handtekening niet door hun gezet is🤐 Kabouters zeker.
Het gaat gelukkig bij mij niet om een groot bedrag maar ben alsnog wel fijn mijn geld kwijt.
Ik zou het dus niemand aanraden om hier te bestellen.

2. august 2024

Beste Mynke,

We vinden het erg vervelend dat je retour pakket inderdaard niet bij ons is afgeleverd. Na meerdere keren jouw te hebben gevraagd om een case op te zetten bij DHL heb je dit helaas niet gedaan. Wij kunnen als ontvanger dit namelijk niet opzetten voor een klant. Ook hebben we aangegeven dat de handtekening niet afkomstig is van ons we hebben helaas al die tijd geen reactie meer van je terug mogen ontvangenbehalve een review die er nu wordt geplaatst. We vinden het erg spijtig om te horen, maar we hebben je meerdere keren gevraagd om een case op te zetten en voor meer informatie helaas hebben wij dit nooit mogen ontvangen.

Mocht je nog verdere vragen hebben of hulp dan kun je ons altijd een mailtje sturen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wildly store is DE perfecte webshop!😍

Wildly store is DE perfecte webshop! Voor iedereen is er wel iets! Heb je een regular/tall/petite lengte, ze hebben het allemaal. Ben je opzoek naar modest kleding, voor de mensen die gelovig zijn of hun vormen niet willen laten zien ze hebben het! Of juist opzoek naar leuke items voor op festivals dit is de webshop. De kwaliteit is ook echt super, ze doet er ook alles aan om het zo goed mogelijk te laten produceren. De levering is super snel! Als we het hebben over de eigenaar van het bedrijf, super lieve vrouw die alle vragen beantwoord die je maar stelt. Ze heeft ook super leuke lives op tiktok waar ze items netjes laat zien als je het wil zien. Ik kan deze webshop aan iedereen aanraden😍😍

30. mai 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv