Wildlystore Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen maandag heb ik de volgende 2 items besteld; Yade Stretch Flared Jeans - Denim & Jersey 1986 Oversized Tee - White. Deze werden via TikTok live ingepakt en dezelfde dag nog verzonden. Dinsda... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag mijn pakketje binnen gekregen van Wildly Store! Zo onwijs leuk ingepakt met iets lekkers erbij😍 De items zitten ook super fijn en een goeie kwaliteit! Mij zie je zeker vaker bestellen en ze g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een top onlinestore! Goede, mooie en snelle verzending (ik had hem de volgende dag al vroeg ontvangen!!) met duidelijk, persoonlijk mail contact. Alle kleding die ik heb besteld waren van goede k... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super slechte klantenservice

Super slechte klantenservice. Mijn pakket is kwijtgeraakt en ze willen dat ik het alsnog betaal terwijl het hun enige vervoerder is die ik kon selecteren. Weinig medeleving met de klant en slechte service. Reageren ook niet meer op mails en verbreken het contact zonder oplossing. Ik ga hier nooit meer iets kopen. Zo ga je niet om met klanten verschrikkelijk!!!

23. juli 2026
Logoen til Wildlystore

Svar fra Wildlystore

Beste Miep,

Jammer om deze review te lezen. Wel vinden wij het belangrijk dat het volledige verhaal wordt verteld. Jou bestelling is door ons correct verzonden door het opgegeven adres. Vervolgens heb je ons per e-mail laten weten dat het pakket in jou wooncomplex zou zijn gestolen. Hiervoor hebben wij DHL benadert en hebben hun direct een onderzoek opgezet. Zij stuurde al gauw als bewijs een foto dat het pakket bij je is afgeleverd dit hebben wij jou ook doorgestuurd waardoor DHL de onderzoek heeft afgesloten, maar wij jou desondanks nog steeds tegemoet wouden komen. Als er in jou complex gestolen wordt is dit iets waar wij als webshop geen invloed op hebben.

Ondanks dat wij hiervoor niet aansprakelijk zijn, hebben wij uit coulance aangeboden om kosteloos een nieuw pakket te versturen. Deze oplossingen heb je afgewezen en wilde je alleen de volledige terugbetaling. Daar konden wij helaas niet mee akkoord gaan.

Dat wij geen medeleven zouden tonen herkennen wij dan ook niet. Integendeel wij hebben juist uit service een oplossing aangeboden om meteen een nieuw pakket voor je te verzenden. Het is jammer dat dit niet wordt benoemd in je review.

Vriendelijke groet,
Wildly Store

Klantenservice

Ik heb voor het eerst een TALL broek besteld. Deze was wel pre-order. Ik was bij het afrekenen de korting vergeten. Ik heb gemaild en kreeg super snel antwoord. En het werd meteen geregeld.
De broek duurde wat langer, maar was heel mooi!
Vriendelijke klantenservice waar je echt iets aan hebt!

1. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooie en kwalitatief goede…

Super mooie en kwalitatief goede kleren! Nu 2 x een wat grotere bestelling gedaan en naast de snelle levering ook een super lief briefje gekregen. Ik shop 1 x in de zoveel tijd eventjes wat voorraad en blijf dit ook zeker doen. Een enorme aanrader!!!

21. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie items en fijne prijs

Ik heb nu 2x een bestelling geplaatst bij wildly store. Hele mooie items van mooie kwaliteit en echt een fijne prijs. Via de live op tiktok kun je nog extra maatadvies vragen of even kijken hoe iets eruit ziet. Super fijn en heel gezellig. Bedankt!

30. september 2025

Goede kwaliteit

Vandaag pakketje opgehaald. Mooie jurk en goede kwaliteit.
Prima advies van eigenaresse. Zal webshop zeker aanbevelen

16. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en leuke artikelen

Nu een paar keer een bestelling geplaatst bij Wildlystore.

Helaas had ik bij beide bestellingen de pech dat een item niet meer leverbaar was. Beide keren binnen 24 uur mailcontact gehad voor een passende oplossing. Bij de eerste keer kreeg ik de keus voor een ander gelijkwaardig item. Bij de tweede hetzelfde of uit coulance een korting op een ander item. Hierbij gebruik gemaakt van de kortingscode. Het resterende bedrag overgemaakt aan het bedrijf en binnen 4 werkdagen het pakket ontvangen. Uiteraard is het jammer dat de artikelen niet leverbaar waren. Maar de service heeft ervoor gezorgd dat het snel en goed gecorrigeerd werd.

Via de live op TikTok super behulpzaam. De website is overzichtelijk, bij de artikelen staat veel informatie, de levering is snel en de kwaliteit is tot nu toe goed. Ik lees veel negativiteit over het retourbeleid. Op de website staat dit duidelijk aangeven, en bij meerdere “kleine” bedrijven is dit de werkwijze.

Kortom : goede service, leuke producten met goede kwaliteit, snelle service en overzichtelijk.

1. august 2025

Opgelicht

Kwam opeens op tik tok in haar live
2 dingen gekocht sale kon gewoon retour gestuurd worden ( op eigen kosten wat ze niet had vermeld)
Ze had de verkeer kleur gegeven ook dat nog eens. Leuke pak twijfelde
Maar toch retour gestuurd ivm de groote.
Nou ik retour gestuurd netjes vermeld paar x geen reactie wel dat op eigen kosten was. Dus mijn berichten wel gelezen.
Nou op site gelezen dat er kosten worden ingehouden blabla had de labels er al afgehaald.
Volgens hun pakket nie geleverd stond brieven bus pakket.
Ik na vraag gedaan was geen brievenbus pakket stond in de baak wat volgens post.nl een retour bak zou moeten zijn. Dus ze wisten donders goed waneer me pakket geleverd zou zijn en dat ze die binnen hadden anders zouden ze nie zeggen in de baak haha
Nou volgende ik had me broek gewassen ????? Had het op me was rek gelegd en netjes opgevouwen omdat ik die zak aan het zoeken was??? Dus de geur van mijn schone was zou miss op de broek gezeten hebben! Conclusie me kleding is gewaseen volgens hun pakket gaat retour..verschrikkelijk bedrijf koop hier niet want je word gewoon opgelicht !!!

2. august 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Retour

2 weken geleden een skort besteld, de levering en het product waren goed.

Alleen erg jammer van het retour beleid, je moet zelf alle kosten betalen. Voor het retourneren en de eerdere verzend kosten. Dus dat was al bijna 15,- dat vind ik erg jammer, en is voor mij al een reden om niet meer iets te bestellen.

3. august 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vriendelijke eigenaresse

Vriendelijke eigenaresse. Leuke kleding met een goede kwaliteit . Bestelling snel binnen gekregen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

3. august 2025

Top bedrijf

Al een aantal keer hier besteld.
Items altijd super netjes verpakt en goede kwaliteit.
Maat advies is altijd juist en ze helpt met al je vragen over de items.

1x was er een voorraad foutje bij mijn bestelling, dit is heel snel en netjes opgelost via de mail.

Zeer tevreden over dit bedrijf en zal hier zeker blijven bestellen♥️

16. juli 2025

Top webshop!

Snelle levering en de items zijn van goede kwaliteit. Ook de eigenaar is een super lieve meid die je altijd eerlijk advies zal geven en je zal helpen als het nodig is! Ik ben weer mega blij met mijn bestelling!

9. juli 2025

Super tevreden!

Ik heb de ibiza 2 piece rood besteld en de nila button top! Super tevreden! Het pakketje was er super snel en alles verliep vlekkeloos! De kwaliteit van de kledij is ook heel goed, voor een betaalbare prijs! Een aanradar!!😍

8. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb ondertussen al meerdere malen…

Heb ondertussen al meerdere malen besteld hier. Van broeken tot blazers en jurken. En altijd heel erg tevreden geweest. En geholpen met welke maat je moet hebben. En voor een petite dame als mij zoveel leuke items dat mij wel past en niet te lang is!!!

27. juni 2025

Teleurstellende ervaring met Wildly

Teleurstellende ervaring met Wildly Store – slechte service en geen verantwoordelijkheid.

Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring gehad met Wildly Store. Na het kopen van een broek die na slechts één keer wassen volgens het wasvoorschrift is gekrompen, kwam ik in contact met de klantenservice in de hoop tot een oplossing te komen. Helaas bleek dit al snel een frustrerend en onprofessioneel traject.

Er werden meerdere aannames gedaan over hoe ik het kledingstuk gewassen zou hebben, zonder naar mijn kant van het verhaal te luisteren. In plaats van naar een passende oplossing te zoeken, werd de verantwoordelijkheid volledig bij mij als consument gelegd en voelde ik mij niet serieus genomen.

Ik krijg geen antwoord meer op mijn mails, ben ik mijn geld kwijt en zit met een broek die niet meer past na één keer wassen (de broek is nog niet eens gedragen). Dat is niet alleen zonde van het geld, maar ook ontzettend frustrerend.

Een merk of winkel hoort verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van hun producten, vooral als er iets misgaat ondanks naleven van de regels. Helaas is dat bij Wildly Store absoluut niet het geval. Jammer, want ik had graag klant gebleven, maar dit is voor mij een duidelijke reden om hier nooit meer iets te bestellen.

25. juni 2025
Logoen til Wildlystore

Svar fra Wildlystore

Hi,
We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent, maar willen graag een paar punten verduidelijken.

We hebben je gedurende het proces dagelijks beantwoord via e-mail. Het klopt dus niet dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. Wat betreft de broek: linnen is een natuurlijk materiaal dat na het wassen iets kan krimpen, maar dit herstelt zich doorgaans weer tijdens het dragen.

Ondanks dat hebben we, uit coulance, een gratis retourlabel voor je aangemaakt zodat je de broek kon retourneren.
Het is niet correct dat wij je situatie niet serieus zouden hebben genomen. We hebben gedurende het hele proces dagelijks met je gecommuniceerd en geprobeerd mee te denken met meerdere oplossingen. Waarmee jij helaas nergens tevreden mee was. We hopen op je begrip en blijven uiteraard beschikbaar voor verdere vragen.

Vriendelijke groet
Wildly Store

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv