Commande d'une aire de jeux. Arrivé bien emballé et en bon état. Grosse déception quand ont l'a monte et qu'ont a remarqué qu'aucune planche n'était préperce. Planche en bois de mauvaise qualité... Vis mer
Bought the smart travel model with the wickey ground anchors. Perfect communication, personal contactperson, quick delivery, no missing items or broken items, ... Setup went quick with the provided... Vis mer
Duidelijk omschreven wat in het pakket zit, alles aanwezig. Speeltoestel wel zeker met twee personen in elkaar te zetten, en duurt wel even, dus rekening mee houden. Stevige kwaliteit, ziet er goed ui... Vis mer
De levertijd was correct en goed aangekondigd. Mijn dochter is heel erg blij met het speeltoestel. De instructies vonden we iets minder gebruiksvriendelijk. We hebben er best onder gezweet. Het telefo... Vis mer
Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, Tyskland
- +32 (0)78 482 559
- info@wickey.be
- wickey.be
Har ikke svart på negative anmeldelser
Notre fils est ravi de la balançoire
Notre fils est ravi de la balançoire. Le mode d'emploi pourrait un peu mieux être fait, mais on s'en sort.

Magnifique
Nous avons été agréablement surpris de la super qualité du bois de notre aire de jeux.
C'est sur qu'elle va perduré dans le temps...
On est conquis !!!
C'est onéreux mais la qualité à un prix.
Et ici, c'est le juste prix.

Livraison rapide
Livraison rapide, colis bien emballé. Montage plutôt compliqué mais nous sommes très satisfaits du résultat et nos filles aussi.

Smart seaside
Le résultat est super! Les enfants adorent :-)
Le montage s’est très bien passé. Tout était clair au niveau de la notice de montage été complet au niveau des pièces.

Genial
La balançoire correspondait à nos attentes.
De bonne qualité et les enfants adorent.
Faites confiance à Wickey

Svar fra Wickey GmbH & Co. KG
Nous avons rencontré quelques soucis
Nous avons rencontré quelques soucis: non avertissement de la livraison, des planches mal sciees et ses pièces manquantes.
Malgré cela nous sommes ravis ainsi que notre fils qui s'amuse dans dans son bateau pirate!

Envoi rapide
Envoi rapide, bon rapport qualité/prix/taille
Ravis de la qualité du produit !
Nous sommes ravis de notre expérience et de la qualité du produit !

Svar fra Wickey GmbH & Co. KG
Matériaux de très bonne qualité
Matériaux de très bonne qualité, malheureusement il manquait des pièces, et je n'ai reçu aucune réponse du service client.

Rien à signaler
Rien à signaler, livraison très bien passé. Notice de montage très compréhensible.
P e un peu dommage que la bâche ne soit pas pré—découper pcq du coup on a juste couper les rectangle et c'est tout donc on a pas mit les déco.
Je recommande la qualitée,...

Svar fra Wickey GmbH & Co. KG
Ensemble portique de jeux extérieur
Je suis ravie de l'ensemble de jeux extérieur pour mon fils. Il est tout beau. Plusieurs jours pour le monter à son aise. Paraît bien solide.

Pakket werd snel geleverd
Pakket werd snel geleverd. Goede communicatie over levering en pakket werd tot aan de voordeur gebracht. Alles was goed ingepakt. Tijdens bestelling even contact moeten opnemen met de klantendienst en snel en professioneel geholpen.
Kinderen zijn heel tevreden met hun speeltoestel.

Prachtige speeltuin
Prachtige speeltuin, gemakkelijk te monteren met een goede handleiding. Kinderen zijn er dol op en genieten opnieuw met hun nieuw speelparadijs. Nu nog een echte palmboom ernaast 🌴😎

Prachtig
Prachtig, degelijk speelhuisje! Kinderen zijn er fan!

Super tof speeltuig!
Super tof speeltuig!
Goede service
Topkwaliteit
Heel stevig speeltoestel waar onze…
Heel stevig speeltoestel waar onze tweejarige reuzeplezier aan heeft

Svar fra Wickey GmbH & Co. KG
Tevreden van onze aankoop bij Wickey
Tevreden van onze aankoop bij Wickey! Veel keuze, goede service en top zandbak!
Leuke speelhuisje perfect voor onze…
Leuke speelhuisje perfect voor onze zoon. Hij geniet er met volle teugen van!

Svar fra Wickey GmbH & Co. KG
Heel tevreden van service en toestel
Wij kochten best een groot speeltoestel voor in de tuin, omdat we toch zeker wilden zijn van de mogelijkheden en de afmetingen namen we contact op met de klantendienst. Hier werden we heel vriendelijk geholpen waardoor alles snel duidelijk was.
Na aankoop werden we op de hoogte gehouden over het levermoment. Daarna werden we door de vervoerder opgebeld om een moment af te spreken. Dit was al heel erg snel en het toestel werd geleverd zoals afgesproken.
Het was veel werk om in elkaar te steken, maar we wisten op voorhand dat dit een zelfbouwpakket was. Maar sinds dat het in elkaar zit heeft onze dochter er al uren plezier op beleefd en zijn wij heel erg blij met onze aanwinst! Wij raden Wickey zeker aan!

tevreden klanten
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij jullie. Mooi bouwpakket waarbij alles goed in de instructies staat uitgelegd. Enkel de volgorde van de opbouw was er een klein ding over het hoofd gezien. Maar niets dat we niet hebben kunnen oplossen. We moesten de vloerplanken voorboren om ze daarna vast te schroeven. Maar waar de schroeven moesten komen was al een balk gemonteerd waardoor de schroefmachine niet bij de schroeven kon.