1. Spillbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Dein Spielturm für den Garten nach skandinavischem Design ❤ Spannende Aufbaumöglichkeiten mit Rutsche, Schaukel & Sandkasten ✓ 10 Jahre Garantie ✓ Fett in kleinen Preisen ✓ Gratis Lieferung ➤ Gleich Klettergerüst oder Kletterturm aufbauen und Spielspaß hautnah erleben • Jetzt kaufen bei FATMOOSE!

4,5

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

STYR UNNA! De leverer ikke varene og «låner» bare penger gratis av deg i måneder

Bestilte i april 2021. Etter bestilling (dessverre) leste jeg nylige anmeldelser av Fatmoose (og Wickey). Etter som jeg allerede hadde bestilt så satt jeg i saksa. Måtte krysse fingre på at skrekkhistoriene i nyere tid var et problem hos Fatmoose som var løst. Det var det dessverre ikke. Leveringstid var 15-22 virkedager. 23 virkedager etter bestilling fikk jeg mail om at varene var sendt (dette gjør de nok for å tøye tålmodigheten til folk). Etter dette gikk det ytterlige 10 virkedager uten noe mer info og jeg kontaktet Fatmoose. De skulle sjekke med speditør og gi beskjed asap. Det kunne ta inntil 48 timer (som de tydeligvis har sagt til mange andre før). Jeg ringte inn 50 timer senere til en stengt kundeservice og beskjed om å ringe neste dag (kundeservice skulle ha hatt åpent 27 minutter til). Ringte dagen etter ved åpningstid kl. 9:00. Stengt pga helligdag i tyskland. Neste dag fikk jeg beskjed at de skulle sjekke opp hva som hadde skjedd igjen. Takket nei, krevde refusjon og sendte skriftlig henvendelse som de ba om. Henviste til EU-lovgivning om frister som gjaldt og håper nå at pengene blir refundert snarlig (4 dager igjen på seg) og det tok 3 dager å svare på henvendelsen om å få refusjon også. Blir spennende å se hvor dette ender, men; STYR UNNA! Betal heller litt mer og kjøp på Bauhaus eller Maxbo

13. juni 2021
Logoen til FATMOOSE

Svar fra FATMOOSE

Dear customer, thank you for your review. We are very sorry that your order was delayed and that you did not receive any accurate information regarding the delivery. We would like to look into your case to make sure that everything was finally concluded correctly. Please contact us via our contact form with the subject "review" and provide us with your order number. Your FATMOOSE Team

Kliss vått og dekket med mugg

Bestilte en sandkasse, mottok den en ukes tid senere, men alle materialene var kliss våte og dekket av mugg. «Kundeservice» svarer utelukkende med ferdigskrevne svar.

Styr unna!

4. mars 2019

Elendig service og produkter som aldri kommer frem

Vi har ventet på et lekestativ fra Fatmoose i 2 mnd. Første gang vi purret på leveringen var 10 arbeidsdager etter at vi fikk beskjed om at lekestativet var sendt, slik de anbefaler å gjøre dersom produktene ikke er levert. Da sto lekestativet fremdeles på lageret deres og var ikke blitt sendt. Vi ble informert om at det skulle sendes da. Nye 10 dager senere tok vi kontakt igjen, da får vi beskjed om at de har hatt problemer med shipping firmaet og at produktet var sendt tilbake til dem. Fikk spørsmål om vi fremdeles ville ha produktet, og at de da kunne sende det med et annet firma i så fall. Vi svarte at vi vil ha produktet, vi har betalt og ventet nesten hele sommeren på å få lekestativet. 8 dager gikk og vi fikk verken svar/bekreftelse på mail om at vi ønsket produktet tilsendt, og da vi purret igjen denne gang får vi beskjed om at produktet ikke er sendt, men at de kan sende det til oss hvis vi vil ha det. Vi måtte igjen bekrefte at vil ha produktet vi har kjøpt for to mnd siden! Da har vi ventet rundt totalt 52 dager fra vi fikk ordrebekreftelsen fra dem. Vi venter fremdeles på produktet og kommer til å ta saken videre dersom produktet ikke denne gang heller leveres innen rimelig tid. Vi er svært misfornøyd med Fatmoose sin håndtering av saken og mangel på informasjon til oss ang forsendelsen. Hadde vi visst dette på forhånd hadde vi aldri bestilt produkter fra dem, kommer ikke til å anbefale å handle med dem til andre. Vi håper at lekestativet en eller annen gang kommer frem, for det virker bra, men totalopplevelsen har vært svært dårlig.

8. august 2018

3 års gave.

En vanskelig sak, det å finne gave til liten gutt med urolig bak. Jeg søkte nettet rundt, før jeg denne siden fant. Herlige leker, ja denne butikken vant. Flotte leker vi ute kan bruke, passer perfekt for vi har allerede en skute. Så nå blir det bjelle, heis og huske. Dette blir en butikk verdt å huske.

15. juni 2018

Veldig fornøyd :)

Mange spennende produkter å velge mellom, til en fin pris. Vi gleder oss veldig til å få klatrestativ her i fra.
Produktbeskrivelsen er detaljert og kommer også med forslag til festemateriell og underlag. Vi gledet oss over at det var valgmuligheter innenfor de forskjellige produktene. De lover 5-7 dager leveringstid, noe jeg syns er raskt med tanke på at varene kommer fra Tyskland. Vær obs på når du handler at prisen er uten moms. den kommer på en egen regning senere, men det blir vi opplyst om på nettsiden deres. Likte veldig godt at det er gratis frakt (handel over 1200 hvis jeg husker rett), og at vi får det hjem på døra :) Barna er i ekstase, og teller ned dagene til leverings-dagen.

21. april 2018
Vis anmeldelser på alle språk. (1 821 anmeldelser)