STYR UNNA! De leverer ikke varene og «låner» bare penger gratis av deg i måneder
Bestilte i april 2021. Etter bestilling (dessverre) leste jeg nylige anmeldelser av Fatmoose (og Wickey). Etter som jeg allerede hadde bestilt så satt jeg i saksa. Måtte krysse fingre på at skrekkhistoriene i nyere tid var et problem hos Fatmoose som var løst. Det var det dessverre ikke. Leveringstid var 15-22 virkedager. 23 virkedager etter bestilling fikk jeg mail om at varene var sendt (dette gjør de nok for å tøye tålmodigheten til folk). Etter dette gikk det ytterlige 10 virkedager uten noe mer info og jeg kontaktet Fatmoose. De skulle sjekke med speditør og gi beskjed asap. Det kunne ta inntil 48 timer (som de tydeligvis har sagt til mange andre før). Jeg ringte inn 50 timer senere til en stengt kundeservice og beskjed om å ringe neste dag (kundeservice skulle ha hatt åpent 27 minutter til). Ringte dagen etter ved åpningstid kl. 9:00. Stengt pga helligdag i tyskland. Neste dag fikk jeg beskjed at de skulle sjekke opp hva som hadde skjedd igjen. Takket nei, krevde refusjon og sendte skriftlig henvendelse som de ba om. Henviste til EU-lovgivning om frister som gjaldt og håper nå at pengene blir refundert snarlig (4 dager igjen på seg) og det tok 3 dager å svare på henvendelsen om å få refusjon også. Blir spennende å se hvor dette ender, men; STYR UNNA! Betal heller litt mer og kjøp på Bauhaus eller Maxbo

Svar fra FATMOOSE