Se hva andre synes
Geweldige service bestaat echt nog! Ik had een pomp besteld die helaas af-fabriek defect bleek, vlak voor een lang weekend. Zonder gedoe met retourneren of opnieuw bestellen heeft Waterpompshop.nl d... Vis mer
Selskapet har svart
Na twee weken een lek in de as afdichting, ze hebben direct onder garantie een nieuwe revisie set gestuurd en na alles gemonteerd te hebben draait de pomp weer super. Ontzettend fijn dat het zo snel... Vis mer
Vorig jaar heb ik een SCALA-2 pomp aangeschaft, deze begon na een half jaar te lekken en dat bleek een productie fout te zijn. Contact opgenomen met de waterpompshop en men heeft direct een nieuwe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
✅ Uw waterpomp specialist ✅ Waterpompen met aanbiedingen ✅ Niet goed, geld terug ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending ✅ Spoedlevering ook mogelijk !
Kontaktopplysninger
Stationsplein 91, 5211BM, 's-Hertogenbosch, Nederland
- 020-2611412
- info@waterpompshop.nl
- waterpompshop.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
excellent service in all aspects
Supersnel geleverd en hele vriendelijke…
Supersnel geleverd en hele vriendelijke klantenservice!
Een bijzonder positieve ervaring
Een bijzonder positieve ervaring! Goede site van waterpompshop dus makkelijk om de juiste pomp voor de CV installatie te bestellen! ( wat verkopen ze veel te verschillende pompen! Enorm!) en de volgende dag leveren! Helaas niet gelukt omdat PostNl het pakket verkeerd heeft bezorgd! Direct gebeld met Patrick van Waterpompshop en dezelfde dag werd een tweede pomp kosteloos opgestuurd en die heb ik nu gelukkig wel ontvangen via PostNl. Perfecte service van de waterpompshop!!
Excellent service, especially the after-sales support
I’ve had a very positive experience with Waterpompshop.nl. The ordering process is easy, communication is clear and professional, and delivery is always reliable.
But what really stands out to me is their after-sales service. They have always been there to support me whenever I needed help, and on one occasion they even helped me extremely quickly when I was in a difficult situation. That kind of support makes a huge difference and gives you real confidence when doing business with a company.
I highly recommend Waterpompshop.nl. Excellent service from start to finish, and truly outstanding customer support. 5 stars without hesitation! ⭐⭐⭐⭐⭐
De vraag voor vervanging goed gelezen
De vraag voor vervanging goed gelezen , en snel geleverd..
Dikke Pluim.
Groeten Ger.
zeer snelle levering
zeer snelle levering. Een klein probleem werd snel en professioneel opgelost. Binnen de 48u. Top service
Super geholpen.
Super geholpen na defect aan de aanzuigslang. Geen discussie of wantrouwen over de probleemmelding.
Er werd meteen een nieuwe verzonden naar mij.
Vakkundig geholpen en snel geleverd
Vakkundig geholpen en snel geleverd. Ook de begeleiding met het maken van keuzes in de benodigdheden is heel plezierig.
Good and fast service!!
Good and fast service. Very good guarantee.
Personal advise is top!
Personal advise , Quick delivery , good price
Fijne service
Super fijn dat er hulp op afstand was om een storing op te sporen en te verhelpen.
Ik ben zeer tevreden over de DAB euroinox 40/80M met de control-d.
Werkt perfect!
Goed advies en snelle levering
Een hele goede klantenservice met goed advies en snelle levering. Top Patrick en Wessel
Na twee weken een lek in de as…
Ontzettend fijn dat het zo snel geregeld werd!
Zeer goede service ook bij garantie…
Zeer goede service ook bij garantie zeer snel geholpen
Top service!
Super goeie en snelle service bij vervanging van mijn waterpomp. Geen onnodige beslommeringen, binnen een paar dagen had ik mijn nieuwe pomp in huis! Top! Aanrader!
Valse belofte
Stop met adverteren dat jullie de volgende dag leveren want dat is gewoon niet waar! Als je de reviews bekijkt is dit ook al vaker gemeld maar jullie blijven beloven dat vandaag besteld voor 22:00 morgen in huis.
De pomp die ik heb besteld (en direct heb betaald) is ruim € 40,- duurder dan bij een concurrent maar dat was ik bereid te betalen omdat de pomp de volgende dag in huis zou zijn, DUS NIET. De schuld geven aan Post NL slaat nergens op want jullie beloven IN HUIS de volgende dag. Laatste keer dat ik wat heb besteld hier.
Snelle en adequaat antwoord op mijn…
Snelle en adequaat antwoord op mijn vragen via mail.
Probleem met de pomp is direct opgelost.
Snelle levering nadat gemeld was dat…
Snelle levering nadat gemeld was dat het product beschadigd was.
Uitstekende afhandeling.
Ik zou zo weer bij hun bestellen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.