Reeds verschillende malen producten van hen aangekocht en telkens zeer tevreden geweest. Bestelling gaat vlot en de levering zeer snel, dag nadien reeds had ik het in huis. Proficiat, doe zo verder... Vis mer
Se hva andre synes
Ik bestelde meerdere filters voor in ons huis. Ik was blij toen pakket aankwam, helaas zijn meerdere producten onderweg beschadigd geraakt. Ik heb dit direct gemeld. Zelfs door de huidige drukte heb... Vis mer
Dit is nu eens echte service , ik had 2 filters besteld en er was er 1 defect , mailtje gestuurd en kreeg direct antwoord, mevrouw we lossen dit op en er word een nieuwe opgestuurd, bij de vorige verk... Vis mer
Stuurde andere filters voor de koffiemachine van Jura ENA5. Navraag gaven ze aan dat dit de vervanger was. Ging met dit filter niet goed en reclameerde dit. Kwam me toch een partij onzin uit. Geld t... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Waterfilterexpert.nl specialist in alle soorten waterfilters. Altijd de laagste prijsgarantie. Alles op voorraad. Icepure , koelkast waterfilter, koffie waterfilter, filterpatroon
Kontaktopplysninger
Hogeweide 10A, 7005AV, Doetinchem, Nederland
- 0314 745 333
- klantenservice@waterfilterexpert.nl
- waterfilterexpert.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bezinksel- en Koolstof filter perfecte combinatie
Allereerst doet het bezinkselfilter wat het beloofd en het resultaat in Spanje is na enkele maanden al duidelijk zichtbaar. Dan zie je tot je schrik wat je normaal dagelijks binnen krijgt. Het koolstoffilter daarna is subliem. De doorgaans chloorsmaak en lucht van het water wordt veranderd in een smaakvolle drank. Ik gebruik het al jaren naar tevredenheid.
Ook zonder de knaak die mij beloofd is, zou ik deze review hebben geschreven. Om twee redenen: A, omdat ik écht tevreden ben. B. omdat de eigenaar mij ooit goed advies heeft gegeven en vriendelijk was.
kortingscode werkte niet
kortingscode werkte niet. contact opgenomen. antwoord na enkele dagen en t aanbod om 10% op de volgende bestelling te verkrijgen.
De koolstoffilters van hun eigen merk…
De koolstoffilters van hun eigen merk zijn van slechte kwaliteit. Ze filteren niet de lucht maar de lucht blijft in de filter zitten na een keer gebruik, waardoor elke keer als je de afzuigkap aan zet de geur wordt verspreid door de woning.
Slechte producten "Waterfilter" en dramatische klantenservice.
– Product:
Na het openen van meerdere exemplaren merkte ik een sterke geur en smaak die mij deed denken aan schimmel. Naar mijn oordeel waren de filters niet veilig bruikbaar. De kwaliteit beoordeel ik zeer negatief (minder dan één ster).
– Klachtafhandeling:
Ondanks mijn melding van een intense geur en smaak werd de situatie als een “normaal verschijnsel” (vocht/condens) beschouwd. De winkel stelde categorisch dat er geen sprake was van een gebrek, zonder dat mijn exemplaar werd onderzocht.
– Beoordeling en reactie van de winkel:
Na publicatie van een video met mijn beoordeling ontving ik het verzoek om deze binnen 24 uur te verwijderen. Het bedrijf kondigde aan juridische stappen te zullen nemen en mij aansprakelijk te stellen voor kosten en eventuele schade voortvloeiend uit de publicatie van het materiaal.
Algemene beoordeling:
Mijn ervaring met deze winkel is eenduidig negatief — zowel wat betreft de kwaliteit van het product als de afhandeling van de klacht en de communicatie met de klant.
Beschrijving:
Ik heb een set waterfilters gekocht (meerdere cartridges bedoeld voor ongeveer 30 dagen gebruik per stuk). De filters waren fabrieksmatig verzegeld en bedoeld om gedurende meerdere maanden achtereenvolgens te worden gebruikt. Na het openen van meerdere exemplaren merkte ik een zeer sterke, onaangename geur en smaak die mij deed denken aan schimmel. De geur was zo intens dat ik besloot de filters niet te gebruiken. Ik gebruik al jarenlang filters en heb een dergelijke situatie nooit eerder meegemaakt. Daarom concludeerde ik dat ze naar mijn oordeel niet veilig bruikbaar waren en heb ik ze verwijderd.
Ik heb de situatie bij de winkel gemeld en het probleem uitvoerig beschreven, evenals mijn jarenlange ervaring met filters van verschillende merken. In reactie daarop ontving ik de informatie dat de aanwezigheid van vocht in de filter een normaal verschijnsel is en dat het product gewoon gebruikt kan worden. Ondanks mijn duidelijke melding van een intense geur en onaangename smaak werd de situatie als binnen de norm beschouwd en werd er geen gebrek vastgesteld.
Omdat ik van mening was dat het product naar mijn oordeel gebrekkig was, heb ik te goeder trouw een klacht ingediend en de situatie nauwkeurig beschreven. Uiteindelijk heb ik de kosten van het product zelf gedragen, omdat ik het om veiligheidsredenen heb verwijderd.
Na het publiceren van een video waarin ik mijn exemplaar en mijn ervaring toelichtte, ontving ik een formeel verzoek om het materiaal te verwijderen onder verwijzing naar mogelijke juridische stappen en het verhalen van kosten.
Naar mijn mening dient professionele klantenservice te bestaan uit een zorgvuldige beoordeling van een melding en het zoeken naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. In dit geval heb ik dat niet zo ervaren.
Onderhoudspakket besteld voor Delonghi…
Onderhoudspakket besteld voor Delonghi Venezia incl. nieuw waterreservoir. Waterfilter past niet terwijl ze suggereren dat het past. Dit laten weten aan het bedrijf. En toen bleef het stil.
Voor goede service en perfecte filters moet je bij Waterfilterexpert zijn
De bestelling was eenvoudig. Levering binnen 3 dagen.
Filters passen perfect.
Juiste circulatie pomp snel gevonden en…
Juiste circulatie pomp snel gevonden en site is stuk voordeliger dan de concurrentie.
Top service!
Mijn bestelling was direct de volgende dag ontvangen en toen ik me realiseerde dat er nog een klein onderdeeltje ontbrak in mijn eigen bestelling en door mijn eigen toedoen, hebben ze dat de volgende kosteloos (en zonder dat ik daarom vroeg) nagestuurd! Super!!
Verkoop prima. Service een dikke o
Twee jaar geleden waterfilter gekocht. Prima service. Alleen begin dit jaar ging pomp kapot. Toen was de service ineens op.
Mails beantwoorden duurde iedere keer twee weken en de technische dienst was telkens in buitenland. Of opgestuurde videos met storing konden niet geopend worden . Met andere woorden.....
Prima website
Prima website. Duidelijk en overzichtelijk
Der Verkäufer hat einen falschen Filter…
Der Verkäufer hat einen falschen Filter geliefert. Retourenlabel wird verweigert.
Ich soll die Rücksendung selber zahlen um eine Erstattung des Kaufpreises zu bekommen. Das war der erste und letzte Deal.
Bestelling oké, netjes verpakt, snelle verzending
Ik had een klein onderdeeltje nodig voor mijn koelkast. Verrassend genoeg kwam ik bij Waterfilterexpert uit. Zondag besteld, dinsdag in huis (omdat PostNL niet 's maandags bezorgd). Prima om bij Waterfilterexpert wat te bestellen.
Ik heb geen ervaring met retourneren of contact met de klantenservice, omdat dat niet aan de orde was.
Duidelijke en overzichtelijke website! Gemakkelijk in gebruik!
Gemakkelijk zoeken en gemakkelijk te bestellen. Duidelijk overzicht of onderdelen voor jouw machine geschikt zijn. Ook fijn dat er een combi gelijk getoond wordt, zodat je niet verder hoef te zoeken! Hier ga ik vaker bestellen!
Handige gebruiksvriendelijke website
Handige gebruiksvriendelijke website, enorme keuze en
vaak mooie aanbiedingen
Tevreden klant
Product voldoet, snelle levering en behulpzame/meedenkende klantenservice.
Het artikel wat ik wilde is heel goed…
Het artikel wat ik wilde is heel goed op de website vermeld en omschreven, maar ook daar is de duidelijkheid en zijn de voorwaarden van de bestelling heel goed vermeld.
Let op!!! Scam bedrjf!!!!!
Let op!!!! Bestel niks bij dit bedrijf. Eenmaal geleverd krijg je geen gehoor meer en reageren zij nergens meer op. Verkeerde product toegestuurd gekregen maar ziet er allemaal zeer amateuristisch uit. Lijkt nog niet op hetgeen wat ik besteld heb. Retour is niet mogelijk want ze reageren nergens op. Dus bespaar je eurootjes wat dit is een drama!
Wij gebruiken al jaren Alapure Waterfilter FMC002
Wij gebruiken al jaren Alapure Waterfilter FMC002 voor onze espresso machine, stukken goedkoper dan de originele filters maar al altijd top kwaliteit. Snelle, en tot nu toe altijd correcte, levering.
Is een aanrader!
Komen verplichtingen Niet na
Wat een rot bedrijf. Heb iets besteld op basis van typenummer. Een fout artikel ontvangen. Verzendkosten gemaakt om het te retourneren. Maar krijg geen geld terug. Ze reageren niet opmail en zijn telefonisch niet bereikbaar. Waardeloos
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.