waterfilterexpert.be Anmeldelser

4,0

Zeer eenvoudig om artikel terug te vinden op de website, zeer veel informatie over het product, steeds een wit-product versie erbij met veel uitleg. ! TOP om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen... Vis mer

Steeds de perfecte filters , ontkalk middel voor in ons automatisch koffiezetapparaat, En ook snel geleverd :)

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede prijs en prima service.

Goede prijs en prima service, alsook snelle levering, je kan niet meer vragen.
Als het nodig is, kom ik zeker terug voor een volgende bestelling. TOP.
Willem.

25. august 2026

Very disappointing product quality and customer service

I am very disappointed with this seller.
I purchased a magnetic reed switch sensor that is clearly defective. I provided a video demonstrating the issue, but customer support replied that this is “normal operation.” This explanation is technically incorrect.
I asked the seller to provide the product quality certificate, conformity certificate, and test reports for the sensor. I also explained the operating principle of a reed switch and why the sensor is faulty. Unfortunately, after that, customer support stopped responding.
I cannot recommend this seller.

11. august 2026

NAMAAK Samsung-waterfilters!!

Er worden Samsung-waterfilters verkocht van het huismerk, maar ook ‘originele’. Op deze filters zou een QR-code moeten zitten om te controleren dat het de echte Samsung-filters zijn. Deze QR-code ontbreekt en wat opzoekwerk leverde een lijst met serienummers van namaakfilters op; het filter dat ik ontving had zo’n serienummer. Ze verkopen hier dus namaakfilters van Samsung, maar zeggen dat het er echte zijn. Eerste en laatste aankoop hier.

11. august 2026

Oplichting

In januari bestelde ik bij hun een voet van een stofzuiger en 2 filters alles in totaal voor 71.95.
Nu enkele dagen kreeg ik van postnl het bericht dat ze mijn pakket niet konden leveren en deze opnieuw zouden proberen dezelfde dag.
Nu herbekeek ik mijn bestelling nog eens en zag ik dat mijn adres niet volledig genoteerd was, dus ze konden deze zowiezo niet leveren.
Ik heb direct contact opgenomen met postnl en deze zeiden me dat het pakket retour ging gestuurd worden naar de leverancier en ik met hun contact moest opnemen.
Nu de dag erna krijg ik melding dat mijn pakket werd geleverd, maar zowel ik als mijn buren hebben deze nooit ontvangen! Ik heb contact opgenomen met de leverancier en zij zouden een onderzoek starten naar postnl, nu na 28 mails verder te zijn beweren ze eerst dat ik het pakket wel ontvangen had, dan dat ze het opnieuw zouden versturen indien ik opnieuw verzendkosten betaal, ik had deze ondertussen al opnieuw besteld bij bol.com en deze kwamen wel aan.
Dan zeiden ze dat ze mijn geld hadden terug gestort maar in werkelijkheid heb ik niks ontvangen, sturen ze een kredietnota op met totaal een ander bedrag en een ander rekeningnummer dan het mijne. Tot op heden blijven ze mij afschepen met allerlij verhaaltjes en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Deze site is in mijn ogen pure oplichting.!

7. mai 2026

Very good experience with this vendor

Very good experience with this vendor, object was reasonbly priced and was delivered very fast. Order was placed in the afternoon and was delivered the following day. Communication was very good. Highly recommend this vendor.

27. februar 2026

Ik ben volledig tevreden met het…

Ik ben volledig tevreden met het omgekeerde-osmosefilter voor het aquarium. Het water is van stabiele en hoge kwaliteit, vrij van ongewenste onzuiverheden, wat duidelijk een positief effect heeft op het aquarium en zijn bewoners. Het filter werkt betrouwbaar en is eenvoudig in gebruik en onderhoud. Een uitstekende keuze voor aquarianen — zeker aan te raden.

23. desember 2025

Duidelijk overzicht v productaanbod

Duidelijk overzicht v productaanbod. Geslaagde zoekfunctie om eigen type apparaat terug te vinden. Zelf wel even technisch probleem gehad bij het invullen vh adres waar systeem de straatnaam zelf bleef wijzigen. Uiteindelijk wel gelukt..

14. desember 2025