Reeds verschillende malen producten van hen aangekocht en telkens zeer tevreden geweest. Bestelling gaat vlot en de levering zeer snel, dag nadien reeds had ik het in huis. Proficiat, doe zo verder... Vis mer
Se hva andre synes
Ik bestelde meerdere filters voor in ons huis. Ik was blij toen pakket aankwam, helaas zijn meerdere producten onderweg beschadigd geraakt. Ik heb dit direct gemeld. Zelfs door de huidige drukte heb... Vis mer
Dit is nu eens echte service , ik had 2 filters besteld en er was er 1 defect , mailtje gestuurd en kreeg direct antwoord, mevrouw we lossen dit op en er word een nieuwe opgestuurd, bij de vorige verk... Vis mer
Stuurde andere filters voor de koffiemachine van Jura ENA5. Navraag gaven ze aan dat dit de vervanger was. Ging met dit filter niet goed en reclameerde dit. Kwam me toch een partij onzin uit. Geld t... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Waterfilterexpert.nl specialist in alle soorten waterfilters. Altijd de laagste prijsgarantie. Alles op voorraad. Icepure , koelkast waterfilter, koffie waterfilter, filterpatroon
Kontaktopplysninger
Hogeweide 10A, 7005AV, Doetinchem, Nederland
- 0314 745 333
- klantenservice@waterfilterexpert.nl
- waterfilterexpert.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Uitstekende producten voor regenwaterfiltering, zeer tevreden!
Ik heb de Waterfilter Regenwater met Sediment Filter (met Icepure 5 Micron filter) en de Voorfilter Voor Pomp met Wasbare Filter van Alapure besteld voor mijn regenwaterinstallatie. Beide producten zijn precies zoals beschreven en van goede kwaliteit.
De sedimentfilter sluit perfect aan op 3/4 inch en is eenvoudig te installeren. De wasbare voorfilter van Alapure is een slimme aanvulling – praktisch en duurzaam omdat je hem gewoon kunt reinigen in plaats van steeds te vervangen.
De levering was snel en de producten waren goed verpakt. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Alles werkt naar behoren en ik merk duidelijk verschil in de waterkwaliteit. Waterfilterexpert.nl heeft een duidelijk aanbod en de productbeschrijvingen kloppen.
Zeker een aanrader voor iedereen die zijn regenwaterinstallatie wil verbeteren!
⭐⭐⭐⭐⭐
Brita - Alapure filters
Ik had voor mijn brita maxtra Alapure filters gekocht hier, een pakket met 12 stuks. Normaal gezien worden de filters elke maand vervangen, deze gaan maar een week mee. Ik weet niet waarom er misinformatie staat bij de reviews. Wanneer ik de klantenservice bel om een retour te doen: 1. Er wordt niet opgenomen. Ik bel nogmaals en 2. Een man genaamd Tom is niet heel vriendelijk aan de telefoon. Hij zegt: 'wat moet ik met je ordernummer?' En ik voel me gehaast aan de telefoon. Je moet voor retours zelf de verzendkosten betalen, en ik mocht slechts 6 van de 12 filters retouren omdat zij het op hun eigen manier verpakken. Koop hier geen filters, en over het algemeen geen B-merk filters. Brita filters zijn 4 euro en gaan een maand mee, neem het zekere of het onzekere.
Geen originele Novy filter ontvangen maar namaak
Ik bestelde een originele Novy filter, prijs het 114,95 euro, de merkloze was de helft van de prijs.
Ik kreeg echter de merkloze. Vermits ik nog een echte Novy filter in reserve had met het merk vermeld op de doos en op de filter zelf met de referentienummers van Novy kon ik perfect vergelijken. Bovendien was de echte Novy filter stevig, hard en zwaar. De namaakfilter was slap en weegt weinig, zonder naam of referentie.
Ik voel me bedrogen, vooral omdat ik geen reactie kreeg na een melding hiervan. Ik zou op zijn minst het verschil terug moeten krijgen. Ik zal hier zeker nooit meer iets bestellen.
Zeer goede prijs
Zeer goede prijs, goedkoper kon ik het niet vinden en ook geen verzendkosten vanaf een redelijk bedrag.
Beste website
Ruime keuze, goede prijzen, correcte levering!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Zelfde filters als origineel maar veel goedkoper door ander merk. Ze passen precies.
Nu voor 3e maal besteld daar.
Snelle levering.
Top service
Makkelijke bestelling met snelle verzending. Helaas leverde Post.nl met vertraging niet op huisadres maar leverde zonder aanbellen naar het pakketpunt. Ondanks dat de waterfilterexpert hier niets aan kon doen gaven ze toch n kleine tegemoetkoming voor het ongemak. Dat is pas service. Producten en prijzen zijn ook helemaal goed. Tevreden klant !!
Super snelle site
Superservice wat een snelle site alles makkelijk te vinden. En optie voor eigen merk erg handig en scheelt een hoop geld.
Duidelijk en snelle levering
Duidelijk en snelle levering! 👍
Wat een kansloze site koelkast…
Wat een kansloze site koelkast flessenrek besteld via Google bij hun terecht gekomen , duurde al een week voor dat ik het kreeg, geen retour label gekregen moest ik eerst op de site een formulier printen en invullen. Daarna heb ik dus 2 x de verzendkosten betaald .ok maar dan kom je der achter dat je na 2 weken je geld nog niet terug hebt , moet je weer mailen en dan krijg je weee de vraag” omruilen of je geld terug “
Bij de concurrent het product besteld volgende dag in huis en die past presies . Ik zal het ten zeerste afraden om hier wat te bestellen. Als je geen gezeur wilt en je na 4 weken een keer je geld terug krijgt. Heel jammer dit !
Toffe kwaliteit en besparing
Ik gebruik voor mijn Delonghi koffiezetmachine al enkele jaren met zeer grote voldoening het huismerk Alapure ontkalker en waterfilter.
Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
vlotte bestelling en vlugge levering
Het vorige filter had ik ook besteld…
Het vorige filter had ik ook besteld bij Waterfilterexpert.
Goed product, snelle levering en goede prijs.
Nette reminder voor vervangen filter
Chantage
Deed een bestelling die op zich prima verliep. Kreeg daarbij een kortingscode voor een volgende bestelling maar die werkte niet dus ik vroeg via chat om een oplossing. Kreeg als reactie te horen dat ik hier eerst een positieve reactie moest plaatsen en dat men daarna de financiële afdeling zou vragen om na betaling van mijn bestelling de korting terug te betalen met een link naar Trustpilot. Nou die heb ik dan maar voor deze negatieve review gebruikt!
Weekje later het aanbod gekregen om deze review te verwijderen voor een korting van 8%. Ik heb ze verteld dat er voor 40% valt te praten 😀
Ze laten producten zien met de foto van het A-merk en verzenden het huismerk
Ze laten producten zien met de foto van het A-merk en sturen dan een huismerkvariant op. Wanneer je klaagt dan eerst aangeven dat je kosteloos kunt retourneren, maar vervolgens hierop terugkomen. Kortom, ze nemen je niet serieus. ik zou zeggen bezint eer ge begint om hier te kopen.
Top service
Ziet makkelijk welk product je moet hebben en eigen merk is top en betaalbaar.
Herinnering mail als het weer nodig is om te vervangen is ook ideaal!
Overzichtelijke en uitgebreide webshop…
Overzichtelijke en uitgebreide webshop en goede prijzen!
voordelige en goede eigenmerk ontkalkingstabletten
vandaag voor de zoveelste keer voordelig en snel ALAPURE ontkalkingstabletten besteld voor onze Siemens koffiezetter. Top product voor een betaalbare prijs
Goede producten en snelle levering
Goede producten en snelle levering
Voordelig en duidelijk
Overzichtelijke website, duidelijke informatie, voordeliger dan veel concurrenten
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.