Washworld Anmeldelser 1 445

3,4

Vasken av bilen er grei. Enkelte ganger noe dårlig felgvask. Ellers er det irriterende at en av hallene stadig er "ute av drift. Venter på servicemann" Da blir det fort køer.

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Vis mer

Det har dessverre vært litt for mye problemer med vaskehallene i det siste. Av de fire siste gangene jegvhar benyttet meg av dere, har programmet stoppet underveis i to av dem. Dessuten har vaskehalle... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Bilvask

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

3,4

Middels

1k anmeldelser

Tilgjengelighet

Jeg opplever ofte at det kun er en maskin som er i orden. Dette innebærer lang kø! Noe som skulle gå fort, tar for lang tid. Dette må forbedres.

20. mars 2026

I larvik der jeg vasker

I larvik der jeg vasker, er ofte og lenge, den ene vaskehallen ute av drift. Derfor er det ofte kø. Den burde være i full drift!

20. mars 2026

Hei
Tusen takk for din tilbakemelding.
Jeg er lei for å høre at du ofte opplever at den ene vaskehallen i Larvik er ute av drift, og at det fører til kø – det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Vi forstår godt at det er frustrerende når tilgjengeligheten ikke er som forventet.
Du er velkommen til å kontakte oss via “Hjelp” på vår hjemmeside, så ser jeg gjerne nærmere på opplevelsen din 🚗
De bedste hilsner
Jasmin

Som vanlig så er jeg fornøyd med rask…

Som vanlig så er jeg fornøyd med rask og effektiv vask med 2 vaskemaskiner der.

Tusen takk for din flotte anmeldelse og 5 stjerner! ⭐️
Det er veldig hyggelig å høre at du, som vanlig, er fornøyd med en rask og effektiv vask – og at det fungerer godt med to vaskehaller. Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi.
De bedste hilsner
Jasmin

It’s to offend out of order.

It’s to offend out of order.

Hello Jan,
Thank you for your review 😊
I’m sorry to hear that you’ve experienced the wash being out of order too often – that’s definitely not the experience we want to provide. I would recommend contacting our customer service through the “Help” section on our website, so we can take a closer look at this.
You’re always welcome back.
Best regards,
Jasmin 🚗✨

Jeg er godt fornøyd med bilvask.

Jeg er godt fornøyd med bilvask.

Hej,
Tusen takk for din anmeldelse! Det er veldig hyggelig å høre at du er godt fornøyd med bilvasken 😊
Du er hjertelig velkommen tilbake.

kjapp vask

kjapp vask, lite kø

Hej,
Tusen tack för din fina recension! Det är härligt att höra att du upplever tvätten som snabb och att det är lite kö 😊
Du är hjärtligt välkommen tillbaka.
De bästa hälsningar
Jasmin 🚗✨

Nå lukter det så vondt av vannet at man…

Nå lukter det så vondt av vannet at man likegodt kan vaske i kloakk. Blir det ikke bytta vann i Dikeveien straks kommer jeg nok ikke til å vaske det mer. Har lukta tidligere å, men nå er det veldig ille. Har i grunn vært fornøyd ellers.

3. mars 2026

Hei Gjermund

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette. Det høres selvfølgelig ikke bra ut, og jeg forstår godt at det oppleves ubehagelig.
Jeg har sendt informasjonen videre slik at anlegget i Dikeveien kan bli fulgt opp. Vi setter stor pris på at du sier ifra – det hjelper oss med å oppdage og rette opp ting raskere.

Sophie Wash World

Skulle bruke selvbetjeningsløsningen

Skulle bruke selvbetjeningsløsningen. Var glad for å se at man kunne tæppe. Men steinalderteknologi krever fysisk kort. Hjem å hente Visakortet, som ikke fungerte. Prøvde selvbetjeningsløsning på motsatt side. Samme feil. Dette var veldig skuffende.

15. februar 2026

Hei
Jeg beklager virkelig din opplevelse – det høres både vanskelig og frustrerende ut.
Våre selvbetjeningsløsninger kan variere fra sted til sted, og noen steder krever dessverre fortsatt fysisk betalingskort. Det skal selvsagt fungere når man står der, så jeg forstår godt skuffelsen din når kortet heller ikke ble akseptert.
Jeg vil veldig gjerne at vi får undersøkt hva som har skjedd på den aktuelle stasjonen. Du kan kontakte oss via vår norske hjelpeside her: https://www.washworld.no/hjaelp – så ser vi nærmere på saken og følger opp.
Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette.
Maria

Bare å styre unna her

Bare å styre unna her. Disse danskene skjønner ingen ting av norsk vinter. Tørking startet med masse såpe flekker på bilen. Så ut som jeg hadde kjørt i gjennom et skumparty. Vinduer såpass til griset av størknet såpe at det måtte tørkes børt på siderutene for å ikke å utgjøre trafikkfare.
Kundeservice er kontaktet, men opplevelsen kan dessverre ikke endres.

30. januar 2026

Hej
Det er leit å lese om opplevelsen din, og vi forstår godt at dette har vært frustrerende – spesielt når det gjelder sikt og sikkerhet i vinterforhold.
Såperester og utilstrekkelig tørk som påvirker utsynet skal selvfølgelig ikke forekomme, og det tar vi på alvor. Selv om opplevelsen dessverre ikke kan endres i etterkant, setter vi pris på at du tok kontakt med kundeservice og delte tilbakemeldingen din. Slike innspill er viktige for oss i arbeidet med å forbedre vask og tørk under krevende forhold.
Wash World

Mye steget når jeg kommer.men da det…

Mye steget når jeg kommer.men da det er oppe, er det lettvint å vaske der.

24. januar 2026

Hei Tom

Takk for tilbakemeldingen – jeg forstår at det kan være frustrerende når vaskehallen er stengt. Når anlegget er i drift, er det godt å høre at du opplever det som enkelt og praktisk å vaske bilen.

Sophie Wash World

Liten kø.raskt og greit

Liten kø.raskt og greit

23. januar 2026

Hei øivind
Tusen takk for de 5 stjernene! Så godt å høre at det gikk raskt og greit uten mye kø – akkurat slik vi ønsker det skal være
Aden

Veldig bra

Lett å bruke, billig og bra vask

21. januar 2026

Hei,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – det gleder meg å høre at du er fornøyd! 😊
Vi ser frem til å fortsette å levere en god opplevelse hver gang du vasker bilen hos oss.
Jasmin

Vasken i dag var meget bra

Vasken i dag var meget bra, tidligere så har det vært en fett film på bil og vinduer.
Håper det er standaren fremover.

23. januar 2026

Takk for anmeldelsen og de 3 stjernene
Så fint å høre at du var fornøyd med vasken denne gangen.
Vi forstår at det tidligere har vært utfordringer, og vi håper selvfølgelig at du fortsetter å få like gode resultater fremover.
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!
Venlig hilsen
Mads

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Fornuftig pris i forhold til resultat

20. januar 2026

Hei!

Takk for 4 stjerner.
Fint å høre at du opplever det som enkelt og greit, og at prisen står i forhold til resultatet ✨

Sophie Wash World 🚗

Kommer altfor ofte til stengt…

Kommer altfor ofte til stengt vaskehall, uten om å få beskjed om det. Dette har flere ganger gått over fler dager, uten å få noe fratrekk på faktura.

17. januar 2026

Hei ,
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse ⭐ – vi er lei oss for at du har kommet til stengte vaskehaller uten å få beskjed, og for den frustrasjonen det medfører. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at opplevelsen skal være for våre medlemmer.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre drift og informasjon om åpningstider, og vi setter stor pris på at du gir oss beskjed om dette. Hvis du ønsker at vi ser nærmere på de konkrete tilfellene du beskriver og vurderer kompensasjon/refusjon for dager du ikke har kunnet bruke abonnementet, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice via “Hjelp”-seksjonen på https://washworld.no/hjelp med relevant informasjon om tid og sted.
Vi håper vi får anledning til å gi deg en bedre opplevelse framover.
De beste hilsener,
Andrez