Washworld - Kristiansand - Avenyen Anmeldelser 123

3,4

Beliggenhet

Bytt filial

Avenyen 45, 4636 Kristiansand, NO

Vært her siden de starta i krsand. Vaskene er blitt mye kjipere. Og de er blitt mye dyrere. Altfor ofte er beggehallene ute a drft og turen ut er irriterende bortkasta. Kundeservice suger.... Vis mer

Jeg har brukt deres vakskebil anlegg i noen ganger nå, jeg har ikke blitt veldig imponert på vaske program deres har. Jeg får hver gang resten av vaskemidler i bilen, bilen blir ikke helt skilt med va... Vis mer

Hei. Vi bruker Washword i Kristiansand. Vi er godt fornøyd men vi sliter med automaten ute. Vanskelig og taste på. Den henger seg opp mange ganger vi kommer ikke videre i menyen. Vi må bytte automat n... Vis mer

Har vært abonnent i 4 mnd, og vasket 15 ganger. Har stort sett fungert greit. Bilen blir ren og blank. (Bruker "premium shine" vask) 2 ganger måtte jeg ringe "akutt" telefonen. 1. Gang fordi maskinen... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Bilvask

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Avenyen 45, 4636, Kristiansand, Norge

3,4

Middels

Vært kunde siden de starta i krsand.aldri mer😡😡

Vært her siden de starta i krsand.
Vaskene er blitt mye kjipere.
Og de er blitt mye dyrere.
Altfor ofte er beggehallene ute a drft og turen ut er irriterende bortkasta.
Kundeservice suger.
Brukt de ved 2 helt forskjellige tilfeller og får følelsen at svarerne de mailer er standard.
Bedriften er blitt et søppelselskap.
Aldri igjen.

Dere svare med at dere syntes dette var kjipt og at jeg kan kontakte dere gjennom kundeservice så skal dere se på det. jeg kontaktet dere begge gangene gjennom kundeservice og har mailet frem og tilbake mange ganger. dere var ikke interessert i å imøtekomme på noe eller finne løsninger. og begge sakene var av helt forskjellig karakter.

Dere har en stor jobb å gjøre med kunderservicen.

31. mars 2026

Hei Thor,
Takk for at du deler opplevelsen din.
Det er leit å høre at du opplever både vaskekvalitet, pris og drift som dårligere enn før, og vi forstår godt at det er frustrerende når hallene er ute av drift.
Vi tar også med oss tilbakemeldingen din om kundeservice. Du er velkommen til å kontakte kundeservice via nettsiden vår, så vi kan se nærmere på saken din.
De beste hilsner
Jasmin

It’s to offend out of order.

It’s to offend out of order.

19. mars 2026

Hello Jan,
Thank you for your review 😊
I’m sorry to hear that you’ve experienced the wash being out of order too often – that’s definitely not the experience we want to provide. I would recommend contacting our customer service through the “Help” section on our website, so we can take a closer look at this.
You’re always welcome back.
Best regards,
Jasmin 🚗✨

Alt var bra

Alt var bra, men det var en slags søppelukt inne i vaskehallen. Ellers helt topp

31. oktober 2025

Hei David 😊
Takk for din fine anmeldelse – flott å høre at alt annet fungerte som det skulle! Jeg viderebringer kommentaren din om lukten, så vi kan få det undersøkt.
Benjamin

Riper

Riper
Både bak m baggasje rom og foran på panseret

29. juli 2025

Hei Judy
Takk for anmeldelsen din. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å melde skaden via hjelpesiden vår – også selv om det kanskje ikke er en type vi vanligvis dekker:
De beste hilsener
Andrez

Dårliger høytrykk spyler

Dårliger høytrykk spyler skal man lete lenge etter. Bedre trykk på skumpistolen(for mye) Dårlig virkning på skummet. Måtte på en annen plass for å vaske den på nytt etterpå. Ikke billig heller. Anbefales ikke.

28. juli 2025

Hei Kristoffer,

Takk for at du deler din opplevelse .

Det lyder som en frustrerende vask, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å kontakte vår kundeservice, så vi kan hjelpe deg videre: https://help.washworld.no/sv/article/0f23bf

De beste hilsener
Sophie Wash World

Som regel greit å bare få spylt bilen

Bra på en solskinnsdag

25. juli 2025

Hei Hanne

Tusen takk for din anmeldelse!

Godt å høre at du er fornøyd – og vi er helt enige: En rask avspyling på en solskinnsdag kan gjøre underverker for bilen!

Du er alltid velkommen hos Wash World.

Vennlig hilsen,
Ahad

Maskinen stoppet

Maskinen stoppet under vask.

24. juli 2025

Hei Kristin,

Takk for din anmeldelse – det høres ut som en uheldig opplevelse med maskinen som stoppet under vask.

Hvis det skjer igjen, vil jeg varmt anbefale å bruke nødtelefonen på stedet med en gang, slik at vi kan hjelpe deg direkte og raskt. Du er også veldig velkommen til å kontakte kundeservice via *Hjelp*\-siden på vår hjemmeside, hvis du trenger hjelp etterpå – jeg står klar til å assistere!

Yahya

Hej,

Tak for de 4 stjerner!

Det er skønt at høre, at du slap for kø og fik en ren bil med på vejen! 🚗

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner
Sophie Wash World

All inclusive vask er ikkje noe å skrive hjem om

Er ikkje imponert over all inklusiv vasken. Til 150,- ekstra på toppen avet abonnement, så burde den være bedre.

21. juni 2025

Hei Bent,
Det høres ut som du ikke har hatt en spesielt god opplevelse hos oss. Det er vi selvfølgelig lei oss for, da vi alltid streber etter å gi kundene våre den beste servicen. Jeg vil derfor oppfordre deg til å kontakte kundeservice og beskrive opplevelsen din, slik at vi kan sikre at alle våre kunder får en best mulig opplevelse.
Vennlig hilsen,
Jasmin

Enkelt

Enkelt, greit og flott

18. april 2025

Hei Abbas,

Tusen takk for de flotte ordene! 😊

Det gleder meg å høre at du har hatt en enkel og god opplevelse – det er akkurat slik det skal være. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det! 🚗✨
Yahya

raskt i gang

12. april 2025

Hei Terje.
Tusen takk for de 5 stjernene – så hyggelig å høre at det gikk raskt i gang! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Velkommen tilbake!
Aden

Vasker bra

Vasker bra, kunne vært litt bedre tørk.Ellers godt fornøyd 😊

8. april 2025

Svar fra Washworld - Kristiansand - Avenyen

Takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Så godt å høre at du er fornøyd med vasken – og takk for innspillet om tørkingen. Hvis du skulle oppleve at tørkeresultatet ikke er helt som forventet en annen gang, kan du gjerne kontakte vår kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden, så hjelper jeg deg gjerne videre. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering! De bedste hilsner Sara

Fornøyd

Ble ren, pen og ikke minst tørr 🤓

1. april 2025

Hei Ole,

Tusen takk for de 5 stjernene – så gøy å høre at bilen ble både ren, pen og tørr! 🤓
Akkurat slik skal det være, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen i vaskehallen!

Bra!

Bilen ble ren! Som er målet!

21. mars 2025

Hei Camilla,

Tusen takk for de 5 stjernene – herligt å høre at bilen ble ren, akkurat som det skal være!

Håper vi sees igjen snart i vaskehallen!

IKKE REN BAK

Bilen blir ikke ren på bagasjeluke ved vask.

17. mars 2025

Hei John,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er leit å høre at vaskeresultatet ikke levde opp til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeopplevelsen, blant annet med nye vaskeprogrammer og mer effektiv kjemi for et bedre resultat.

Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@washworld.no, så vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Sophie Wash World

Hvis jeg hadde kunnet gitt 0 stjerner…

Hvis jeg hadde kunnet gitt 0 stjerner så hadde Washworld fått det.

Jeg var vanlig fornøyd kunde i et par år med to biler.

Deretter rev "vaskeroboten" av et lokk på sidespeilet. Først la den igjen en "fille" fra en av de roterende børstene på speilet. Jeg la meg på tuta for å stoppe maskinen, men den stoppet ikke. Ifølge plakat inni maskinen skal den da stoppe. Jeg holdt tuta inne i mange minutter, uten at den stoppet. Neste gang roboten passerte speilet rev den like godt av lokket som blant annet holder blinkelys. Lokket hang i ledningen til blinkelyset.

Jeg fortsatte å tute, maskinen stopper fortsatt ikke. Den begynte å tørke.

Lokket hang og slang i vinden fra tørkevifta , og smalt inn i siden på bilen. Heldigvis ble ikke lakken også skadet.

Hvis de hadde erstattet skaden og innrømmet feil, hadde det vært en ting, men at de bare avviser og later som alt er i orden. Det beviser at det er et useriøst og ubrukelig firma.

Ligg langt unna!

Oppdatering 25. mars 2025.

Dette sier kundeservice andre gangen jeg klager. Første gangen ble jeg bare kontant avvist.

Det høres ut fra svaret fra washworld nedenfor at de vil være velvillig. Det er de ikke.

Det er åpenbart at de fraskriver seg alt ansvar, Selv om de innrømmer i mailen at jeg forsøkte å stoppe maskinen FØR den rev av speilet mitt. Jeg holdt hornet inne LENGE! Ingen ansatte reagerte. Var det noen på jobb, spør jeg meg.

Konklusjonen min er at dere ikke må vente til bilen deres blir ødelagt med å slutte å bruke de. Du får ingenting innrømmelser fra de

Her er svaret fra jeg fikk etter at jeg klagde for andre gang. Fint om noen fra washworld vil svare på dette her inne på trustpilot.
——-

Vi forstår av e-posten din at du er uenig i avgjørelsen vår, men vi er av den overbevisning at Wash World ikke kan holdes ansvarlig i denne saken.

Årsaken til dette er at en leverandør av bilvask kun kan holdes ansvarlig hvis det er en feil med vasken eller hvis vedlikeholdet av bilvasken er forsømt.

Dette er ikke tilfelle her.

Av videomaterialet fremgår det at sidespeilene ikke trekkes inn når børstene kjører over bilen første gang, og at de først trekkes inn etterpå. I tillegg fremgår det at dekselet til sidespeilet faller av når børstene kjører over bilen for tredje gang.

I dette tilfellet har det ikke vært noen feil med vasken, fordi den går som den skal.

Børstene og tørkemunnstykket holder god avstand, og det er ingen fremmedlegemer i
fremmedlegemer i børstene.

Det ble ikke oppdaget andre feil, mangler eller skader i vaskehallen
den aktuelle dagen.

I forbindelse med nødstopp må du holde hornet nede til en ansatt fra
ansatt fra vaskeverden reagerer på det.

Det du har opplevd er med andre ord ikke en feil med maskinen.

På bakgrunn av det ovennevnte kan vi ikke imøtekomme din anmodning om
kompensasjon.

8. mars 2025

Hej Ken

Jeg forstår at dette har vært en skikkelig frustrerende opplevelse for deg, og jeg beklager at du ikke har fått den hjelpen du forventet. Hvis du ennå ikke har vært i kontakt med kundeservice, anbefaler jeg at du gjør det via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, slik at de kan gjennomgå saken på nytt.
Jeg beklager opplevelsen din og håper vi kan finne en løsning.
Med vennlig hilsen,
Imran

Rask

Rask og enkle vask

8. mars 2025

Hei Jarl,

Tusen takk for de fire stjernene! Vi jobber alltid for å nå fem, så hvis du har forslag til forbedringer, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice.
Ønsker deg en riktig fin dag videre.

Jasmin.

Det er veldig dårlig service det…

Det er veldig dårlig service det fungerer ikke av og til også av og til bare en fungerer også natt i stengt

5. februar 2025

Hei Abdifatah,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du har opplevd driftsproblemer og at anlegget ikke alltid fungerer optimalt. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer for å sikre best mulig service.

Nicklas

Hei Elizabeth,
Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det er herlig å høre at du er fornøyd med både hastigheten og resultatet.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen! 🚗
Sophie