Wij wilden graag twee campingstoelen en een campingtafel bij jullie bestellen. De twee stoelen heb ik uiteindelijk wel bij jullie besteld, omdat die gratis werden bezorgd. De strandtafel heb ik echt... Vis mer
Se hva andre synes
Een tentstok van een luifel was geknakt. Op mijn vraag hoe dit op te lossen was, kreeg ik een nieuwe stok, zonder kosten. Een prijzig self-inflating matras van ongeveer zes jaar bleek oud poreus g... Vis mer
We kochten een koelbox Mestic 28. Deze koelt niet naar behoren. Haalt geen 20 graden onder omgevingstemperatuur, zoals beloofd. Er ligt meer water in de box dan dat hij koelt. Gekocht om medicatie koe... Vis mer
Selskapet har svart
Via webshop per ongeluk verkeerde product besteld. Op locatie zaandam retour kunnen brengen en juiste model gehaald. Retour ging vlekkeloos en snel!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bezoek onze webshop of kom langs in onze kampeerwinkels in Gouda en Zaandam. Die hebben we zo ingericht, dat je voor je gevoel al even op vakantie bent. Bestel je liever in de webshop? We leveren snel en over retourneren doen we niet moeilijk. Als je je binnen 90 dagen bedenkt, vinden we ‘daarom’ een prima reden om je tent terug te sturen. Daarin ‘wandelen' we je graag tegemoet. Bij Vrijbuiter hopen we je te inspireren om samen lekker naar buiten te gaan. We zien jullie dan ook graag op de camping, tijdens die avontuurlijke trekking of bovenaan de piste. Maar ook op productniveau vinden we ‘samen’ heel belangrijk. Daarom vragen we je om een kritische review achter te laten nadat je een artikel hebt gekocht, of juist je blijdschap met ons te delen. Voel je vrij om mee te denken!
Kontaktopplysninger
Elburgplein 18, 2803 PX, Gouda, Nederland
- 085 808 5106
- info@vrijbuiter.nl
- vrijbuiter.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Op tijd en correct geleverd
Op tijd en correct geleverd
In eerste instantie bestelling niet…
In eerste instantie bestelling niet ontvangen, heeft de Vrijbuiter, na contact met klantenservice, alsnog geleverd. Aanrader!
Op voorraad en snelle levering.
De artikelen die ik zocht waren op voorraad. Vrij snel had ik ze thuis.
Winkel top, Spam echt minder.
Ervaring met de winkel is top zowel online als de winkel in Gouda. Waarom dan geen 5 sterren nou heel simpel. Na 4 maanden werderom een verzoek om een review te schrijven is hoogst irritant.
Top informatie in de winkel
Top informatie in de winkel, aardig personeel, online mogelijk om in meerdere termijnen te betalen met Klarna, top aanbieding.
Makelijk gevonden en besteld
Makelijk gevonden en besteld
Snel geleverd
Ok maar niet super
Er was een duidelijke productiefout. De stoel was krom en waggelde. Het duurde lang om iemand vast te krijgen en we moesten erg ons best doen om ons punt te maken. Verkoper zei dat "de fabrikant nu moest oordelen" En dan duurde het nog veel tijd telefoons en emails voordat we gewoon mochten afzien van de koop, retourneren en centen terugkrijgen. Terwijl dit een eenvoudig recht is. Uiteindelijk is het gelukt, vandaar twee sterren. Maar ik had het vlotter verwacht. Ik vind het zonde dat ik vele euro's heb gespendeerd om minutenlang vanuit België naar wachtmuziek te luisteren aan internationaal beltarief voor iets wat eigenlijk simpel is.
Goede prijs
Goede prijs, uitstekend product en zeer snelle levering.
Super prijzen
Super prijzen. Snelle en correcte levering
Fijne service
Fijne service, ik heb hier een hele fijne jas gekocht.
Snelle afhandeling bestelling
Snelle afhandeling bestelling, retour formulier bijgevoegd, duidelijke beschrijvingen en goede informatie over bezorgtijd. Praktisch product dat tot nu toe bevalt.
Ruilen shirt
Kwam vanmiddag shirt ruilen . Had wel de juiste bon ,maar het kaartje was van het shirt. Ik werd heel vriendelijk geholpen . Er werd helemaal niet moeilijk gedaan . Klantvriendelijkheid ten top !!!
prima en snel
Op tijd ontvangen
Fantastisch!
Fantastische prijs! Er ontbrak een draagriem, maar werd per omgaande opgestuurd. Femke van de klantenservice maakt echt het verschil, zelfs een handgeschreven kaartje erbij, top!
Geen idee heb geen ervaring
Netjes volgens afspraak en snelle…
Netjes volgens afspraak en snelle reacties zo nodig
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.