Hallo allen , ik wil ff laten weten waarom jij bij VoltFiets jou droom fiets kopen moet. Ze reageren zo snel mogelijk en echt snel nooit eerder meegemaakt bij andere fietswinkels. Ze zijn profession... Vis mer
Se hva andre synes
Ging voor een nieuwe Ouxi V8 accu langs want deze was helaas gestolen. Eigenaar was perfect op tijd aanwezig en kwam al aanlopen met de spullen. Ter plaatse gefixed en getest. Tevens nieuwe standaard... Vis mer
Tandwieltjes voor fatbike besteld. zou het krijgen binnen 24h. Pas drie weken later ontvangen. Na een week zelf (geen vertrouwen meer in levering) tandwielen elders gekocht, en tussentijds geprobeerd... Vis mer
Bijna drie weken geleden wat besteld. Het zou de dag erna verzonden worden maar na een week maar eens een whatsapp gedaan omdat ze telefonisch onbereikbaar zijn. Ik kreeg een reactie dat ze wachten op... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
VoltFiets, Nummer #1 voor fatbikes! Ontdek de Ouxi V8 fatbike Ouxi H9 fatbike en VoltFiets V20 fatbike series. Fatbikes met 2 jaar garantie. Officiële Ouxi fatbike distributeur. Ouxi Fatbike onderdelen en service. Snelle en gratis 24-uurs levering. Ophalen in Haarlem. Koop je fatbike vandaag!
Kontaktopplysninger
Tyskland
- voltfiets.eu
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 24 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vandaag bestellen is morgen in huis
Vandaag bestellen is morgen in huis. Mooi niet!
Bedrijf niet te bereiken alleen via whatsapp waar je geen antwoord op je vraag krijgt. Zeer slecht bedrijf waar je geen zaken mee moet doen. Zaken niet op orde. Zeer zeer slechte service (geen service dus).
Even een update…
Ik heb vandaag een appje via whatsapp gekregen van Voltfiets waar ik word bedreigd met een rechtzaak als ik de review er niet afhaal. Hieronder de app van Voltfiets:
“Je schrijft vanuit nummer twee en zegt annuleren. We hebben het geannuleerd. Het zal maandag in je account zichtbaar zijn. Als je de review niet verwijdert, zal het bedrijf je aanklagen via onze advocaten.”
Net weer een appje gekregen met het volgende:
“ U hebt geen recht om negatieve reacties te plaatsen. We zullen u aanklagen. We hebben uw account verwijderd. Dit zal maandag op uw account zichtbaar zijn. Omdat u zo overhaast en agressief hebt gehandeld en vanuit twee personen tegelijk schrijft. Als u hen niet vertrouwt, plaats dan geen negatieve reacties. Verwijder de reactie nu of neem contact op met onze bedrijfsjuristen. We zullen de nodige stappen ondernemen voor de rechtszaak.
Nogmaals niet bestellen bij dit bedrijf!

Top bedrijf eerlijk en goede service
Top bedrijf eerlijk en goede service
6 juli een binnen en buitenband…
Mijn zoon heeft 6 juli een binnen en buitenband besteld, nog steeds niks binnen.
Bellen doen ze niet aan, als ik met watts app vraag of ik mijn pakketje nog komt krijg ik dat de inspecteur nog niet is geweest?
Duurt allemaal zooooooo lang.
Ik bestel hier nooit meer, uiteindelijk nog maar 1 x besteld bij een ander bedrijf.

Svar fra Voltfiets
Zeer slecht garantiebeleid spijtig…
Zeer slecht garantiebeleid spijtig genoeg.
Na minder dan 2 jaar lekken de beide remhendels en weigeren deze onder garantie te vervangen. Beloven veel en houden u vooral aan het lijntje. Afrader!

Svar fra Voltfiets
Je moet producten zorgvuldig kopen. Haha.
Ik heb iets gekocht in de winkel voor 140 euro. Het lijkt erop dat het artikel is verzonden, maar ik heb het pakket niet ontvangen en de winkel lijkt niets te doen om te helpen. Ze adviseerden me om zelf contact op te nemen met DPD, wat ik ook deed, hoewel het niet mijn taak is. Nu wacht ik al twee weken en er is geen verbetering of nieuws. Ga ik 140 euro voor niets verliezen of is dit oplichterij?

Svar fra Voltfiets
Bestelling geplaatst en toen geen enkele communicatie meer.
Bestelling geplaatst. Op de website wordt gesuggereerd dat binnen 3 werkdagen wordt uitgeleverd OF er contact wordt gelegd voor een latere levering. Geen van beide was het geval, enkele weken moeten wachten en elke keer zelf contact op moeten nemen. Antwoorden: Fabriek stopt met productie, hij komt morgen.... Er zal vast een kern van waarheid in zitten, maar ik heb een paar keer gedacht: gelukkig met creditcard betaald want dit vertrouw ik niet meer.
Uiteindelijk is de Fatbike geleverd, toevallig waren we in de buurt van huis, want ook dit ging stroef (in de ochtend een mail sturen dat hij straks komt, best gewaagd). Levering was zonder slot, staat wel bij de leveringsomvang. Hier meermaals contact over gelegd, uiteindelijk zelf 1 aangeschaft en laten weten dat anders een kleine credit ook prima is. Nog steeds niets geregeld. Zonder slot is gebruik niet verstandig.
Nu eventjes gebruik kunnen maken van Fatbike, maar bevat snel een mankement aan het achterwiel. Contact opgenomen en ik zou vandaag worden teruggebeld.. Je raad het al, of het moet nu nog na 20.50 uur gebeuren. Begin van de avond nog zelf een servicepunt benadert en kon hem direct brengen, wordt morgen nagekeken. Het vertrouwen is ver te zoeken nu.
Samengevat: levering is gelukt, wel incompleet. Communicatie is waardeloos. Achteraf spijt van en gewoon naar een winkel in de buurt moeten gaan en wellicht iets meer betalen.

Svar fra Voltfiets
BELOVEN VEEL, MAAR KOMEN NIETS NA!!
Beloven veel maar komen afspraken niet na!!!
Ik bestel wat, (20 mei) zou volgende dag worden verzonden, met een kadootje, vrijdag 23 mei niets binnen, bellen/appen geen gehoor, Woensdag 28 weer bellen/appen geen gehoor, Donderdag 29 met krijg ik een berichtje, " wij leveren u bestelling volgende week" 6 Juni nog niets, krijg dan weer een berichtje dat hij maandag 9 juni het op de post zal doen, 'dit kan helemaal niet het is dan 2e Pinksterdag, ik meld dan dat ik 3 weken niet thuis zal zijn, geen bericht.. krijg ik bericht van mijn dochter op vrijdag 13 juni dat er een pakje voor de deur ligt, zo voor iedereen te zien. Bij thuis komst pakje open gemaakt, scherm er wel in geen beschrijving en geen kadootje, ik maar weer bellen/appen en meld geen beschrijving er bij, moeilijk moeilijk moeten ze bestelnummer hebben. Op Maandag 30 juni krijg een appje met een half filmpje van hoe en wat, maar ook daar staat niet alles op, ik weer bellen appen, berichtje terug, we bellen nu met 2 uur terug, Ik zit nu nog te wachten op het belletje!!!! BELOVEN VEEL, MAAR KOMEN NIETS NA!!!!!
Nou jammer dat ik geen foto's kan plaatsen van de app gesprekken 20 mei betaald via pay pal misschien gaat er nu een belletje rinkelen.
Ook een pay pal klacht aangemaakt, dit is nou wat ik bedoel, kunnen ineens niets vinden!!
En bij Pay Pal zeggen ze weer iets heel anders!
Dit is geen nep ervaring/review!!!!

Ik voel me opgelicht
Erg slechte ervaring – misleiding en geen terugbetaling, ik voel me opgelicht
Ik heb een bestelling geplaatst bij deze fietswinkel, die volgens hun bevestiging binnen één werkdag verwerkt zou worden. Twee dagen later heb ik zelf contact opgenomen omdat ik niets had ontvangen. Toen kreeg ik te horen dat er een probleem was met de verzending, maar dat mijn bestelling al verstuurd zou zijn.
Een week ging voorbij zonder levering en zonder enige reactie op mijn berichten. Pas nadat ik dreigde met annulering, kreeg ik eindelijk een reactie waarin ze ineens beweerden dat het product niet op voorraad was en dus nooit verzonden is. Dit is een directe leugen, want eerder gaven ze aan dat de bestelling al onderweg was.
Ik heb toen gevraagd om annulering en terugbetaling. Ze beloofden dat ik mijn geld binnen 4 werkdagen zou ontvangen. Inmiddels zijn er 6 werkdagen verstreken zonder terugbetaling, en mijn herhaalde contactpogingen blijven genegeerd. Vandaag kreeg ik ineens te horen dat ze nóg een week nodig hebben.
Als ik mijn geld niet binnen 1 week ontvang, zal ik alle beschikbare wettelijke middelen gebruiken om mijn geld terug te krijgen. Dit is onaanvaardbaar gedrag en ik voel mij als klant ronduit opgelicht. Deze winkel is niet te vertrouwen en ik raad iedereen sterk af hier iets te bestellen.

Svar fra Voltfiets
Er staat voor 17:00 bestelt morgen in…
Er staat voor 17:00 bestelt morgen in huis ik wacht al dagen lang niks is gekomen
Ik bestelde een fiets bij hen en…
Ik bestelde een fiets bij hen en wachtte lang op de verzending. Ik ontving geen brieven en mijn berichten werden onverschillig en zonder enige details beantwoord. Op de achtste dag was ik het wachten beu en besloot ik de bestelling te annuleren. Daarop werd mij verteld dat annuleren niet mogelijk was. Toen ik verwees naar de EU-richtlijn inzake consumentenrechten, stemden ze er onmiddellijk mee in om het geld binnen 14 dagen terug te storten, maar nu zijn er 14 dagen verstreken en is er nog steeds geen geld. Verschrikkelijke service en een vreselijke houding tegenover klanten, ik raad het niemand aan.

Eindelijk goed opgelost
Dramatisch spiegels besteld en krijg verkeerde spiegels binnen terug gestuurd ! Maar na een slechte review geplaatst te hebben heb ik dan eindelijk me geld terug.
Er was een probleem met de levering en…
Er was een probleem met de levering en dat probleem lag duidelijk bij DPD de vervoerder. Die gaf aan dat ik contact moest opnemen met de verzender.
Ik heb toen gelijk contact opgenomen met Volt Fiets en werd heel vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen door de klantenservice aan de telefoon.
Ze gaven me direct een oplossing en hebben gelijk kosteloos een nieuw product opgestuurd!

Svar fra Voltfiets
Bedankt voor de goede service!
Een nieuwe controller besteld voor de fatbike van mijn zoon .
Vandaag ontvangen en geïnstalleerd. Bedankt voltfiets voor de goede service!
Heb ook onmiddellijk antwoord gekregen via WhatsApp. Top !
Nette eerlijke mensen !
In het begin was er wat fout gegaan contact gezocht met voltfiets en naar goed overleg na een foutje heb ik mijn geld terug gekregen en ook nog eens een cadeau accessoire top service !
Bestelling geplaatst reactie?????
Heb bestelling geplaatst,maar weet niet wat Ik er van,moet verwachten.
Heb eigenlijk nog meer nodig,dus 1st maar eens zien of deze bestelling aankomt.
Dan zien we wel verder.
Reageren mag best wel vlotter.
Review maar weer ff naar beneden bij gesteld
Is nog ff wachten op info over bepaalde instellingen van het nieuwe lcd display.
Als dit geregeld is kan deze wat mij betreft gewijzigd worden.
Bestelling ontvangen uiteindelijk,nu nog uitproberen,maar display ziet er goed uit
Tijdens eerder telefonisch contact werd er een gratis alarm bij beloofd maar dit zat er niet bij.
Jammer,dat zou anders een top beoordeling
kunnen zijn.
echt aanraden
We hebben 2 keer bij voltfiets besteld en beide keren waren super snel geholpen. ik heb nog meer vragen over mijn bestelling en ik heb snelle en duidelijke antwoord gekregen. Echt aanraden.
Ten eerste zou het onderdeel dezelfde…
Ten eerste zou het onderdeel dezelfde dag verzonden worden, wat niet gebeurde. Ten tweede werkt de pagina niet welke je moet gebruiken als je het terug wil sturen. Ten derde reageren ze niet op de mail, en ook het telefoonnummer werkt niet. Deze winkel dus vermijden!
Het opsturen ging snel en zonder…
Het opsturen ging snel en zonder problemen. Mooi spatbord en goede kwaliteit.
Ook heb ik een alarmset kado gekregen.
Bedankt.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf ! Koop hier niets ! Via hun website een bandje besteld maar helaas niet meer leverbaar zeggen ze dan. Niemand te bereiken reageren nergens op. Niet via telefoon ook niet via app of mail.. 5 maanden geprobeerd mijn geld terug te krijgen..

Svar fra Voltfiets
SUPER in contact en levering
De Ouxi Q8 zilver vergeleken met anderen en Voltfiets had de beste deal !!!
Geweldig goed en zeer snel app-contact betreft levering !!! Top !!!
En wat een mooie fatbike, een superdeal en mooie kwaliteit.
M. Thijssen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.