Voetenshop Anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Hielbeschermern sokken gekocht

Hielbeschermern sokken gekocht. Waardeloos product. Past voor geen meter Kosten 24,95. Product kun je alleen retourneren als de verpakking ongeopend is.
Hoe kun je zo een product beoordelen
Zeker niks meer via deze shop iets bestellen

30. april 2026

Slechte ervating

Levering: ontvangen pas na 6 dagen (toegezegd 1-3 dagen)
Producten van dubieuze goedkope kwaliteit.
Maatvoering veel en veel te klein; L is een kleutermaat.
Geen mogelijkheid voor retour.

19. mars 2026

spikes voor ijs ijzel en sneeuw

spikes voor ijs ijzel en sneeuw
Levering is exact volgens afspraak. Uit Zweden dus 3 werkdagen is vlot en als beloofd.Niet goedkoop maar wel een zeer degelijk product die aan mijn eisen ruimschoots voldoet!!
Laat de ijzel maar weer komen.

11. februar 2026

Ik zou hier niet meer kopen, service mbt klacht wel goed

Lijkt Nederlands bedrijf
maar dit in Zweden.
Ik zou hier niet meer kopen. Ondanks dat service mbt klacht wel goed is!
Bestelling na dagen uiteindelijk wel verzonden, omdat het blijkbaar uit Zweden komt. Maar producten komen niet overeen met beschrijving. Zooltjes gekocht maat 21 zijn maar liefst 3cm groter dan 21 daadwerkelijk moet zijn. Contact opgenomen hier over, en de juiste nieuwe zooltjes toegestuurd gekregen, goede service!

Andere zooltjes vind ik geen kwaliteit hebben. Dun en zit hard plastic in verwerkt. Niet wat ik er van verwachten.

5. august 2025

Ik had een product besteld bij de…de voetenshop.nl

Ik had een product besteld bij de voetenshop.nl voor Hallux Valgus.
Helaas ging het product kapot, toen heb ik contact opgenomen en twee dagen later kreeg ik al gratis het product opgestuurd. Super service en fijne webshop met snelle vriendelijke reactie. Zeker een aanrader. #devoetenshop.nl #halluxvalgus

18. april 2025

Nooit meer

Heb een brace voor mijn voet besteld en geleverd gekregen. Past niet, zit niet fijn en helpt niet.
Retourneren kan, maar dan wel naar een Scandinavisch land en zelf betalen. O ja, ook is het artikel uitgesloten van retourneren, omdat het ongebruikt in de gesloten omhulling terug gestuurd moet worden. Hoe je dan moet uitproberen is mij volstrekt onduidelijk.
Geen bestellingen meer bij deze webshop dus voor mij!
Slechte service.

2. september 2024

Waardeloos bedrijf !!!

!Ze garanderen op hun website snelle levering.

!Echter in de praktijk duurt het 8 dgn, klantenservice houdt je maar aan het lijntje!

!Gekochte artikel is china kwaliteit!

!! Wees gewaarschuwd, waardeloos bedrijf !!!

6. august 2024

Online en dan een aankoop gedaan maar…

Online een aankoop gedaan maar ze zeggen dat het bedrag gereserveerd staat en er geen order is. Steeds over en weer gemaild maar ze zeggen dat ik maar contact moet opnemen met Klarna. Super slecht geen goed woord voor over!!!

1. november 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis