Zojuist na twee weken ons bestelde pakket (uit China.....) ontvangen. Doos totaal verkreukelde; een rommeltje dus als je het pakket aan iemand kado geeft. Door Visconte waarschijnlijk zelf bij Ali E... Vis mer
Se hva andre synes
Een nachtlampje voor borstvoeding besteld. Veel langere levertijd, een prul uit China van slechte kwaliteit wat totaal anders is dan de beschrijving en foto's. Terugsturen is duur, want moet op eigen... Vis mer
Wij hadden een lamp besteld en toen deze werd bezorgd was de doos zwaar gehavend en de inhoud (lamp) ernstig beschadigd. Na een mailtje richting visconte met foto's werd er direct kosteloos een nieuw... Vis mer
Selskapet har svart
3XL besteld maar geen Europa maat vergelijkbaar met een L Europa maat pyjama’s geschonken aan een familie lid die L maat heeft maar heeft bij hem niets over. Teleurstellende maten goed voor kleine C... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Over Visconte Visconte is sinds 2023 actief als een veelzijdige en moderne webshop die zich richt op producten die het dagelijks leven mooier, makkelijker en leuker maken. Wat begon als een kleine online winkel is inmiddels uitgegroeid tot een breed platform met een zorgvuldig gekozen assortiment. U vindt bij ons stijlvolle fashion, comfortabele basics, sfeervolle home en decor artikelen en de nieuwste handige gadgets die inspelen op trends en behoeften van dit moment. Wij geloven in toegankelijkheid, kwaliteit en een prettige winkelervaring. Daarom breiden we ons aanbod voortdurend uit en zorgen we dat onze producten passen bij verschillende smaken en leefstijlen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, iets om uw huis op te frissen of een slim hulpmiddel dat uw dag eenvoudiger maakt, bij Visconte streven we ernaar dat u precies vindt wat u nodig heeft. Duurzaamheid speelt voor ons een belangrijke rol. We werken direct samen met onze leveranciers, zonder onnodige tussenstappen of extra opslaglocaties. Hierdoor hoeven producten minder meters af te leggen voordat ze bij onze klanten aankomen. Dit voorkomt onnodig transport, vermindert uitstoot en helpt ons om op een meer milieubewuste manier te werken. Efficiënt, eerlijk en met aandacht voor de wereld om ons heen. Klanttevredenheid staat bij alles wat we doen centraal. We reageren snel, denken mee en behandelen elke bestelling met zorg. Ons team staat klaar om te helpen bij vragen, advies of ondersteuning, zodat winkelen bij Visconte altijd prettig en betrouwbaar voelt. Welkom bij Visconte. We zijn blij dat u ons heeft gevonden en hopen dat u net zo veel plezier beleeft aan onze collectie als wij aan het samenstellen ervan.
Kontaktopplysninger
Nederland
- visconte.nl
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
I bought 3 garages
I bought 3 garages on february 27th, received them on march 20th. Ofcourse it took a while, but on their Side it was sent from the US to the Netherlands so it was Always gonna take a while. When i received them i got them unharmed wich is good the product is made of good materials. So the only down sides are the shipping times and that they dont respond to mails
PAS OP: DROPSHIPPING
Dit bedrijf presenteert zich als een Nederlandse onderneming, maar opereert feitelijk als een dropshippingpartij zonder transparantie richting de klant. Er wordt de indruk gewekt dat producten lokaal en snel worden geleverd, terwijl bestellingen in werkelijkheid goedkoop uit China worden doorgestuurd via platforms zoals AliExpress (waar dezelfde producten doorgaans 2–3 keer goedkoper verkrijgbaar zijn). Zoals bij veel dropshippingconstructies duurt levering in de praktijk weken. Dit wordt vooraf niet gecommuniceerd.
In mijn geval is het product bovendien nooit aangekomen. De combinatie van misleidende informatie over herkomst en levertijd, gebrek aan transparantie en het uitblijven van levering maakt dit bedrijf onbetrouwbaar en de bedrijfsvoering neigt naar frauduleus handelen.

Waardeloos
Waardeloos. Op de site staat als contactadres een adres in Helmond maar dan blijkt dat ze de producten uit China laten komen. Dan betaal je bakken geld om je spullen te retourneren. Dus je zit met de troep opgescheept. Het is ongelofelijk dat dit soort bedrijven met deze oplichting wegkomen. Dit kan gewoon echt niet!!

Svar fra Visconte
Het duurde ruim vier weken voordat ik…
Het duurde ruim vier weken voordat ik mijn bestelling heb ontvangen. Tevens is de verhouding prijs kwaliteit echt niet oké. Ik zal hier niet nog een keer iets bestellen.

Svar fra Visconte
Shockingly bad customer service and delivery.
The wording leads you to believe that this will ship next day, and be delivered shortly thereafter, however this took more than a month to be delivered. Each time i questioned customer support, looking for an actual ETA or even an ETD I was told it was 'on it's way' and the fact that tracking didn't work was not addressed by them. I was told to 'remain calm'. Appalling customer service.

Dropshipping
Dropshipping! Goedkope producten worden voor veel meer verkocht door Visconte en rechtstreeks vanuit China naar je gestuurd. Als je het wilt retourneren, moet je het zelf weer terug sturen naar China (circa 30€), zélfs als het product anders is dan op Visconte hun site staat beschreven! Hier niks kopen dus.

Svar fra Visconte
Weer troep uit China , en maar blijven bestoken hoe goed ze zijn oplichters
Weer troep uit China , waarom worden deze zaken niet gestopt ? Je denkt een betrouwbare shop gevonden te hebben en na 2 wkn wachten weet je al weer troep uit China . Let op mensen koop hier gewoon niet , ga naar de gewone winkels waar je wel kwaliteit koopt . Ik ben het spuugzat op met dit soort bedrijven in aanraking te komen en voortaan bij alles eerst de review lezen .
En na vele mails proberen ze te lijmen , nee trap ik niet in het zijn oplichters pas er voor op ! Ze blijven zgn vriendelijk hebben 50% terug betaald maar ik heb niks aan het pak en terug sturen naar China heeft geen zin . Trap er nooit in , het komt uit China wat ze aanbieden . Ze verdienen en buiten uit . Let aub op koop hier nooit , transparant zijn ze niet belloven goede materiaal nou een vuurtje erbij en je leven is niet zeker . Het kwam in een grijs zakje , 3 weken later . Dus mensen let op !!!!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee !!!!!!!

Mooi produkt snelle levering
Mooi produkt snelle levering

Svar fra Visconte
The bag was even more beautifull than…
The bag was even more beautifull than the photo on the site.

Svar fra Visconte
!!!! OPLICHTING !!! PAS OP !!!!
!!!!!OPLICHTING!!!!!
Niks kopen hier, niks klopt op de site. Bezorgdatum kwaliteit en prijs is eén grote leugen. Jammer dat je dit soort site niet ergens kan aangeven bij de cyber politie ofzo..
Mijn bestelling betrof een…
Mijn bestelling betrof een keukenweegschaal. Het viel me op hoe alles netjes werd opgelost was. Persoonlijk vond ik het prettig dat de verpakking netjes verzorgd was. Een pluspunt vind ik vooral dat het product fijner werkt dan gedacht. Zo zie je het niet vaak meer.

Dit bedrijf doet aan 'drop-shipping'
Dit bedrijf doet aan 'drop-shipping'. Dit betekent dat je bestelling gewoon wordt doorgespeeld aan een Chinese partij zoals bijv. AliExpress. Het verschil tussen bij Visconte bestellen of bij een Chinese website? De prijs !!! Het duurt daarom vrij lang voordat je je pakketje ontvangt. Wanneer je niets ontvangt schuift Visconte de verantwoordelijkheid af op de vervoerder. Dit is volgens het Nederlandse consumentenrecht onjuist! Contact opnemen is een uitdaging. Telefonisch onmogelijk en mails worden wel beantwoord, maar zonder oplossing.
PAS OP VOOR DIT SOORT BEDRIJVEN.

satisfied with the product
satisfied with the product, exactly like described in the picture

Svar fra Visconte
This company doesn't take any responsebility for their own wrong doing
I ordered 2 linnen (!) pants at this company and received totaly see through pants from cotton and polyester. One of them has only 30% linnen. The company doesn't take ány responsebility and let me pay the return myself.
The customer 'service' only serves the company by manipulating the customer and avoiding the issue itself totaly . Like they didn't do anything wrong. This company puts its responsebility on the shoulders of the customer
I feel ripper off

Svar fra Visconte
AANPASSINGOm te beginnen wil ik zeggen dat 1 ster…
Om te beginnen wil ik zeggen dat 1 ster zelfs te veel voor dit waardeloze "bedrijf" is.
Begin januari '26 was ik op zoek naar korte broeken. Op de site van Visconte.nl zag ik mooie korte cargo broeken. Omdat op de foto de broeken naar mijn zin waren heb ik er 2 besteld. De broeken kostten €29,95. per stuk. Plus bezorg garantie heb ik vooraf €62,85. betaald. Na ongeveer 5 weken werd de bestelling afgeleverd. Toen ik de 2 geleverde broeken uitpakten schrok ik. Wat een vreselijke broeken waren het. Totaal niet de broeken uit de folder van de site van Visconte.nl. Het waren eerder 2 goedkope poetsdoeken uit China. Het materiaal was dun, en van geen enkele kwaliteit. Direct heb ik per mail contact opgenomen met Visconte.nl om mijn ongenoegen kenbaar te maken. Ook moest ik een retourformulier aanvragen. Ik kreeg een mail terug met de mededeling dat de kosten om naar China terug te sturen uit zouden komen op €35,--. Als de retourzending niet zou aankomen in China kreeg ik geen geld terug. Als ik de "poetsdoeken" niet terug zou sturen kon ik de broeken zelf houden en was Visconte.nl bereid om mij 20 procent van de aanschafprijs terug te storten. Omdat ik deze super nepbroeken nooit zou dragen voel ik mij super in de maling te zijn genomen door dit slechte online bedrijf. Ik raad daarom mensen aan om nooit iets te bestellen bij Visconte.nl. weggegooid geld. Stelletje oplichters.
Nav van een reactie van Visconte heb het woord malafide in "slechte". Anders zou er door Visconte meldingen naar betreffende platforms worden gedaan en ook naar relevante instanties. .... Laat Visconte.nl hun tijd besteden aan het controleren van goederen die zij uit hun naam uit China laten komen zodat er geen slechte reviews komen. In iedere geval het woord "malafide " was niet het juiste woord. Hierbij laat ik het.

Svar fra Visconte
Pijama bestellt zou zogezegd 100% zijde…
Pijama bestellt zou zogezegd 100% zijde zijn en deze Pijama staat nu afgeprijsd van over de 90 euro
Er komt een Pijama aan van polyester
Waar je betere bij temu of shein kan vinden
Terugsturen geen optie ben je meer kwijt
Na aandringen bij de klantendienst (die wel vriendelijk waren) heb ik een bepaalde procentage terug gekregen
Maar ben kwaad op mijzelf dat ik hierin getrapt ben

OPLICHTERS zijn dit
OPLICHTERS zijn dit. Website suggereert snelle levering. Product komt uit China. Weigeren om aankoop kosten volledig terug te betalen bij normale retour. NIKS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!

Drop shipper cheap China product
Drop shipper sells temu products at higher prices. I will stay away.

Svar fra Visconte
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.