Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Vis mer
Se hva andre synes
Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för! Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljn... Vis mer
Selskapet har svart
Vi är så nöjda med både säljupplevelsen med Love och när vi skulle hämta bilen och genomgången av bilen. Vi kan verkligen rekommendera denna familjära och personliga firma.
Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Kontaktopplysninger
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Sverige
- 0340-677778
- info@vincents.se
- vincents.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande
Bra överlämnande av bil smidigt att inte behöva göra något själv

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Proffs på köp o sälj av husbil o husvagn
Hade en jätte bra upplevelse både med försäljning o bemötande av personal 😃 försäljningen gick överraskande snabbt o dom hade bra kontakt med mig , både på mail o telefon. Kan rekommendera Vincents för o ta hand om försäljning o köp av husvagn o husbil 😃verkligen proffsigt upplägg😃

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Svarar ej på mail fast de har fordon på blocket.
Har skickat en förfrågan 2 gånger på en husbil o frågat om ett mellanpris på mitt ekipage men inte fått någon återkoppling.Dåligt,kanske inte vill sälja något.

sjukt dåligt bemötande
sjukt dåligt bemötande, kände mig faktiskt förnedrad när de inte tar mig på allvar gällande problemen på min husbil som jag köpt av dom.

Hör inte av sig vid en enkel förfrågan
Hör inte av sig vid en enkel förfrågan
Med andra ord
Ointresserad av nya kunder

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Proffsigt mottagande från första…
Proffsigt mottagande från första kontakt. Trevlig bemötande vid inlämning av husbilen.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi sålde vår husvagn till Vincent
Vi sålde vår husvagn till Vincent. Efter många år med 5 husbilar och 3 husvagnar så har vi aldrig fått ett sådant trevligt och professionellt bemötande förut. Allt gick fantastiskt smidigt och snabbt. Önskar bara att vi hade upptäckt dom tidigare, då hade vi gjort alla våra affärer hos dem.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Nöjd kund vid hämtning av Plåtis
När vi skulle hämta Plåtisen så var en nyckel till lådorna av. En av teknikerna kom ut å tittade och började mecka och sa kom tillbaka om några timmar så löser jag detta, vilket han gjorde grymt jobbat!!!!!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra kundmottagande av Åke!
Hade ett akut problem. Åke på service hjälpte mig direkt. Han ör en klippa!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade in vagnen i maj som dom skulle…
Lämnade in vagnen i maj som dom skulle sälja vidare hör o häpna då hitta dom en massa fel ....bromsljus batteri plus laddare fel på dusch (obs aldrig använd)...... fel på lådor...drag..vattenavtappnings ventil ..mm mm nästan allt e hittepå grejer / sturk

Professionellt bemötande och hantering
Vi är glada och tacksamma för ett vänligt och professionellt bemötande och hantering. Det har känts bra att sälja bilen via er. Och dessutom med ett för oss bra pris. Vi tänker på alla bekymmer vi slapp om vi skulle försökt sälja själv. Nu kan vi avsluta vår husbilstid glada i sinnet och tänka på alla roliga resor vi hann med under de drygt fyra åren och önska de nya ägarna lycka till.

Professionella!
När jag och min sambo klev in på Vincents möttes vi av värme och att alla var engagerade i vårt besök trots att ty högt besökarantal. Vi visste att vi ville ha en husbil, men vi visste knappt vad som var höger och vänster. Tack vare Love, Hanna och Ola och står vi här nu med vår ”Leffe” ☺️

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket nöjd med säljuppdrag!!!
Jag var noggrann när jag skulle sälja min bil. Kollade dels på vad de olika förmedlarna gav för möjligt utpris samt geografiskt läge. Till sist fastnade jag för Vincents. När jag kom dit gick de igenom bilen och jag fick en del omkostnader vilket, ärligt talat, gjorde mig irriterad. MEN det handlade i slutändan om att Vincents, såklart, är ett vinstdrivande företag men framförallt att man vill leverera en bra produkt till kommande köpare. Slutligen vill jag säga att jag är MYCKET nöjd med all hantering från Vincents.
Micke

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Jättetrevligt bemötande o snabb affär 👍👍

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Bemötandet av alla var mycket bra och…
Bemötandet av alla var mycket bra och proffsigt. De fel ni gjorde som jag påpekade åtgärdade ni oftast snabbt med bra återkoppling.
Däremot rekommenderar jag INTE att använda er tjänst att styla- där var ni mycket dåliga och hade ingen blick för detta.

Proffsigt mottagande

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi köpte Husvagn från Vincents i…
Vi köpte Husvagn från Vincents i Varberg för drygt en månad sedan.
Allt sköttes bra. Uppstod lite problem med vagnen när vi hade ställt upp den på vår plats, kontaktade då företaget och fick väldigt bra hjälp när jag väl fick kontakt med dem. Väldigt trevligt och professionellt bemötande av både Vincents i Kalmar & i Varberg. De kom ut till campingen och löste problemet åt oss. Kan verkligen rekommendera att köpa husvagn av Vincents. 5/5 🌟 / Robin & Therese

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Kunnigt, professionellt och tryggt!
Ett riktigt stort tack för ett kunnigt och professionellt bemötande. Både när det gäller alla frågor vi ställde inför vårt beslut att sälja vår plåtis som under processen fram till bilen blev såld och pengarna fanns på banken! Tar företaget hand om alla husbilar på samma sätt som vår bil skulle jag inte tveka en sekund om jag skulle vilja köpa en husbil av Vincents.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra kommunikation med oss som kund och…
Bra kommunikation med oss som kund och en bra service. Trevlig personal!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Smidig affär och väldigt trevlig…
Smidig affär och väldigt trevlig personal!

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.