Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Vis mer
Se hva andre synes
Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för! Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljn... Vis mer
Selskapet har svart
Vi är så nöjda med både säljupplevelsen med Love och när vi skulle hämta bilen och genomgången av bilen. Vi kan verkligen rekommendera denna familjära och personliga firma.
Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Kontaktopplysninger
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Sverige
- 0340-677778
- info@vincents.se
- vincents.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mycket bra service
Mycket bra service, väldigt lätt för oss som kunder, bara lämna bilen sen skötte ni resten. Smidigt o enkelt.

Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. Ni tog hand om min husvagn snabbt och ni var engagerade.
Jag känner mig mycket nöjd med er. Kommer att varmt rekommendera er.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra service och trevligt bemötande
Vi hade ett antal kontakter med både verkstad och säljare. Fick alltid återkoppling nästan direkt och svar på våra frågor på ett mycket trevligt sätt! Vi skulle sälja vår husbil via förmedling men kom till slut överens om att Vincent köpte in husbilen till ett rimligt pris. Vi vill verkligen rekommendera Vincents som skötte detta på ett utmärkt sätt!

Tillmötesgående personal
Tillmötesgående personal, trevligt och ärligt bemötande, snabb handläggning, finns absolut inget att anmärka på, kan verkligen rekommendera detta företag! Kenneth och Rita från Farsta.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi hade haveri på en husbil som vi köpt…
Vi hade haveri på en husbil som vi köpt hos Vincents och vi fick en väldigt bra bemötande och förståelse från både Garantiansvarig och VD’n och det hela löste sig på ett fantastiskt sätt

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi hade en toppendag hos wincents
Vi hade en toppendag i samband med vårt köp av plåtis hos Wincents. Vi fick titta och provköra i lugn och ro och möjlighet att ställa alla tänkbara frågor.
När vi väl bestämt oss fick vi också alla förutsättningar att genomföra köpet på vårt sätt och en känsla av trygghet kring stora och små detaljer i en för oss hisnade stor men rolig affär. Tack!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Jag har haft mejlkontakt och…
Jag har haft mejlkontakt och mobilkontakt med Martina, angående en värdering av vår husbil.
Jag har fått ett mycket fint och proffsigt bemötande och trevligt mobilsamtal med Martina.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Smidiga kontakter under processen.
Smidiga kontakter under processen.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Trevligt och genuint bemötande av…
Trevligt och genuint bemötande av Andreas . Han gjorde vår köpupplevelse riktigt bra. Han hjälpte oss och kom även ut och tittade och frågade hur vi tänkte och vad vi tänkte ha husvagnen till. Ovanligt med en försäljare som visade genuint intresse. Sök upp Andreas om ni vill ha hjälp 😊

Proffsigt, trevligt m.m.
Proffsigt gällande allt samt väldigt trevligt.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
De säger att de erbjuder inbyte
De säger att de erbjuder inbyte, skamlöst skambud är vad du får mycket oseriöst

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade vår husvagn till försäljning i…
Lämnade vår husvagn till försäljning i april sen hörde vi inget mer förrän i augusti då vår säljare skulle gå på semester.Vi bestämde oss för att ta hem vagnen och sänka priset istället.Vi betalade 10.000 för ingenting mer än en blocketannons och uppställning..När vi hämtade vagnen upptäckte vi en repa i ett bord och påpekade det.Har ingen funktion så det påverkar inte priset fick vi till svar.När vi kom hem upptäckte vi att det var fel på låset som vi fick byta för 3600 kr.Nej aldrig mer Vincents.Dem kanske är bra när man köper men inte när man skall sälja.

Bra uppdatering så fort något händer
Bra uppdatering så fort något händer
Trevligt bemötande

Göran
Perfekt skött från första kontakt,
såldes snabbt, och pengar på kontot
inom en vecka

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Blev en väldigt dyr historia efter de…
Blev en väldigt dyr historia efter de gått igenom vagnen då de tar hög arbetskostnad.
De valde även att besikta den två dgr innan leverans till ny ägare.
Den gick ej igenom och jag blev väldigt förvånad över att detta inte var gjort då de haft vagnen under ca två månader.
Blev ennu mer förvånad över vad de skulle ha betalt för en ombesiktning i Falkenberg(vår vagn fanns hos vincents i varberg), 3500kr skulle själva ombesiktningen kosta och reparationen 2000kr.
Men då tyckte de själva att de kunde stå för ombesiktningen om jag betalade reparationen vilket jag gick med på.
Kollade upp vart de gjorde ombesiktningen och de visade sig att ombesiktningen gjordes inte utan verkstaden som utfört reparationen kunde själva släcka tvåan.
Alltså fanns inte summan på 3500kr för ombesiktningen alls.
240kr närmare bestämt var summan för att släcka tvåan. Dessutom fanns verkstaden väldigt nära vincents i varberg så ingen lång sträcka för dem att köra heller.
Alltså har de ljugit och och skött denna försäljningen på ett mindre behagligt sätt.
Uppskattar ej att de vid så sen tidpunkt som två dgr innan lev till köpare, trots att de sagt att allt e klart kommer med fler kostnader för att de själva ej skött förmedligen på rätt sätt.
Har framfört detta men de valde att avstå att kompensera mig för detta mycket dåliga bemötande och lögner.
Kan va bra att veta hur de lurar sin kunder med skrämmande taktik.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade in vår husbil för försäljning
Lämnade in vår husbil för försäljning. Knappt rullat 400 mil på 3 år, har haft den på en säsongsplats sen åkt iväg ett par ggr om året. Så bilen är som ny. Men när Vincents ska göra sin besiktning av den så läckte det olja, rutan var trasig m.m. Rutan hade stenskott som var lagat av Rydsbilglas och som sen godkändes av bilprovningen när den besiktades. Men när Vincents gjorde besiktningen så underkändes rutan och skulle bytas ut av Rydsbilglas fast dom redan godkänt rutan. Vilket även försäkringsbolaget tyckte var konstigt. Fattades 2 skruvar under ett säte som dom skulle ta 500 kr för att sätta i. 2 klistermärken skulle tas bort 400 kr skulle det kosta. Dom tar ej kontakt med dig som ägare och frågar om du tex kan köra bilen till besiktningen utan gladeligen kör bilen och tar en avgift på 1500kr/tim för att köra fram o tillbaka vilket blev 3000kr för 2 tim. Sen tankade dom bilen utan att fråga. Du får inga ordentliga dokument på vad som gjorts. Finns så mycket mer som dom kan förbättra för att vi som kunder ska bli nöjda. Jag kan bara hålla med alla som gett dåligt omdöme. Dom lurar oss som säljare på väldigt mycket. Dom vill helst undvika att ge dig pengar som blir över utan hittar bara MASSA fel så dom får pengar istället. Så tyvärr rekommenderar vi inte detta ställe. Kommer varken köpa eller sälja mer från detta stället.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, proffsigt tillhanda sätt, löpande förmedling.
Mycket nöjd.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
En snabb och smidig förmedlingsprocess
En snabb och smidig förmedlingsprocess. Trevlig, kunnig och serviceminded personal! Det kändes tryggt och bra på alla sätt från första telefonsamtalet tills bilen var såld.
Kan verkligen rekommendera Vincents!

Snabbt och professionellt
Snabbt och professionellt

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Det gick smidigt ock snabbt
Det gick smidigt och snabbt, blev såld samma dag

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.