Ble veldig skuffet når jeg fikk kjolen. Modellen er 177, bruker S og den sitter som ett skudd og når henne til anklene. Jeg er 176 og den er alt for stor men det verste er at den vertfall er for lang.... Vis mer
Måtte ta kontakt med kundeservice da det gikk flere dager uten at pakken min ble sendt. Fikk raskt svar, de gav meg beklagelse og refunderte for frakten, pakken ble sendt samme dag og fremme på 2 døgn... Vis mer
Opplevd ved flere anledninger at nettbutikken kun sender deler av bestilling til tross for at varer som skulle vært sendt står som varer nettbutikken har på lager. Da føler man seg litt lurt når det... Vis mer
Jeg manglet en vare og fant ut av dette først en måned senere. Årsaken til at det tok så lang tid var at jeg ikke trodde jeg hadde bestilt den. Varen var ikke mottatt og jeg er usikker på om feilen ha... Vis mer
Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!
Karenslyst Alle 16, 0278, Oslo, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Vær oppmerksom på at det blir dyrt om du returnerer varen du kjøper. Da blir du sittende igjen med en regning på 138 kr.
Det er ikke så vanlig!

Svar fra VILLOID.NO
Kjøpte en silkebluse på salg. Den kom uten lapper på og hadde en sterk røykelukt. Tydelig brukt! Jeg valgte å beholde den da jeg likte den. Siste jeg kjøpte var en bukse. Den luktet også røyk. Beholdt den også da den var billig. Enkelt å bestille og de sender raskt. Gode priser.

Svar fra VILLOID.NO
I løpet av de siste årene har jeg kjøpt 10 Lois bukser. Det er jo flere som selger de buksene. Jeg er stort sett fornøyd selv om jeg tar frem symaskinen nesten alltid. Enten for å la buksene få litt mindre sving nederst eller for å legge de opp. I tillegg til de 10 så er noen bukser utslitt. Tre/fire er jeg rimelig sikker på. Når jeg har kjøpt så mange, bør det vel bety at jeg er rimelig fornøyd. Hva synes dere.

Svar fra VILLOID.NO
Godt utvalg, fine og realistiske bilder av produktene, gode produktbeskrivelser. Imponert over chatboten deres, men mindre imponert av kundeservicen dessverre. Handlet noen julegaver under blackweek hvor 3/4 produkter jeg kjøpte var merket med en ekstra rabattkode og en tekst som sa at produktene hadde ekstra god pris akkurat nå pga rabattkoden. Koden fungerer ikke i kassen, bruker chatboten som sier at de kan fikse den og tilbakebetaling når varene er sendt. Kontakter de igjen og blir satt over til en på kundeservice, vedkommende kunne ikke se at produktene var merket med rabatten (som var hele poenget med at jeg kjøpte de hos akkurat dem). Fikk dog rabatt på ett av produktene nå, fordi det er ny kampanje på det, men vil ikke si det gjør opp for det. Så ikke gjør samme feil, ta skjermbilde og spar på det, sånn at du kan henvise til noe konkret hvis det samme skjer med deg ;) Eller fornøyd med levering og frakt muligheter også.

Svar fra VILLOID.NO
Topp service og svar på tilbakemeldinger. Beste nettbutikk🌟

Svar fra VILLOID.NO
Rask forsendelse, god kvalitet. Enkel retur (men minus for at retur må dekkes av kunde).

Svar fra VILLOID.NO
God beskjed,fort levering,fantastisk kvalifiket av sko.Anbefaler Villoid❤️

Svar fra VILLOID.NO
Sendte varene raskt. Sendte også i retur da de ble litt feil strørrelse og det fungerte også supert.

Svar fra VILLOID.NO
Dunjakken jeg bestilte luktet veldig sigarett-lukt!

Svar fra VILLOID.NO
Mye fine varer til en ok pris. Litt krøkkete å bytte vare i riktig størrelse. Burde vært mulig å krysse av for ønsket bytte når man returnerer, i stedet for å legge inn og betale for ny vare..

Svar fra VILLOID.NO
Hatt problem med noen knapper på en kåpe som jeg har måtte reklamere på to ganger. De ansatte er service innstilte, kjappe til å svare og hyggelige. God kunde service som gjør at man vil handle der igjen da man vet man får hjelp dersom problemer oppstår.

Svar fra VILLOID.NO
En av de butikkene jeg handler mest klær av og ofte kommer tilbake til. Veldig bra kundeservice, Botten på siden er også veldig god å kommunisere med og det er også ansatte hvis du må kontakte på mail. Veldig imøtekommende. Ingen problem med retur feks. Kun positivt å si om villoid.

Svar fra VILLOID.NO
Godt utvalg, bra utvalg på atørrelser, rask levering. Litt rotete med alle diverse rabattkoder på siden og fra influensere, eneste minus.

Svar fra VILLOID.NO
Jeg fikk en strikkejakke som var krøllet ned i en pose og sendt til meg, den stinker røyk osv osv… her må det skjerpings til!
Det er jo UMULIG å finne et telefonnr til de!

Svar fra VILLOID.NO
Bra tilbud.Rask levering.Skulle ønske det sto litt mer om hvordan varene er i størrelse

Svar fra VILLOID.NO
Jeg har dessverre sendt inn returen etter 14 dager og Villoid har gitt meg tilgodelapp. Jeg ønsket pengene refundert og ikke en tilgodelapp noe jeg skriver til kundeservice om. Jeg spør også roboten på deres nettside (Villoid Vera) om det er mulig å få pengene refundert framfor tilgodelapp. Roboten informerer om at det kan gjøres unntak slik at man får pengene tilbake framfor tilgodelapp. Jeg sendte en henvendelse til kundeservice hvor jeg viste til informasjonen som ble gitt av deres robot og ba om at det gjøres unntak, hvorpå samme kundebehandler skriver om og om igjen at returen er sendt inn etter 14 dager og jeg får tilgodelapp, ingen vurdering rundt å gjøre et unntak. Jeg skriver og viser til at det er ikke gjort noen vurdering rundt å gjøre et unntak i dette tilfellet og ber om at det gjøres, jeg informerer også om at det har heller ikke skjedd meg før. Den samme kundebehandleren svarer kun «som nevnt flere ganger blir du ikke refundert da returen ble sendt inn etter 14 dager. Tilgodelappen kan brukes i ett år.»
Villoid er lite imøtekommende og lite serviceinnstilt. De får nå beholde pengene ved å ikke refundere dem og gi tilgodelapp, og det er tydeligvis viktigere for dem at de får disse pengene inn en gang enn det er å ha kunder som kommer tilbake.

Svar fra VILLOID.NO
Det var lett å returnere, veldig bra forklart hvordan det skulle gjøres.