VILLOID.NO Anmeldelser

1 556

3,8

Ble veldig skuffet når jeg fikk kjolen. Modellen er 177, bruker S og den sitter som ett skudd og når henne til anklene. Jeg er 176 og den er alt for stor men det verste er at den vertfall er for lang.... Vis mer

Måtte ta kontakt med kundeservice da det gikk flere dager uten at pakken min ble sendt. Fikk raskt svar, de gav meg beklagelse og refunderte for frakten, pakken ble sendt samme dag og fremme på 2 døgn... Vis mer

Opplevd ved flere anledninger at nettbutikken kun sender deler av bestilling til tross for at varer som skulle vært sendt står som varer nettbutikken har på lager. Da føler man seg litt lurt når det... Vis mer

Jeg manglet en vare og fant ut av dette først en måned senere. Årsaken til at det tok så lang tid var at jeg ikke trodde jeg hadde bestilt den. Varen var ikke mottatt og jeg er usikker på om feilen ha... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Butikk for motetilbehør

Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!

Bra

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 556)

212 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superenkelt

Superenkelt å handle på Villoid og også håndtering av retur er veldig bra. Kundeservice er fantastisk når man virkelig trenger hjelp🥰

11. november 2025

Hei Kjersti! 🥰

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding -det gjør oss så glade.

Ha en strålende uke videre!

Helene

Meget god hjelp ved skadet vare

Jeg fikk utrolig god hjelp da jeg mottok en skadet vare. Raskt svar på min henvendelse og kundeservice var hyggelig og løsningsorientert. Nettbutikken kan absolutt anbefales

24. oktober 2025

Hei Hege! :)

Tusen takk for fin tilbakemelding og gledelig å se at du fikk så god hjelp til tross for at du fikk en ødelagt vare. Beklager det!

Ha en fin lørdag :)

Helene

Genseren ble nuppette etter en times…

Genseren ble nuppette etter en times bruk..... det likte jeg dårlig. Siden jeg tok den ibruk mange dager etter at jeg fikk den, så prøvde jeg ikke å sende den tilbake. Da jeg tror dere ikke hadde tatt den inn igjen.

5. november 2025

Hei Maria! :)

Takk for tilbakemelding. Nupping er en naturlig prosess, da det som oftest er snakk om overskuddsfibre. Nupping kan også oppstå av at ulike tekstiler er i kontakt med hverandre (brukt en kåpe over genseren etc.)
Nupping er dessverre ikke en produksjonsfeil, som må foreligge for at det skal være reklamasjonsgrunnlag. Om du går over den med en nuppefjerner skal dette forsvinne.

Ha en fortsatt fin helg.

Tipptopp

Rask levering

24. oktober 2025

Hei Solveig! :)

Takk for full score og supert å se at du mottok pakken så raskt.

Ha en fin tirsdag videre! :)

Alltid fornøyd med Villoid

Alltid fornøyd med Villoid, både når det gjelder service, produkter og levering. Elsker at produktene blir sendt så og si samme dag som bestilling. Lynrask levering! Takk igjen ❣️

3. november 2025

Hei! ❣️

Takk for kjempefin tilbakemelding - det gjør oss så galde. Vi sees igjen på www.villoid.no.Det er måle vårt: stort utvalg med kvalitet, rask levering og god kundeservice.

Ha en fin tirsdag videre!

Helene

Veldig lettvint og rask levering.

Veldig lettvint og rask levering.

17. oktober 2025

Hei Sara! :)

Takk for fin tilbakemelding - og herlig å se at både leveringen var rask og lettvint.

Ha en fortsatt fin mandag!

Fantastisk kundeservice!

1. november 2025

Hei Victoria! :)

Takk for fem av fem stjerner - så hyggelig at du er er fornøyd med kundeservicen vår. Det setter vi stor pris på!

Ha en strålende uke.

Brukte 246kr på retur

Brukte 246kr på retur! Handler ikke der igjen.

9. oktober 2025

Svar fra VILLOID.NO

Hei Sunniva og Andreas! :)

Takk for tilbakemeldingen - retur hos oss koster ikke 246.- så her er det noe feil. Kan dere sende oss en mail på hei@villoid.no så vi kan få sett på dette.

Ha en fin mandag videre!

Mottok en brukt ullkåpe

Mottok en brukt ullkåpe som var full i hår fra både menneske og dyr. Eneste de kunne tilby var å refundere 10% av den, ellers måtte jeg bare levere den tilbake… At det skal skille 10% fra en ny kåpe til en brukt kåpe er helt tullete. Ingen hyggelig opplevelse.

Siden det ikke er mulig å svare på deres kommentar så skriver jeg det her. Det stemmer ikke at jeg har mottatt noe gavekort av kundebehandler.
- oppdatering: Fikk nå gavekort etter å ha kontaktet de om dette

22. oktober 2025

Hei Natalie! :)

Takk for nyttig tilbakemelding - det var ikke bra! Jeg beklager så mye og vil ta dette videre med kundebehandler samt teamet så vi får bedret rutinene våre.

Ser kundebehandleren sendte deg et gavekort. Ha en fin mandag videre :)

Helene

Villoid er en av mine favorittbutikker

Villoid er en av mine favorittbutikker. Jeg har aldri hatt noe krøll med dem, de leverer raskt, og de har veldig mye fint. Jeg syns også det er positivt at de har salg på enkelt merker eller enkelte varegrupper, i stedet for tilbud som "Kjøp 2 varer over xxxxx kr og få 20% rabatt". Dette gjør at jeg (og sikkert andre) kan slå til på tilbud på klær jeg ellers ikke ville kjøpt, og stimulerer ikke til overforbruk.

4. september 2025

Hei Helene! :)

Takk for fantastisk tilbakemelding - det gjør oss så glade. Helt enig - Vi prøver å tilby gode tilbud uten å oppfordre til unødvendig kjøp, så det betyr mye for oss at du legger merke til det.

Ha en fin onsdag videre! 💕

Helene

Måtte returnere et produkt og det gikk…

Måtte returnere et produkt og det gikk lett som bare det👌Ellers stort utvalg av klær🤩

20. oktober 2025

Hei Sonja! :)

Takk for kjempefin tilbakemelding - det er gledelig å se at prosessen var så lett.

Ha en fin onsdag videre <3

Kjedelig

Fin bukse , men kjedelig å «tape» penger på å måtte bytte størrelse. Det kostet meg over 400kr pga jeg bestilte en bukse med en kampanje kode . Måtte endre størrelse. Da måtte jeg kjøpe ny bukse til full pris og fikk da igjen beløpet jeg betalte for første bukse . Ikke differansen. Det er kjipt !

16. oktober 2025

Hei Randi! :)

Takk for tilbakemelding - du skal selvfølgelig ikke tape penger på å bytte størrelse. I kjøpsvilkårene våre står det at ved prisdifferanse på kjøpene kan man sende oss en mail så refunderer vi mellomlegget samt frakten.

Jeg fant begge ordrene dine nå og har refundert deg mellomlegget. Si ifra om det er noe annet jeg kan hjelpe deg med.

Ha en fin onsdag videre! :)

rask levering

5. oktober 2025

Hei

Takk for fem av fem stjerner - gledelig å se at du fikk rask levering.

Ha en fin ettermiddag!

Helene

Rask levering med Helt hjem dagen etter…

Rask levering med Helt hjem dagen etter bestilling. Perfekt returmulighet med henting på døren.

3. oktober 2025

Hei Cathrine! :)

Takk for kjempefin tilbakemelding - det gjør oss så glade.

Ha en fin ettermiddag!

Helene

Stort utvalg og først ute med nye trender

Villoid har et stort utvalg av merkeklær og sko, og er ofte tidligst ute med nye varer. Raske leveranser og enkel retur gjør at alle mine kjøp hos Villoid har vært en god opplevelse.

18. oktober 2025

Hei Mette! :)

Takk for kjempefin tilbakemelding - målet er vårt er nettopp det: nyhetene først ut og rask levering <3

Ha en fin kveld videre!

Alt gikk fort og greit

Alt gikk fort og greit! Ingen ting å utsette på handelen! 💖

18. oktober 2025

Hei Inger!

Tusen takk for full score - det gjør oss så glade.

Ha en fin ettermiddag videre! 💖