Tellisin algul vale toote, tegelikult vajasin teist ja palju odavamat toodet. Poole protsessi peal tegi Verkter minu soovile vastu tulles muudatuse ja kandis rohkem makstud summa päevaga tagasi. Tarne... Vis mer
Kõik toimib. Kirjadele vastatakse ( mitte nagu nii mõneski teises Eesti ettevõttes). Kui norida siis võiks koheselt informeerida ,et mõne toote tellimisaeg on väga pikk ja pakkuda kasvõi võimalust juu... Vis mer
Быстрая доставка. Заказывала 2 раза, оба раза товар приходил на 3 дня раньше объявленного срока. Удобный сайт. У меня так же был опыт возврата товара, так как я купила слишком мощный прибор в подарок.... Vis mer
Добрый день, служба поддержки помогла разобраться с проблемой оплаты в кратчайщие сроки. За это им огромное спасибо. Заказ пришёл через 3 дня как и оговаривалось на сайте.. Молодцы, не обманывают,буд... Vis mer
Verkter Eesti OÜ

- Tööriistad koju ja tööstusesse
- VERKTER EESTI OÜ pakub laia valikut BOSCHi, MAKITA, DEWALTi, METABO, STIGA, KARCHERi, FISKARSi ja teiste mainekate brändide tooteid. Oleme Eestis tööriistade ja nende tarvikute pakkujana suurima tootevalikuga e-kaubamaja.
- Meie panus
- Panustame ühtviisi põhjalikult valides oma kataloogidesse tooteid, pakkudes mugavat, kiiret ja turvalist ostlemist ning pühendunud ning asjatundlikku klienditeenindust. Töötame iga päev selle nimel, et areneda koos kliendi vajaduste ja soovidega ning pakkuda parimaid lahendusi vastavalt nõudlusele. Püüame olla kiire ja usaldusväärne side tootja ja tarbija vahel, et nii tuntud ja tuttavad tooted kui ka uued, innovaatilisemad lahendused jõuaks sihtgrupini. Peame oluliseks pakkuda kvaliteeti nii kodusesse majapidamisse kui ka professionaalsele kasutajale.
- Miks valida meid?
- Oleme arendanud oma e-poe mugavaks ja paindlikuks, et sobiva toote leidmine oleks võimalikult lihtne. Kasutage otsingufiltreid ja leidke kiirelt just see õige! Küsimuste korral aitab teid kogenud meeskond. Meie e-poest tellides saab valida endale sobivaima makseviisi ja transpordi lahenduse ning garantiitingimused on alati kliendi huve arvestavad. Usume kindlalt, et meie mitmekülgsus, kvaliteedile ja kliendile orienteeritus, avatud olek õigustatud kriitikale ja kestev soov areneda annab meile märkimisväärsed eelised konkurentide ees ning teeb meid suurepäraseks koostööpartneriks nii era- kui ka ärikliendile.
- Tegutseme rahvusvaheliselt
- Ettevõte Verkter Eesti OÜ asutati 2013 aastal.Verkter Eesti OÜ kuulub rahvusvahelisele ettevõttele Irankiai.lt UAB, kes tegutseb nüüdseks kogu Baltikumis ja Skandinaavias.
Tasuta tarne üle Eesti alates 99€ tellimusest
Laos saadaolevad kaubad jõuavad Sinuni kuni kahe tööpäeva jooksul!
Uus-Sadama 21, 10120, Tallinn, Estonia
- +372 6189888
- info@verkter.ee
- verkter.ee
Ber kundene om å skrive anmeldelser
When you buy new stuff
When you buy new stuff, they function, so thats not a surprise. What amazed me, was that it took less than 48 hours from ordering to holding my new tool in my hand. Superfast service!
Töö kiire ja korralik!
kiire ja korralik tarne
All good and fast
Laialdase valikuga pood
Väga korralik valik mitmesuguseid tagavaraosi ja tööriistu ning materjale.
Bunch of materials
Ordered bunch of different tools and lower costing working gloves. Order delivery was faster than predicted, everything was nicely and safely packed. Gloves were a little bit too big for size 9, but I was also aware that they can be, depending on the manufacturer.
All goods were well packaged
All goods were well packaged, of the quality as promised, and delivery was swift. Overall, very good experience. Will order again.
Väga kiire ja korrektne tarne.
Hea hind ja kiire tarne.
Leidsin soovitud toote Verkter.ee veebipoest turu parima hinnaga ja peale ostu toimetati kaup kiirelt kohale.
Aitäh!
Soovitan!
Plussid: hind, tarne, makse
Sobiv hind, õigeaegne tarne, võimalus maksta pakiautomaadis kauba kättesaamisel.
Nice and fast.
Koostöö kiire ja korralik
Koostöö kiire ja korralik. Küsimustele saab alati korrektse vastuse.
See on Väga Hea!