Verhuurtbeter.nlAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

They really made the home search process very friendly, systematic, transparent & fair to everyone. No point of priority, that’s the best part. Thanks to the team and I would recommend my colleagues &... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super useful to find a rent in Amsterdam. They do a very thorough check of documents and requirements, but after registering on the platform in February, I got a flat in June. No fees, they return the... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I would like to express my sincere gratitude to the entire Verhuurtbeter team for their outstanding support and professionalism throughout the entire rental process. From the very beginning, I... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren op zoek naar ons eerste appartement en vonden ons droomplekje via Verhuurtbeter.nl. Vanaf het moment dat de woning aan ons werd aangeboden, verliep de communicatie erg prettig. Berichten in... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leilighetsutleiebyrå
  2. Automasjonsselskap
  3. Boligutleie

Om Verhuurtbeter.nl

Skrevet av virksomheten

Een huis huren maar geen jaren wachten?

Voldoe je aan onze voorwaarden? Schrijf je direct in voor een Sneller Huren account en krijg een eerlijke kans. Wij wijzen onze woningen toe op basis van inschrijfduur. Met ons bewezen digitale systeem weet je meteen of je in aanmerking komt voor een huurwoning. Dit zorgt voor een realistische wachtlijst. Bovendien bepaal je zelf het tempo van jouw zoektocht. Bij ons duurt het gemiddeld 3 maanden om een woning te vinden. Neem een kijkje bij ons groeiende aanbod en begin gratis.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

116 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel en goed

Een aangename ervaring met snelle resultaat.
Verhuurbeter heeft mij in een maand aan een woning geholpen en veel begrip geboden.
Zeker een aanrader!

Hi Dimitri,

Bedankt voor je fijne review!

We zijn erg blij dat we je binnen een maand aan een woning hebben kunnen helpen. Het doet ons goed om te horen dat je onze dienstverlening en begrip hebt gewaardeerd.
Bedankt voor je aanbeveling!
Groeten,
Team VB en #ServeUWell

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Verhuur of verkoop

Hallo, ik probeer op een andere manier met jullie in contact te komen maar dit lijkt niet mogelijk te zijn. Ik sta ingeschreven met een betaald account maar nu zijn alle appartementen in Utrecht ingetrokken omdat het misschien verkocht wordt. Dit is al langere tijd zo en ik vroeg me af wanneer hier meer over bekend wordt, en hoe het zit met de garantie van de 50 euro als jullie het verkopen.

15. november 2024

Hi Lize,

Wat jammer te lezen dat je niet met ons in contact kunt komen. Sorry daarvoor. Wij zijn trouwens heel goed bereikbaar via onze chat via onze site. Welke poging heb jij ondernomen?

Wij waren misschien wel net zo teleurgesteld als de huurders die interesse hadden in die projecten van ons in Utrecht.

Even om het helder te hebben: wij verhuren woningen van een eigenaar. Die eigenaar wil de gebouwen nu door wetswijzigingen verkopen en is daar inderdaad al maanden mee bezig. Het is ook best een groot iets (circa 500 woningen in 1 keer verkopen).
Door die keuze mogen we niet langer die woningen verhuren. Dit hebben we direct toen dit helder werd gedeeld op onze website.

Wat er dan gebeurt is voor ons, net als voor de kandidaten ook niet zeker.

Wat zou kunnen?

Optie 1: de gebouwen worden verkocht en de nieuwe eigenaar wil gaan verhuren via ons; alle kandidaten die dan op de wachtlijst staan komen dan weer in aanmerking (mits men kan voldoen aan de voorwaarden)

Optie 2: wij gaan de verhuur niet doen.

Optie 3: de nieuwe eigenaar wil de appartementen los gaan verkopen, dan vervalt verhuur geheel.

Om die reden hebben we kandidaten aangeboden om na een jaar gratis (dus zonder 50 euro te betalen) te mogen verlengen.

Verder zijn wij volop op zoek naar nieuwe samenwerkingen en kunnen er ook nieuwe projecten bijkomen in Utrecht.

De opmerking van "garantie van de 50 euro" begrijp ik niet. Als je doelt op 50 euro terug als je huurder wordt, die garantie geven we al jaren en die staat als een huis ;)

Laat even van je horen via de chat, dan nemen we even persoonlijk contact met je op.

Team VB

Great service

Thanks to them we've been able to find an apartment in Amsterdam in a short time.
The waiting list is honest, no hidden costs, and the support was amazing, answering every question and guiding us during the whole process.

15. januar 2025

Dear Marco,

Thank you for taking the time to share your experience! We're thrilled we could help you find an apartment in Amsterdam quickly. It means a lot to hear that you found our process transparent and fair with the waiting list.
We take pride in providing clear, upfront service without hidden costs, and we're so glad our support team could answer all your questions throughout your search.
Enjoy your new home in Amsterdam!

The VB team and #ToBeAt

Super tevreden

Super tevreden! In een hele korte tijd een huis gekregen en Herman is super lief en behulpzaam dankjewel voor alles!!

Beste Toprak en Selcan,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je enthousiaste reactie. Ik ben blij dat Herman je zo goed heeft kunnen helpen en dat we je snel aan een woning hebben kunnen helpen. Het is altijd ons doel om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Veel woonplezier in je nieuwe huis!

Hartelijke groet,
Team VB

We zijn ontzettend dankbaar

We zijn ontzettend dankbaar. Na 3 maanden hebben wij onze droomwoning toegewezen gekregen. Verhuurtbeter.nl is betrouwbaar, professioneel en eerlijk. Ik zou iedereen aanraden die een woning zoekt.

Hi Farieda,

Wat fijn om te horen dat jullie je droomwoning hebben gevonden! Ontzettend bedankt voor je mooie woorden over onze service. We doen inderdaad ons best om betrouwbaar, professioneel en eerlijk te werk te gaan, en het doet ons goed dat je dit ook zo hebt ervaren.

Veel woonplezier in jullie nieuwe thuis!

Verhuurtbeter.nl

PS: bedankt voor de heerlijke chocola voor ons team!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

They helped me find an apartment in Amsterdam

Verhuurtbeter helped me find an apartment in Amsterdam within a reasonable time, and I’m very grateful for that. Their system appears to be transparent, as I could clearly see my position in the queue. Whenever I had questions, they took the time to assist me and resolve any issues. I recommend their service!

Dear Aaron,

Thank you for sharing your positive experience with our service! We're glad we could help you find your apartment in Amsterdam. It's great to hear that you found our queueing system transparent and that our team was helpful in answering your questions.

Really appreciate your recommendation!

We also appreciate your feedback on our services when not everything seemed completely clear to you. Happy that we could change the experience after all.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb binnen een maand een huis kunnen…

Ik heb binnen een maand een huis kunnen vinden bij verhuurtbeter! Ik zou het iedereen aanraden. Verder was Cor heel behulpzaam en heeft me door heel het proces ondersteund. Ben jullie echt dankbaar! <3

Beste Deborah,

Wat geweldig dat je zo snel een huis hebt kunnen vinden! Hartstikke bedankt voor je lieve berichtje. Ik zal je complimenten zeker doorgeven aan Cor - hij zal blij zijn te horen dat zijn ondersteuning zo gewaardeerd werd.

Heel veel woonplezier van team VB! ❤️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring met Verhuurtbeter.nl was…

Mijn ervaring met Verhuurtbeter.nl was uitstekend en overtrof alle verwachtingen, zeker in vergelijking met andere verhuurplatforms in Amsterdam. Het hele proces was vanaf het begin helder en overzichtelijk, zonder onnodige complicaties of verborgen kosten. Wat Verhuurtbeter echt bijzonder maakt, is de persoonlijke benadering en aandacht die ze aan iedere klant geven. Ze begeleiden je stap voor stap, communiceren snel en professioneel, en zorgen ervoor dat je je als huurder gehoord en begrepen voelt. Van het vinden van een woning tot het ondertekenen van het contract verliep alles soepel en transparant. Het is duidelijk dat ze gericht zijn op kwaliteit en klanttevredenheid, wat hen onderscheidt in de markt. Voor iedereen die op zoek is naar een vrije sector huurwoning, kan ik Verhuurtbeter van harte aanbevelen. -Femke & Kevin

Beste Femke & Kevin,

Wat een ontzettend fijne en uitgebreide review! We zijn erg blij te horen dat onze service zo goed aansluit bij wat jullie zochten in een verhuurplatform. Jullie waardering voor onze persoonlijke aanpak doet ons vooral goed - dit is precies waar we naar streven.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je gehoord en begrepen te voelen tijdens het zoeken naar een nieuwe woning, vooral in een complexe markt als Amsterdam. Daarom zetten we inderdaad extra in op heldere communicatie en transparantie in elk stadium van het proces.

Jullie ervaring bevestigt dat onze aanpak werkt: geen verborgen kosten of onnodige complicaties, maar gewoon een duidelijk proces met persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide feedback en warme aanbeveling. We wensen jullie veel woonplezier in jullie nieuwe thuis!

Super ervaring

- Alles heel netjes geregeld.
- Eerlijke wachtlijst.
- Duidelijke communicatie.
- Alles duidelijk aangegeven op de site.
Hele fijne ervaring.

23. januar 2025

Beste Lieve,

Bedankt voor je korte maar krachtige feedback!

Fijn dat je tevreden bent over:

- onze nette werkwijze
- de eerlijke wachtlijst
- onze communicatie
- de duidelijke website

We waarderen je positieve woorden!

Groetjes,

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Geweldige ervaring! Het proces om mijn huis te vinden was verrassend snel en soepel. Hun systeem werkt ontzettend goed en efficiënt, waardoor alles moeiteloos verliep. De communicatie was perfect, en het personeel was altijd beschikbaar voor alles wat ik nodig had. Wat het nog beter maakte, was dat ik hen nauwelijks hoefde te contacteren, omdat alle informatie die ik nodig had al duidelijk werd gecommuniceerd via hun berichten. Professioneel, behulpzaam en altijd een stap vooruit. Het was zeker de moeite waard (50 euro voor het snellere huuraccount, dat je zelfs terugkrijgt als je via hen huurt). Dit verdient absoluut vijf sterren, en zelfs meer als ik dat kon geven!”

English Translation:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fantastic experience! The process of finding my house was surprisingly quick and smooth. Their system works incredibly well and efficiently, making everything effortless. Communication was perfect, and the staff was always available for everything I needed. What made it even better was that I barely had to contact them, as all the information I needed was already clearly communicated through their messages. Professional, helpful, and always one step ahead. It was absolutely worth it (€50 for the faster renting account, which they even refund when you rent through them). This definitely deserves five stars, and even more if I could give it!”

Beste reviewer,

Wauw, wat een fantastische 10-sterren review :))!
🌟 We zijn ontzettend blij met je uitgebreide feedback over je ervaring met ons.

Het is precies waar we naar streven: een efficiënt systeem waar alles soepel verloopt en waar je als klant minimaal hoeft te 'trekken' aan informatie omdat die al proactief wordt gedeeld. Fijn dat je dit zo hebt ervaren!

Je opmerking over de €50 voor het sneller huren account en de terugbetaling daarvan is ook waardevol voor andere woningzoekenden - bedankt dat je dit specifiek benoemt.

We waarderen je enthousiasme enorm en zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van je nieuwe thuis. Als we meer dan 5 sterren konden krijgen, zouden we ze graag van je aannemen! 😊

Veel woonplezier toegewenst!

Hartelijke groet,

Gotta respect them

Gotta respect them! WOW! Searching for housing through almost any service you can imagine, definitely the best and the one that actually worked! Thank you and keep it up!

Dear Julius,

WOW back at you! Thank you for such an enthusiastic review! It means a lot to hear that we stood out among all the services you tried and actually delivered results.

Really appreciate your energy and support - we'll definitely keep it up!

Goede feedback

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met verhuurtbeter. Ze werken snel en zijn betrouwbaar. Ze helpen met alle processen van het kopen van een huis om te huren.

Beste Jorge,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van je huurwoning. We streven ernaar om dit proces voor al onze klanten net zo soepel en betrouwbaar te laten verlopen.

Het Verhuurtbeter.nl team

PS: we focussen 100% op woningverhuur, dat doen we al 20 jaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In just 2 months I found my new place…

In just 2 months I found my new place through very easy steps and the help of the verhuurbeter.nl team. I'm very thankful for Mr. Cor's help that was always available for me and I always had immediately reply .
It definitely worth it.
Thank you verhuurbeter.nl. Keep helping people . :)))

23. januar 2025

Hi Evita,

Thank you for sharing your experience! I'm delighted we could help you find your new home so quickly. It's great to hear about Cor's responsive support throughout your journey.

To be honest, he really loves what he does!

The Verhuurbeter.nl team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een droom die uit komt we hebben binnen…

Een droom die uit komt we hebben binnen 2 maanden een woning gekregen via Verhuurbeter.
Ze verdiener meer dan 10 steren.
Tip: Voor mensen die nog een woning zoeken schrijf je in voor een snelle huur account wacht rustig af ga naar openhuis stel je vragen.
Cor en Sasha zijn 24/7 voor al jullie vrage.
Ontzettend bedankt voor jullie hulp we zijn super blij met ons nieuwe huis.

Beste M. Safi,

Geweldig om te horen dat jullie zo snel een woning hebben gevonden! Jullie ervaring bevestigt inderdaad onze toewijding aan snelle, persoonlijke service.

Bedankt voor de nuttige tips die je deelt met andere woningzoekers. Het klopt helemaal - een Sneller Huren account en actief deelnemen aan openhuizen zijn de sleutels tot succes.

Cor en Sasja waarderen je feedback enorm. We blijven ons best doen om anderen ook zo blij te maken als jullie.

Veel woonplezier in jullie nieuwe huis!

Team Verhuurtbeter.nl

Super ervaring!

Hele fijne samenwerking met verhuurtbeter! Heb super snel een leuk appartement kunnen huren en alle stappen en benodigdheden waren duidelijk aangegeven! Kan het iedereen aanraden!

Beste Emma,

Allereerst geef ik jou hierbij 5 sterren voor de snelste acceptatie en review van een huurwoning ;)

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je snel een geschikt appartement hebt gevonden en dat ons proces duidelijk was.

Waar wij trots op zijn is dat we je de woning toewezen op 22-01 in de ochtend. We stuurden je de overeenkomst in de avond en dat jij dezelfde avond nog hebt getekend en betaald en wij ook 's-avonds nog alles controleren en op akkoord zetten.

Een nieuw record, ook voor ons :)

Veel plezier in je nieuwe woning!

Team Verhuurbeter.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn super tevreden over…

Wij zijn super tevreden over verhuurtbeter! Vandaag zijn we gaan bezichtigen in denhaag en we werden heel goed geholpen door de heer Herman. Het was een aangename sfeer en heel duidelijk! Wij hebben verschillende sites geprobeerd maar dit was telkens een teleurstelling.. we hebben nog geen woning, maar wij hebben goede hoop om via deze weg aan een woning te komen. Wij raden verhuurtbeter zeker aan! Veel liefs, Zaina & Ayoub.

Beste Zaina & Ayoub,

Super bedankt voor jullie enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat de bezichtiging in Den Haag zo goed is verlopen en dat Herman jullie zo prettig heeft geholpen. We begrijpen heel goed dat het zoeken naar een woning via andere sites teleurstellend kan zijn.
Jullie positieve instelling wordt zeker gewaardeerd en we delen jullie hoop dat we snel een passende woning voor jullie kunnen vinden. We zullen ons best blijven doen om jullie hierbij te helpen.
Bedankt voor het aanbevelen van onze diensten - dat betekent veel voor ons!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een super fijne ervaring gehad…

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij verhuurt beter. Alles verliep soepel van open dag tot aan selecteren van je favoriete woning en toewijzing.
Enige wat voor ons spannend was, was het wachten maar binnen twee weken hebben we ons huisje gekregen. We kunnen niet wachten om de sleutels te ontvangen en onze nieuwe veilige omgeving te betreden.
Dankjulliewel alle medewerkers van Verhuurt beter voor jullie hulp.

Beste M a r,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad! Bedankt voor het delen van je feedback over het hele proces - van de open dag tot aan de toewijzing van je nieuwe woning.
We begrijpen helemaal dat het wachten spannend was, maar wat geweldig dat je binnen twee weken al goed nieuws kreeg! Het is voor ons een groot plezier om te horen dat je zo uitkijkt naar je nieuwe thuis in een veilige omgeving.
We wensen je alvast heel veel plezier met de sleuteloverdracht en het inrichten van je nieuwe huisje!

Hele fijne samenwerking

Hele fijne samenwerking! Alles was duidelijk tot aan de dag dat wij ons sleutel hebben gekregen.. alles ging zo snel na het bezichtigen. Reageren zeer snel en staan je bij om oplossingen te vinden voor je problemen. Wij zijn enorm blij met ons nieuw huisje! Wij raden verhuuurtbeter zeker aan iedereen aan. Dankjewel!

16. januar 2025

Beste Lk,
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We zijn blij dat alles zo vlot is verlopen na de bezichtiging en dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij eventuele vragen of problemen.
Heel erg bedankt voor jullie aanbeveling en wat leuk dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe huisje!

Veel woonplezier toegewenst!

Enorm goede service

Enorm goede service. Ik heb binnen een maand aan mijn droomhuis kunnen komen dankzij Verhuurtbeter.nl

16. januar 2025

Hi Ibrahim,
Wat super om te horen dat je zo snel je droomhuis hebt kunnen vinden via onze website!

Bedankt voor je positieve feedback over onze service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cor and Sasja were just great

Cor and Sasja were just great, all my questions were answered even over the weekend, the process was smooth and easy and I indeed got my "faster renting account" registration fee refunded. I am now happy in my new home :)

10. januar 2025

Dear Noy,
Thank you for your wonderful feedback!

It's great to hear that Cor and Sasja provided such excellent support, even during weekends. We're glad the process went smoothly and that your registration fee refund was handled properly.

Most importantly, we're delighted that you're happy in your new home! 😊

The Verhuurtbeter.nl team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv