Veggenmin Anmeldelser

3,0

Postere er i god kvalitet. Sender fort. Utover det så bryter de markedsføringsloven og kundeservicen er helt horribel. Jeg kommer ikke til å bestille der igjen. Når spør om en løsning velger de bar... Vis mer

Bestilte noe den 11 des. Har fått epost om pakken er lagt opp for levering den 16 desember, og forventet leveringstid var samme dag. Det er snart gått en uke, og jeg har ikke mottatt noe enda. Har ogs... Vis mer

Rask leveranse, fine plakat. Det eneste jeg vil anmerka på er selve leveransen. Varene var ikke så godt beskyttet inni en avlang pappeske. Denne hadde fått seg en smell, og "plakatrullen" ble slått i... Vis mer

Bestilte 2st posters. Den ene ble makulert uten at jeg ble informert om det, fikk bare tilsendt den ene, som jeg jo ønsket å matche med en andre som tydeligvis ble makulert. Måtte skrive til Veggenmin... Vis mer

1. Plakatbutikk

Bestill plakater og posters online på veggenmin.no. Vi selger plakat, posters og kunstplakater i Norsk nettbutikk. Vi har kunst som passer det skandinaviske og nordiske innredning. Handle plakater på nett!

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig god og rask service

Veldig god og rask service, veldig fornøyd 🤩

14. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei Rita! Så hyggelig at du er fornøyd! Det betyr alt for oss at kundene våre er fornøyd! Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Mvh Camilla // VeggenMin

Rask leveranse

11. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei :) Tusen takk for din tilbakemelding! Det er veldig kjekt at du setter pris på jobben vi gjør for å levere så rakt vi kan!
Mvh Camilla // VeggenMin

Ikke til å stole på

Ikke til å stole på
Vi bestilte, og betalte flere postere fra Veggenmin.no. Disse ble ganske raskt levert, men når vi åpnet, så visste det seg at vi hadde fått feil postere. I forsendelsen lå det også et følgebrev med et annet navn en mitt. Altså vil jeg tro at det hadde skjedd en forbytting av bestilte varer. Sendte så posterne i retur med et brev hvor jeg skrev at her måtte det skjedd en feil, og hvor jeg ba om at de vi hadde bestilt kom til oss. Har ikke mottatt nye postere, har sendt flere eposter, men ikke hørt noe fra Veggenmin. Vi har betalt for en vare som vi ikke har fått. Nå har det gått flere måneder. Av den grunn anser jeg Veggenmin for et useriøst firma som jeg ikke kan anbefale. Vi føler oss lurt, rett og slett.

11. august 2021

Svar fra Veggenmin

He Sølvi! Så utrolig trist å lese din opplevelse av å handle hos oss.
For det første er det utrolig leit at vi har gjort feil med din forsendelse. Da skal det jo bare mangle at det blir raskt rettet opp i. Dessverre har det skjedd en svikt hos oss. Vi har sendt deg forsendelsen på nytt, og gitt deg en refusjon som et lite plaster på såret. Vi håper du blir fornøyd med produktene - og kan ikke annet enn å beklage så mye igjen! Ønsker deg en fin dag! Mvh Camilla // VeggenMin

Meget fornøyd 👌

Rask levering 🤩

10. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei merete! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse <3 Det betyr veldig mye for oss. Og det er veldig hyggelig å lese at du er fornøyd med leveringstiden vår, det er veldig viktig for oss å levere så raskt vi kan :) Mvh Camilla // VeggenMin

Rask levering og bildene var som…

Rask levering og bildene var som forventet.

9. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei Jeanette :) Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss, det setter vi utrolig stor pris på :) Veldig hyggelig at du er fornøyd <3 Mvh Camilla // VeggenMin

Kjempe fine bilder!!

Kjempe fine bilder!!! Enkel og rask bestilling og levering 👌

8. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei AKN! :) Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, vi blir så glad når kundene blir fornøyd med produktet vårt :) Vi setter stor på at du tok deg til! Mvh Camilla // VeggenMin

Flotte bilder og rask levering

Flotte bilder og rask levering. Anbefales!

5. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei Cesilie! Tusen takk for at du legger igjen en anmeldelse, det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig at du anbefaler oss <3 Mvh Camilla // VeggenMin

👍👍👍

Flotte plakater, gode prise og utrolig rask levering. 😊

5. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei Sanja! Så hyggelig å lese :) Tusen takk for din tilbakemelding - vi setter stor på på det <3 Mvh Camilla // VeggenMin

Flotte plakater

Flotte plakater, bra farge-og papirkvalitet. Gode priser og utrolig kjapp levering! Veldig fornøyd👍🏻

4. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei Laila :) Så utrolig hyggelig å lese! Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å gi oss en utfyllende anmeldelse. Det betyr utrolig mye for oss :) Mvh Camilla // VeggenMin

Kjøpte uten ramme

Kjøpte uten ramme, tror plakatene de selger egner mest med ramme. Arket krøllte veldig og ville ikke henge til slutt heiv jeg den for den ble så rynkete.

4. august 2021

Svar fra Veggenmin

Hei Vanessa :) Det var trist å høre at du har den erfaringen. De skal kunne henge i plakathenger, eller med tape på vegg uten å bli ødelagt. Dog er de mer utsatt for å bli ødelagt om de ikke henger i ramme. Om du ønsker sende vi deg gjerne et nytt eksemplar? :) Du kan bare sende oss en mail på post@veggenmin.no med produktet du ønsker å få nytt. Mvh Camilla // veggenMin

Rask levering og fine plakater

Rask levering og fine plakater. Veldig fornøyd!

Svar fra Veggenmin

Hei Stine Mari :) Tusen takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på det, og det betyr mye for oss som lokal bedrift <3 Mvh Camilla // VeggenMin

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, en av posterne kom med skader

Svar fra Veggenmin

Hei Julia! Det var utrolig synd å høre. Vi sender deg veldig gjerne nye eksemplarer, det skal være topp kvalitet på våre plakater. Send en mail til post@veggenmin.no så ordner vi det :) Mvh Camilla // VeggenMin

For tykt papir og for liten transportrull

Plakatene er fine, men ettersom de er i tykt papir og rullet sammen i lite rør for sending så er det vanskelig å få rullet de ut igjen uten å få brett på de. Disse brettene vil vises når de settet inn i rammer.

Svar fra Veggenmin

Hei Sigurd! Det var leit å høre din opplevelse. Vi har fått nytt papir som vi er meget fornøyd med, og sender deg gledelig nye eksemplarer. Og ellers om plakaten blir skadet under forsendelse eller åpning sender vi selvsagt alltid nye. Send en mail til post@veggenmin.no så ordner vi det umiddelbart :) Mvh Camilla // VeggenMin

Fine plakater

Liker plakatene godt, skulle vare ønske man kunne kjøpt de med ramme. Og et større utvalg av rammer til en god pris

1. august 2021

Svar fra Veggenmin

Tusen takk for din tilbakemelding Henriette :) Vi har heldigvis rammer på vei nå! Det har vært mye forsinkelser på rammer, og hver gang vi har fått et parti på lager har de flydd ut! Men nå får vi straks et stort påfyll av kvalitetsrammer som vi skal tilby gratis innramming på <3