Postere er i god kvalitet. Sender fort. Utover det så bryter de markedsføringsloven og kundeservicen er helt horribel. Jeg kommer ikke til å bestille der igjen. Når spør om en løsning velger de bar... Vis mer
Bestilte noe den 11 des. Har fått epost om pakken er lagt opp for levering den 16 desember, og forventet leveringstid var samme dag. Det er snart gått en uke, og jeg har ikke mottatt noe enda. Har ogs... Vis mer
Rask leveranse, fine plakat. Det eneste jeg vil anmerka på er selve leveransen. Varene var ikke så godt beskyttet inni en avlang pappeske. Denne hadde fått seg en smell, og "plakatrullen" ble slått i... Vis mer
Bestilte 2st posters. Den ene ble makulert uten at jeg ble informert om det, fikk bare tilsendt den ene, som jeg jo ønsket å matche med en andre som tydeligvis ble makulert. Måtte skrive til Veggenmin... Vis mer
Bestill plakater og posters online på veggenmin.no. Vi selger plakat, posters og kunstplakater i Norsk nettbutikk. Vi har kunst som passer det skandinaviske og nordiske innredning. Handle plakater på nett!
Norge
Hold dere langt unna dette stedet! Ikke fått ordren min og ikke noe svar å få av disse! Svindel
Bestilte en poster og et krus 14.Juni, 21. juli er dette fortsatt ikke kommet. Nettsiden finnes heller ikke lenger, så ser ikke lyst ut å få disse varene
Bestilte flere postere 2/5 har ikke mottatt de enda. Har fått svar 1 gang på mail etter en mnd at de kunne være behjelpelige med å slette min bestilling. Takket nei til det for jeg ønsket plakatene. Har ikke fått svar siden og heller ikke mottatt plakatene. Utrolig dårlig kundeopplevelse.
Ikke mottatt vare bestilt for en mnd siden. Sendt mail, får ikke svar.
Ikke fått varene og nettsiden ble nede pga teknisk feil samme dag som bestilling og fortsatt er den ute av drift i 2-3 uker etter.
Ikke fått svar på mail om å få kansellere ordren.
Fikk ikke varen som jeg har bestilt. Har sendt e-post til denne leverandøren uten å få svar. Varen ble dessverre betalt med vips på forhånd 😖
Har bestilt for over 1 måned siden, aldri mottatt varene mine. Prøvd og kontaktet nettsiden flere ganger, aldri fått svar. Aldri kjøp varer fra denne nettsiden.
Har ikke fått varene, og får heller ikke svar på mailene jeg sender for å etterspørre.
Fem uker siden bestilling og ikke mottatt bilder. Heller ingen informasjon…
Bestilte for over 1 mnd siden.. ikke fått pakken, og har heller ikke hørt noe siden jeg bestilte.
Elendig.
Dem reklamerer at man får varene i løpet av 2-7 dager.
Det har gått en måned og jeg har fortsatt ikke fått varene.
Kundeservice er helt fraværende.
Jeg har ikke fått ordren min som jeg har betalt for og klarer heller ikke spore pakken.
Måtte sende mail får å høre hvorfor det tok så lang tid. Da fikk jeg til svar at di hadde problemer med produksjonen og kunne kansellere bestillingen. Jeg valgte å kansellere,men ikke fått svar etter det. Summen ligger fortsatt som reservert snart 2 uker etter. Dårlig kundeservice.
Jeg har ikke mottatt varene selv om jeg bestilte for snart en måned siden.
Det er 3 uker siden bestilling men varene har enda ikke blitt sendt
Mange flotte bilder på nettsiden, og brq tilbud. Bestilte derfor flere bilder for over 3 uker siden og fikk beskjed (etter jeg tok kontakt med dem ift. levering) at det var feil i produksjon. Sendt mailer for å få oppdateringer, og de svarer ikke. Forståelig at ting kan oppstå, men det er null kommunikasjon.. ordren min er fortsatt ikke klar og jeg har fortsatt ikke mottatt noe informasjon
Bestilte varer 5 mai. Da jeg ennå ikke hadde mottatt noe etter en mnd tok jeg kontakt. Fikk da svar at forsendelsen var forsinket pga tekniske problemer produksjon. Nå er det 11 juni og ennå ikke mottat varer! Dårlig å ikke informere kunder om evt problemer og forsinkelser. Får jeg varene noensinne? Heldigvis ikke betalt😔