van den Heuvel & van Duuren Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We kregen een prima advies en precies de natuurstenen vloer voor ons terras en tuinkamer die we zochten met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Jasper en Sam waren verder erg behulpzaam en snel met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fijn bedrijf is van VDH&VD! Vanaf het eerste contact is alles heel soepeltjes verlopen. Prachtige showroom, heldere en vlotte communicatie en niet te vergeten de beste tegelzetter die ik me h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige natuurstenen vloer gekocht bij van den heuvel&van duuren. Ze hebben de Bourgondische Dallen lang voor me op voorraad gehouden. Gelegd in wildverband. Geleverd. Door twee sterke manne... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De vriendelijke medewerkers van Van den Heuvel en van Duuren hebben ons heel goed geadviseerd bij het aanschaffen van nieuwe natuursteen vloertegels. Onze vloer die al 25 jaar lag vonden wij schittere... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gulvlegger
  2. Leverandør av terrasseinnhegning
  3. Flisbutikk

Om van den Heuvel & van Duuren

Skrevet av virksomheten

Van Den Heuvel & Van Duuren is specialist is uw specialist voor:

- Exclusieve Natuursteen vloeren en terrassen.
- De beste natuursteen look keramische tegels.
- Verwerking van uw natuursteen of keramische tegels.
- Onderhoudsproducten voor uw stenen vloer en/ of terras.

Maak gebruik van onze expertise en regel alles onder 1 dak. Van aankoop, tot aan een perfecte verwerking van uw materialen.

Wanneer u bij van den Heuvel & van Duuren een offerte aanvraagt, krijgt u op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 altijd binnen 2 uur een duidelijke, heldere offerte toegestuurd waar u iets mee kunt.

Van den Heuvel & Van Duuren… Wij doen meer!

Een duidelijke offerte waar u iets mee kunt binnen 2 uur!

Skrevet av virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

34 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fantastische tegel erg mooi gelegd

Fantastische tegel erg mooi gelegd. Comminuctie verloopt uitstekend, bellen en mailen verloopt zeer soepel.
We werden goed op de hoogte gehouden en regelmatig gebeld.
Bedankt . We zijn uitermate tevreden.

6. april 2020

Simpelweg grandioos.

Simpelweg fantastisch werk. Van het duidelijke en professionele advies in de showroom, waar ons werd verteld waar we op moesten letten bij het kopen van een nieuwe vloer, en wat goed in onze woonkamer zou passen, tot de zeer vlotte en soepele afhandeling van onze bestelling. Bij vragen wordt je direct en duidelijk te woord gestaan door Rutger en John. Deze heren hebben ons de juiste richting op gestuurd, waarna we zelf de juiste keuze konden maken. Wanneer ze denken dat een bepaalde tegel geen goed idee is, geven ze dit ook eerlijk aan. Het legwerk is simpelweg vakmanschap. Cor en Ron hebben een goed gevoel voor humor, weten waar ze het over hebben en nemen geen genoegen met minder dan een tien. Wij zijn erg gelukkig en raden iedereen aan om hier eens te gaan kijken. Wellicht hebben ze in eerste instantie niet de tegel die je zoekt, maar geef ze wat tijd en ze komen met een beter voorstel dan je zelf had kunnen bedenken. Mannen. Bedankt.

24. mars 2020

Maart 2020 plaatsen van vloerverwarming en vloertegels

Vanaf het moment dat we binnen liepen in de mooie en overzichtelijke showroom hadden we een goed gevoel. De verstrekking van informatie door John zelf, vonden wij erg prettig en duidelijk. We hebben de afspraken op papier gezet en de prijs was voor ons goed. Het plaatsen van de vloerverwarming en van de Vloertegels ging zoals afgesproken. Over een extra vraag plus stukje extra werk (in relatie tot de vloerverwarming) werd totaal niet moeilijk gedaan (Dank Hans!). Zowel het plaatsen van de vloerverwarming als de tegels is door echte vakmensen gedaan! Dank naar deze 4 personen voor het schitterende werk, het is mooier dan we hadden gehoopt! Ook dank voor het werk achter de schermen, alles is probleemloos gegaan. Prima service en resultaat!

22. mars 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perlato C gezoet met hardstenen bies.

We zijn van begin tot eind uitstekend geïnformeerd omtrent de mogelijkheden en uitvoering op het gebied van natuursteen en de werkzaamheden.
Het geleverde werk was enorm naar onze zin en overtreft onze verwachtingen.
Wij bevelen van den Heuvel & van Duuren van harte aan.

11. oktober 2019

zeer tevreden

Ik ben uiterst vriendelijk ontvangen en heb ruim voldoende informatie gehad om tot de aanschaf van tegels te komen.
De service is wat mij betreft 100%. De tegels en voegen-specie zijn met zorg geleverd. Het contact met medewerkers is prettig en goed,
komen afspraken volledig na.

13. september 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

zeer gepassioneerd team heeft…

zeer gepassioneerd team heeft uitstekende resultaten geleverd met het leggen van keramiek 250 m2 tegels in de maat 1500mm bij 1500mm .
Absolute aanrader.
Harry Gilde
Stationslaan
Breda

4. september 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerlijke behandeling voor een eerlijke prijs

Dit zijn mensen met hart voor hun product en hun zaak. Doen zeker niet zomaar alles wat je zegt maar denken wel met je mee en nemen hun verantwoordelijkheid en schromen niet dat ook op papier te zetten ! Je krijgt een prima project voor een prima prijs. Zomaar een vb. Op de e.o.m kwam men tegels en lijm tekort en dan komt men het direct langs brengen terwijl het toch ruim een uur rijden was. Respect voor tegelzetter Cor want die gaat net zolang door tot het af is en blijft altijd gezellig.

25. juli 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed advies, prachtig materiaal en vakmanschap

Fijne, persoonlijke begeleiding bij de keuze en de aankoop van onze prachtige natuurstenen vloer. Wij kozen voor een vloer in wildverband, waarvan we wisten dat het niet eenvoudig zou zijn deze te leggen. (drie woonruimtes met verschillende ondervloeren zouden 1 worden; maximale hoogte van de tegels gaf een uitdaging ivm een over de vloer draaiende kluisdeur) Ook de door 'Van den Heuvel & Van Duuren' aangedragen vakman welke de tegels heeft gelegd was een gouden tip! Hier zijn twee super tevreden klanten!

21. juli 2019
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Het is en blijft stil bij Van den Heuvel als het niet goed gaat

Enkele hardstenen producten gekocht bij Van den Heuvel. Tegelvloer was mooi en prima en onderscheidend zijn de terugkerende videoboodschappen vooraf. Toen het echter bij een product niet goed ging, zijn we 2 maanden aan het lijntje gehouden en moesten we vooral zelf aan de bel blijven trekken. Uiteindelijk is het product niet geleverd en is de overeenkomst ontbonden. Men ging intern nog overleggen of we een tegemoetkoming zouden krijgen voor de overlast die we hebben ondervonden en het feit dat we ons keurig hadden opgesteld aldus de verkoper. Nooit meer wat van hen gehoord........ Vooraf bestookt met overigens mooie en onderscheidende videoboodschappen, maar teleurstellend en totaal niet klantgericht vonden wij hen toen het niet goed ging.

In reactie op het bericht van dhr. John v.d. Heuvel:
Uw medewerker heeft enkele keren zelf excuses aangeboden voor het gegeven dat wij enkele keren in actie moesten komen in plaats dat hij uit eigen beweging in actie was gekomen.

Daarnaast hebben wij zelf niet om een tegemoetkoming gevraagd, maar heeft tijdens het laatste gesprek met uw medewerker, uw medewerker uit eigen beweging gezegd met u te overleggen of er nog sprake kon zijn van een tegemoetkoming omdat wij ons verder keurig hadden opgesteld. Hij zou mij die zaterdag of uiterlijk die maandag in februari jl. daarop terugbellen als hij u had gesproken; we hebben nooit meer wat gehoord. Het gaat mij ook niet om het geld, want ik heb daar niet over gesproken c.q. om gevraagd.

Prima dat jullie een andere leverancier hebben. Een te groot gat boren (wat volgens hem niet anders kon) en dan dat vervolgens met kit dicht willen maken is echt te gek voor woorden in een speciaal gemaakt spoelbak van 1750 euro. Wat volgens jullie toenmalige leverancier in 2 maanden na veel ergernis niet kon, leverde een andere leverancier in 3 weken.En dat jullie van de opstelling van die leverancier ook hebben gebaald, begrijp ik.

Na herhaalde teleurstelling bij jullie toenmalige leverancier heb ik zelf expliciet aangegeven de overeenkomst te gaan ontbinden, waar jullie mee akkoord zijn gegaan.

Waar het mij om gaat is dat ik de prima en onderscheidende aandacht die jullie vooraf veelvuldig gaven, miste toen het met jullie leverancier langer ging duren. Teleurgesteld was ik toen ik helemaal niks meer hoorde aangezien jouw medewerker na ontbinding van de overeenkomst zei nog contact met mij op te zullen nemen, wat -los van de uitkomst van zijn eigen aanbod- niet meer is gebeurd.

13. juli 2019
Logoen til van den Heuvel & van Duuren

Svar fra van den Heuvel & van Duuren

Beste Marcel

Ik begrijp de teleurstelling v.w.b het maatwerk keukenblad.
Uw wensen zijn simpelweg niet waargemaakt door de door ons ingehuurde zagerij.
En vanzelfsprekend zijn wij daar verantwoordelijk voor.

Gelukkig geldt dit alleen voor het maatwerk. De vloer is prachtig geworden.
En daar gaat u nog jaren plezier van hebben.

Dit neemt niet weg dat wij ook balen van het geleverde maatwerk.
Zoals u weet hebben we tientallen keren geprobeert dit op te lossen met de zagerij.
Maar keer op keer lukte dit niet.

Vooral het feit dat zowel de groeve als de zagerij de spoelbak als “goedgekeurd” aanmerkte,
terwijl u het hier niet mee eens was, maakte de zaak erg lastig.

Toen we uiteindelijk besloten het volledige maatwerk op te laten halen, zodat u het elders
kon bestellen, hebben wij een groot deel van de gemaakte kosten alsnog voor onze rekening
gehad. Maar het zorgde er wel voor dat u het maatwerk elders kon bestellen.
En dat was voor ons op dat moment het belangrijkste.

U kende zelf een zagerij die eerder wat voor u had gemaakt. Dus daar kon u nu terecht.
En hopelijk is dat allemaal naar wens gegaan.

Wat wij in de tussentijd hebben gedaan:

Wij hebben allereerst natuurlijk de kosten gedragen die deze zaak met zich mee bracht.
Maar we hebben inmiddels ook een andere zagerij in de arm genomen. Dit om te voorkomen
dat we in de toekomst nog een keer in deze situatie komen.

Wij geloven in service. Onze slogan is niet voor niets “Wij doen meer”.
Dat heeft u ook kunnen zien aan het aantal pogingen die er ondernomen zijn om het op te lossen.
Uiteindelijk is dit deze keer niet gelukt. Maar we hebben het maatwerk (uiteraard) kosteloos
geannuleerd en u de kans gegeven om het elders te bestellen. Dit was naar mijn idee de beste
oplossing voor het moment.

Ik begrijp dat een financiële vergoeding altijd fijn is. Maar ik denk niet dat dit altijd bijdraagt aan een
oplossing.

Wij hebben echt onze uiterste best gedaan om het netjes af te handelen.
Ik vind het jammer dat dit niet zo ervaren is. Maar veel meer dan wat we gedaan hebben konden we
echt niet doen.

Ik wilde dit toch nog even toelichten, met de hoop uw kijk op de samenwerking toch nog iets te kunnen
veranderen.

Vriendelijke Groet

John van den Heuvel

Mooie tegel

Mooie tegel, netjes verwerkt in ons nieuwe huis. De tegelzetters namen ruim de tijd om de details voor het leggen te bespreken. Het kost je wel wat, maar dan heb je ook wel een hele mooie vloer.

28. juni 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Persoonlijke verkoop en prachtig resultaat.

In de prachtige showroom zijn verschillende tegels uitgebreid besproken en geadviseerd. Ook voor buiten genoeg mogelijkheden. De sfeerimpressie is gewoon heel erg prettig en persoonlijk.

In goed overleg is besloten het terras een week later te leggen dan gepland, maar uiteindelijk minder dagen nodig dan ingepland. Tegellegger Cor is een harde werker die niet naar huis gaat voor het klopt voor de klant.

17. april 2019

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader. Hele mooie producten en medewerkers zijn behulpzaam. Proces verloopt soepel en fijne samenwerking.

29. mars 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wederom weer erg snel & netjes geholpen…

Wederom weer erg snel & netjes geholpen en erg tevreden over het resultaat. Deze mensen verstaan hun vak. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de prijs kan niemand anders matchen. Wij raden Van den Heuvel & van Duuren dan ook zeker aan.

7. mars 2019

Tafelblad

Een op maat gemaakt tafelblad besteld, graniet Absolute Black Leather Finish.
Levertijd: conform afspraak.
Resultaat: heel mooi, robuust en chique, met name door de opgedikte zijdes van 4 cm. Makkelijk schoon te houden. Top. Blij mee.

19. februar 2019

travertin ipv leisteen

een jaar geleden al begonnen met oriëntatie op de natuurstenen vloer voor onze nieuwe woning. en kwamen naar de showroom voor leisteen, in het echt viel het ons wat tegen en zijn in de showroom ineens verliefd geworden op de travertin in romaans verband. John nam alle tijd voor ons en vertelde met liefde over alle voor en nadelen, dacht mee met de wensen voor het terras in dezelfde steen en verband en een latere aanpassing in de planning werd moeiteloos opgepakt.
de tegelzetters waren mannen van weinig woorden maar hebben de vloer recht vlak en mooi verdeeld, strak om de deurposten en ook het terras buiten in het zelfde verband keurig netjes gemaakt. dit maakt dat straks de serre echt een verlengstuk van de woning gaat worden. krijgen ook van alle nieuwe buren complimentjes over wat een mooie loer wij hebben.

16. februar 2019

Goede presentatie

Goede ontvangst, presentatie, tekst en uitleg. Gedurende de gehele periode goede duidelijke communicatie.
Prettig duo tegelzetters.

15. februar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv