Presautomotive Anmeldelser 2

3,5

3,5

Middels

Komt afspraken na

Ik heb intussen een paar weken een auto aangekocht hier, erg tevreden mee! Shahrukh was respectvol, probeerde mij nergens toe te pushen en had goede antwoorden op al mijn vragen. Ook toen er na de aankoop nog een klein dingetje mis bleek te zijn werd er alles aangedaan om dit zo snel mogelijk netjes op te lossen, alles verliep volgens de afspraken. Ik heb er vertrouwen in dat ik nog vele jaren kan genieten van mijn nieuwe auto!

30. juli 2025

gesjoemel met importauto

Bij Presautomotive in Heerhugowaard interesse getoond voor een auto, die via Autoscout.nl te koop stond op 25 juli 2025. 117.800 km, zou prima auto zijn van 2011, vraagprijs 6450 €. Ik heb het kenteken nagetrokken en de auto blijkt geimporteerd in 2024 uit Duitsland. De verkoper weet niet wat er aan km's of info bestaat voor de invoer in Nederland. Uiteindelijk heb ik voor 25 € maar een Rapportage via het chassisnr opgevraagd om ook info van voor de invoer in Nederland te krijgen. Wat blijkt? Auto komt uit Duitsland en heeft daar 8 x (!) schades gehad tussen 2015 en 2023. Bij een schade uit 2020 staat een geregistreerde km-stand van 145.000 km. De teller is dus ook teruggedraaid! Riekt naar dikke oplichting dus, hoewel ik niet met zekerheid kan zeggen of dit bewust door deze handelaar is gebeurd of verzwegen of in het 'treintje handelaars ervoor'. Voor mij een harde les. Kijk uit met de handelaar voordat je er een auto koopt. Hij heeft me wel van veel gevraagde info voorzien, vandaar de 2e ster, maar ik vraag ook de hemd van het lijf.

28. juli 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis