Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Vis mer

Selskapet har svart
We zijn zeer goed geholpen door Patric. Opzoek naar een andere auto, heeft hij alles duidelijk uitgelegd, de pro en cons, zodat we een goede keuze konden maken voor een andere auto. We zijn geslaagd.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf vd Mossel te Veghel, afdeling Ford. We hebben er geen auto gekocht maar we zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Thije vd Broek. Fijne en rus... Vis mer
Selskapet har svart
VIa telefonisch contact meerdere keren is me beloofd om via email een offerte te maken voor aan een 2018 Ford automobiel. Helaas hebben ze zelfs daar geen tijd voor, of willen ze gewoon geen nieuwe... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede uitleg zeer vriendelijke man goede uitleg gekregen

Svar fra Van Mossel Ford
Het was gemakkelijk om een afspraak te maken, en op het afgesproken tijdstip werd ik vriendelijk ontvangen. De leenfiets stond klaar. Er waren verder geen bijzonderheden, maar alles verliep op een prettige manier.
Uitstekende service, goede telefonische bereikbaarheid en ruime openingstijden.
Had een kapotte airco. Reed vrijdagmiddag om 16.00 uur zonder afspraak naar hun toe en ze gingen hem nog maken omdat ik de volgende dag ermee op vakantie moest.
Netjes geholpen zoals verwacht net zo netjes als 22 jaar geleden bij de aankoop van onze eerste nieuwe ford.

Svar fra Van Mossel Ford
Super goede service van Febe heeft er alles aan gedaan om voor mij de nieuwe Kuga voor het weekend nog af te leveren een super goede klant gerichte dame die weet waar ze mee bezig is .
Ik zou haar aanbevelen als je een nieuwe auto wil kopen bij Ford Den Bosch
Wat beter kan id de communicatie naar de klant. Garage zeer moeilijk te bereiken. Terugbelafspraken niet nageleefd. Daardoor klant in ongewisse laten.
Het duurde wat langer dan gedacht, voir we onze auto op konden halen de ford puma, heeft alles wat se in een auto zoeken, we zijn dus heel blij met onze aankoop

Svar fra Van Mossel Ford
in gesprek blijven ook als er iets niet klopt en dan kan het naar tevredenheid worden opgelost en dat heeft men perfect gedaan. bedankt Frank en Pepijn.
kom al jaren bij Ford in Goes ( vroeger Zierikzee )
prima garage met vakkundige monteurs en medewerkers . ook de verkoop afdeling van zowel Ford als MG , hele fijne niet opdringerige verkopers en nemen de tijd voor je . erg blij dat we met onze MG ook hier terecht konden voor onderhoud . met onze volgende wagen zullen we hier ook zeker blijven voor onderhoud
1) De reparatie inplanning heeft met circa één maand veel te lang geduurd.
2) Er is geen alternatief geboden voor de tijd dat ik zonder auto zat. Voor mijn vakantie heb ik 2 weken een auto moeten huren, dit heeft de hele reparatie veel te duur gemaakt.
3) Om de auto op te halen heb ik het OV moeten gebruiken, en een enkele reis Alphen ad Rijn - Goes heeft mij 4 uur reistijd gekost.
Camper rijd nu zonder rammeltjes
Wel een dure reparatie
Volgens afspraak alles gerepareerd
Nu 2000 km gereden en tevreden

Svar fra Van Mossel Ford
Bij van Mossel Roermond een tweedehands Ford Kuga gekocht. Geholpen door een zeer proffesionele, attente en vriendelijke verkoopster die Ruby heet. Zij wist waar zij het over had op alle vlakken omtrend de auto. Was totaal niet opdringerig en heeft alle tijd voor vragen van de klant. Doet echt een stapje extra en de service is niet anders dan SUPER te noemen. De auto is in een top conditie afgeleverd na een perfecte werkplaats beurt, waarin zaken zijn vervangen welke nog noodzakelijk waren op kosten van, van Mossel,zoals het vervangen van de distributieriem en een extra kentekenplaat voor een eventuele aanhanger. Ook heeft Ruby een zeer duidelijke uitleg gegeven, tijdens het ophalen, over de werking van het dashboard zoals het koppelen van de telefoon etcetera. Wij hebben mede door haar een heel fijn gevoel over van Mossel Roermond en de auto. Dank je wel Ruby. Jij bent een echte aanwinst voor het bedrijf en dat straal je ook uit. Je bent een kanjer !!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.