Selskapet har svart
Super aardige mensen alles haar fijn uitgelegd hoe het in z'n werk gaat met de verzekering en dergelijke. Ondanks misverstand tussen mij verzekering hebben ze me toch zo goed mogelijk geholpen. Hoo... Vis mer
Selskapet har svart
Allereerst de werkwijzen het overleg en de daadkracht, uitleg mogelijkheid. En het resultaat. Dik tevreden. Met vriendelijke groeten. Leo
Edisonlaan 10, 6003 DB, Weert, Limburg, Nederland

Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bedrijf gaf goede informatie over hoe de procedure van de reparatie zou verlopen. Hield mij op de hoogte tussentijds. Kreeg een goede leenauto. Was transparant over de reparatie zelf. En toen op de dag van de oplevering nog een zichtbaar probleem was op de motorklap, werd dit direct en naar tevredenheid opgelost. En mocht er toch nog iets zijn, kon ik contact opnemen om het naar tevredenheid te laten oplossen. Goede service dus.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Goede service en communicatie en alles prima geregeld.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Heel netjes snel en accuraat geholpen en hersteld

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Hele goede en snelle service! Auto is weer perfect gemaakt. Erg vriendelijk personeel, zou het iedereen aanraden.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snelle reparatie, soepele afhandeling.
Complimenten aan Mark Longo en zijn team.
Mvg
Pieter Feijen

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Hoop natuurlijk nooit meer schade krijgen maar is dat wel dan zeker weer naar van mossel.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Het begeleiden van begin tot einde is super , van de reparatie worden foto gemaakt , deze kun je samen met hun doornemen , vertellen erbij hoe en wat , super mooi gemaakt , al de tijd gebruik mogen maken van leen auto.
Kan niet anders dan dit bedrijf , als jullie een reparatie of schade hebben aanbevelen, schade bedrijf van mossel weert👊🏼💪🏻👊🏼💪🏻👊🏼

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snel , efficient en goede informatie vooraf o.a. de kosten van de reparatie.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Reparatie goed verlopen, eerste contact mocht wat vriedelijker

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snelle en correcte afhandeling. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Auto ziet er weer prima uit.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Ik heb een mooie leenauto meegekregen. Ze hebben heel erg goed geholpen bij de communicatie tussen verzekeraar en mij.
De schade is super snel en mooi hersteld. Hoop dat er geen schade meer ontstaat, maar mocht het wel weer eens gebeuren, dan ga ik zeker weer terug naar Van Mossel.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Voor de tweede keer mijn schade hier laten herstellen. Niet alleen vriendelijk en vakbekwaam personeel, communicatie loopt erg prettig, duidelijk, helder en herstel perfect!!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Alle schades keurig gerepareerd. Auto helemaal schoon opgeleverd.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Na een vervelende ervaring wat een aanrijding natuurlijk is, alleen maar lof voor van Mossel Autoschade in Weert. Het eerst telefoontje met de klantenservice om de schade te melden was erg vriendelijk en begripvol en een afspraak in filiaal Weert was snel gemaakt. Een week later de auto naar Weert gebracht daar waar ik vriendelijk werd ontvangen en na wat formaliteiten mijn weg kon vervolgen in een keurige leenauto. Na een weekje werd ik gebeld dat de auto klaar was en weer opgehaald kon worden. Waar het natuurlijk vooral om gaat is het schadeherstel , dit is perfect uitgevoerd , ik kan het niet anders verwoorden. 100% tevreden !

Geweldig goede service.
Alles precies uitgevoerd zoals afgesproken.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.