Onder de noemer van een ongeluk zit in een klein hoekje sta je ineens te kijken naar je mooie auto waarvan bijna de helft beschadigd is en denk je...dat was het dan! Vol ongeloof en bewondering h... Vis mer

Selskapet har svart
De auto dinsdagochtend gebracht met paneelschade. Vriendelijke ontvangst bij de balie, er is dan al keurig vervangend vervoer geregeld. Woensdagmiddag al bericht dat de auto gereed is! Netjes... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben zeer vriendelijk en netjes geholpen door de man achter de balie. Echt super . De schade aan mijn wagen is zeer vakkundig hersteld. Echt vakwerk. De wagen is weer als nieuw. Echt super. Ik ben... Vis mer
Selskapet har svart
Op zich is de gehele schade afhandeling goed gegaan. Echter aan het gehele proces mankeren een aantal zaken die ik minder klantvriendelijk vind. Ik heb 3 keer gevraagd naar een kostenschatting en heb... Vis mer
Osloweg 122A, 9723 BX, Groningen, Groningen, Nederland

Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hier in Groningen kom ik niet weer. Voor een parkeerschade 4 keer terug geweest, in een half jaar tijd. Slecht afplakken, spuiten ongespoten onderdelen, blanke lak los en overal spuitnevel. Ik ben er klaar mee. Kost veel tijd en geld.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Eigenlijk alles positief, reparatie, leenauto, klantvriendelijkheid allemaal uitstekend

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Na vervelende aanrijding kreeg ik prima service en heldere communicatie van Van Mossel.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goed bedrijf, zeer snel en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader als je schade wilt herstellen.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
ik werd heel goed geholpen.
en kreeg een leenauto mee.
de schade is super mooi gemaakt .
en het personeel is super vriendelijk

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goede service, ook het vervangend vervoer in de vorm van een leenauto. Reparatie top gedaan. Vriendelijke medewerkers.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Ze hebben prima vakmanschap afgeleverd
Alleen 1 minpuntje een collega had van te voren een lagere prijs door gegeven en dat was hoger
Deze collega had het nooit mogen doen
Dat doen de experts
Maar ondanks dit zal ik weer terug komen bij hun
Ze hebben puik werk afgeleverd

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Ik werd geholpen door een uiterst vriendelijke en bekwame medewerker, een verademing na alle onbekwame medewerkers van de verzekering.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Schade keurig verholpen, goede service en helder en zeer vriendelijk.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Kon er snel terecht en de reparatie was ook snel klaar. De leenauto was goed en de medewerker die mij hielp was erg aardig en behulpzaam.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Van het begin tot het eind positief. Vriendelijk mensen aan de telefoon tot in het bedrijf zelf. De afhandeling alleen maar met lof.
Je voelt je echt een mens en geen nummer wat in zovelen
bedrijven gebeurd.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Vriendelijk geholpen en top werk geleverd

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Duidelijke communicatie en de schade snel hersteld.

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Erg snelle en nette service! Ook nog eens een fijne leenauto meegekregen. Bedankt!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Alles goed en snel geregeld, waarbij we volledig ontzorgd werden. Fijne leenauto ook!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goed meegedacht met ons over opties om het herstel betaalbaar te houden. Fijne communicatie!

Svar fra Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.