Niet originele cartridges werken zonder problemen!! Printer (Epson) zeurt wel maar OK accepteren lost dit op. Snelle levering!!
Se hva andre synes
Een goed toegankelijke website brengt je bij het gewenste product. Bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering is binnen één dag!
Ik had problemen met mijn printer en de toners. De medewerker probeerde van alles om het probleem op te lossen en is een aardige tijd hiermee bezig geweest. Helaas bleek de printer echt defect en heb... Vis mer
zending was snel ter plaatsen, geleverd door bpost. alleen niet al te best verpakt, grote pakken papier en een kleinere doos van een toner, ook gratis bic, maar deze laatste was beschadigd in de ve... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
St. Janstraat 14, 6595 AC, Ottersum , Nederland
- 085-0013510
- info@uwcartridgewinkel.nl
- uwcartridgewinkel.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vertrouwd is
Netjes afgeleverd top
Prima product en snel en goed geleverd
Snelle levering! Volgende al thuis! Juiste model. Goede kwaliteit. Ik heel erg tevreden
goedkoop.
Lekker snel thuis bezorgd en ook nog eens heel goedkoop.
Eigenlijk heel makkelijk bestellen en…
Eigenlijk heel makkelijk bestellen en ook mooi gelijk verstuurd super
Snelle levering en passende Epson 604…
Snelle levering en passende Epson 604 cartridges!!
Directe snelle levering van een goed…
Directe snelle levering van een goed product, proficiat.
Prijs/kwaliteit goed
inkt springt alle kanten op
bij cartridgewinkel.nl cartridges van propart AR-364PB gekocht: bij openen van de magenta springt de inkt alle kanten op. blijkt het inktkussentje er niet in te zitten, waardoor de cartridge niet sluit. ik heb vier dagen met paarse vingers rondgelopen. puur toeval dat niks op mijn eikenvloer is gekomen. anders had ik een paar duizend euro schade geclaimd voor vervangen vloerdelen.
met merkinkt heb ik dit nooit gehad. tip voor cartridgewinkel.nl: doe eens een steekproef van die merkloze producten

Svar fra UwCartridgeWinkel.nl
Goed en snel
Goede en snelle bezorging ,niets te…
Goede en snelle bezorging ,niets te klagen.
Prima!
1e bestelling inmiddels een week in gebruik. Prima kwaliteit en prijs, snelheid bezorging volgende dag kan niet beter.
M’n oude Epson printer draait weer als vanouds!
De juiste cartridge leverancier
Alles is goed verlopen en keurig volgens track en tracé.
Aan verkeerd adres geleverd
Aan verkeerd adres geleverd. Gelukkig hebben die mensen mij het pakje gebracht.
das Paket muss ich noch abholen im…
das Paket muss ich noch abholen im bpost Lieferstelle, 12 km von meiner Adresse
Snelle levering en deugdelijke…
Snelle levering en deugdelijke cartridges
Bestelling niet bezorgd door DHL zoals…
Bestelling niet bezorgd door DHL zoals afgesproken. Betere koeriersdienst nemen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.