zending was snel ter plaatsen, geleverd door bpost. alleen niet al te best verpakt, grote pakken papier en een kleinere doos van een toner, ook gratis bic, maar deze laatste was beschadigd in de ve... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb bij UwCartridgeWinkel.nl een complete set inktcartridges voor mijn Epson WF-4825 inkjet printer gekocht. De prijs van het eigen merk cartridges was ongelofelijk laag, zeker ten opzichte van and... Vis mer
Ik had problemen met mijn printer en de toners. De medewerker probeerde van alles om het probleem op te lossen en is een aardige tijd hiermee bezig geweest. Helaas bleek de printer echt defect en heb... Vis mer
Na aanschaf van inktpatronen van huismerk (niet origineel van HP), kreeg ik de melding dat deze mogelijks niet compatibel was. Uiteindelijk was werking geen probleem en tevreden over kwaliteit. On... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
St. Janstraat 14, 6595 AC, Ottersum , Nederland
- 085-0013510
- info@uwcartridgewinkel.nl
- uwcartridgewinkel.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alles snel en volgens afspraak geleverd
Veel te late levering
Alles tip top.
zending was snel ter plaatsen
zending was snel ter plaatsen, geleverd door bpost.
maar deze laatste was beschadigd in de verpakking,
ook enkele pakken papier.
Gewoon in 1 keer goed
Gewoon in 1 keer goed: prijs, kwaliteit en levering.
Helemaal blij mee
Helemaal blij mee. Goede ervaring met deze webshop
Goedkoop en supersnel bezorgd
Goedkoop en supersnel bezorgd. Ik ben heel tevreden.
Snel en goed maar ik had ook graag informatie gekregen over wat te doen met de lege cartridge
Snel en goed
snelle levering .
prijs + kwaliteit prima.
Aanrader: Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit
Zowel de cartridges als het geleverde…
Zowel de cartridges als het geleverde papier zijn van uitmuntende kwaliteit. Hierbij speelt de prijs ook een belangrijke rol.
Snelle levering goed materiaal
Snelle levering goed materiaal
Correcte voldoende duidelijke info
Correcte voldoende duidelijke info, en aflevering,waarvoor dank
Met enkele dagen vertraging goed…
Met enkele dagen vertraging goed terecht gekomen.Lieten wel de keuze om eventueel de bestelling te annuleren door stockbreuk bij leverancier.
Zou binnen 24h geleverd worden
Zou binnen 24h geleverd worden. Wacht al 5 dagen.

Svar fra UwCartridgeWinkel.nl
Alles snel geregeld
Alles snel geregeld, Goede prijs en wanneer ik een probleem hebben was de hulpcentrum uitstekend en alles voor mij snel geregeld.
Het ligt zeker niet aan de winkel maar…
Het ligt zeker niet aan de winkel maar bij BPost, ipv de volgende dag word het pakje volgens de post morgen 06/04/2026 geleverd, Het is hoogdringend. Liever niets leveren door BPost in belgie

Svar fra UwCartridgeWinkel.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.