Unisportstore.no Anmeldelser

2 702

4,4

Måtte dessverre reklamere på noen nye fotballsko, men det var ingen problem. Elise, i Unisport, behandlet reklamasjonen min raskt og jeg fikk svar dagen etter på min henvendelse. Saken løste seg knirk... Vis mer

Avtalte med butikk på Karl Johan at raskeste metode å få landslagsdrakt på var å handle på nettbutikk, deretter få trykt navn og draktnummer i butikk. Netthandel fungerte bra. Da jeg kom tilbake til... Vis mer

Jeg vil gjerne gi en stor takk til Elise og teamet hos Unisport for fantastisk kundeservice. Da jeg opplevde en feil på et par fotballsko, ble saken håndtert både raskt, profesjonelt og med en genuin... Vis mer

Veldig raske svar og Albert løste vår sak helt utmerket. Sendte inn reklamasjon på brukte fotballsko, forventet egentlig bare litt rabatt på neste kjøp eller noe slikt sidene skoene var godt brukte.... Vis mer

1. Fotballbutikk

Unisport har eksistert siden 1995 og er i dag Skandinavias største fotballbutikk på nett. Unisportstore.no ble lansert i 2012, da vi opplevde en stor etterspørsel fra norske forbrukere. I dag finner du alt av det nyeste og de mest populære fotballskoene, fotballdrakter og fotballutstyret fra utallige merker. Det store utvalget av alt innen fotballverdenen gjør at du stort sett alltid vil finne det du er ute etter, og ofte litt til. Hvis du registrerer deg til å få nyhetsbrevene våre, så er du blant de første til å få beskjed når det skjer noe spennende innenfor fotballverdenen, i tillegg til å få spesielle tilbud og rabatter i innboksen din.

Enestående

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 79 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(2 702)

935 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hjelpte raskt!

Jeg fekk problem med dei nye fotballskoa mine, og det verkar som det var ein produksjonsfeil. Rasmus reagerte raskt på klaga mi, og eg fekk pengane tilbake.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Vi setter virkelig pris på tilbakemeldingen – det betyr mye for oss, siden vi bryr oss om opplevelsen din mer enn noe annet.

Takk igjen for at du handlet hos Unisport – vi står klare på sidelinjen neste gang du trenger hjelp med bestillingen din. ⚽️🙌

Sebastian var til stor hjelp med…

Sebastian var til stor hjelp med problemet jeg hadde. Det ble løst på en smidig måte.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

God og rask hjelp fra Mikkeline!

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Jeg er svært fornøyd med kundeservice

Jeg er svært fornøyd med kundeservicen jeg mottok. Etter at jeg sendte inn bilder og informasjon om reklamasjonen min, ble saken behandlet raskt og profesjonelt. Reklamasjonen ble godkjent uten problemer.
Saken ble løst på en effektiv og kundevennlig måte. En ekstra takk til Victor for god oppfølging.

Veldig god service – anbefales!

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Utrolig treig levering av lagerførte varer.

Vi bestilte tre norske landslagsdrakter til barn den 03.06. Draktene var oppgitt som lagerførte og tilgjengelige ved bestilling, noe som var avgjørende for oss, fordi barna ønsket å ha dem med på ferie.

Nå, over 20 dager senere, har Unisport fortsatt ikke sendt bestillingen. Vi snakker altså om varer som skulle være på lager. Til tross for flere henvendelser til kundeservice og forklaring om at draktene skulle brukes på en planlagt ferietur, har det ikke skjedd noe. Kundeservice har vist liten forståelse for situasjonen og har kun vist til at draktene er bestilt med trykk. Dersom man vet at etterspørselen er høy i forbindelse med landslagskamper og mesterskap, bør man etter min mening planlegge kapasiteten deretter. Det kan ikke være kundens problem at man ikke har tilstrekkelige ressurser til å håndtere bestillinger innen rimelig tid, spesielt når varene er oppgitt å være på lager ved bestilling.

Når man betaler så mye penger for varer som er oppgitt å være på lager, forventer man både rask levering og bedre oppfølging. Resultatet er skuffede barn som ikke får draktene med seg på ferie, og en kundeopplevelse som er langt under det man bør kunne forvente.

Kan dessverre ikke anbefale å handle hos Unisport basert på denne erfaringen

Oppdatering: Etter lang ventetid fikk jeg beskjed om at varene var sendt. Noen dager senere kom det imidlertid en ny e-post der de opplyste at varene likevel ikke var sendt. Begrunnelsen var at de hadde trykket feil på en av draktene, og at størrelsen på en av de andre draktene vi hadde bestilt og betalt for for lenge siden var blitt solgt til en annen kunde. Den var nå utsolgt.

Deretter fulgte en rekke e-poster hvor de hevdet at jeg ikke hadde forhåndsbetalt, og at det derfor ikke var noe å refundere. Først etter at jeg sendte dokumentasjon fra banken som viste at betalingen var mottatt av dem, ble beløpet tilbakebetalt – to til tre dager senere.

Hele opplevelsen har vært preget av dårlig kommunikasjon, mangelfull oversikt og unødvendig mye arbeid for meg som kunde.

3. juni 2026

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager sterkt den opplevelsen du har hatt med bestillingen din. Vi forstår godt frustrasjonen når varene skulle brukes i forbindelse med en ferie, og at ventetiden og kommunikasjonen ikke har vært som forventet.

Vi har vært over saken og beklager at prosessen har opplevdes så lang og uoversiktlig. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner og kommunikasjon rundt slike saker.

God hjelp

God hjelp, takk til Elise.

23. juni 2026

T-skjorte uten trykk

Fikk en t-skjorte uten trykk ved en feil, kontaktet KS og fikk raskt tilbakemelding. Rasmus hos Unisport var behjelpelig og beklaget for at T-skjortene var sendt uten trykk, men de var raskt ute med å sende ut ny til meg med trykk. Har alltid opplevd god service her, lett å handle og kvalitet i arbeidet! Eneste tilbakemeldingen jeg hadde var at info til kjøpere var noe forsinket og burde kommet ut før! (I dette tilfelle stor pågang mtp trykk)

23. juni 2026

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Jeg måtte returnere fotballsko og fikk…

Jeg måtte returnere fotballsko og fikk en meget god hjelp av Irene som ordnet alt for meg. Flott servicehjelp hos dere.

22. juni 2026

Det er god kundeservice

Det er god kundeservice, fikk både rask svar og god hjelp av Dimitri.

19. juni 2026

Good service

Good service, fast responds and always trying to help

19. juni 2026

Anbefales

Anbefales, alt gikk raskt og ryddig

Reklamasjon

Sendte inn reklamasjon på et par sko, fikk tilbake svar fra Leon til den tiden som var forespeilet. Har kjøpt nye sko her😃

16. juni 2026

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Etterspurte en ny vurdering etter jeg…

Etterspurte en ny vurdering etter jeg fikk avslag og med god kommunikasjon får jeg god hjelp. Godt selskap med gode verdier.

15. juni 2026

Bestilte skjorte for 26 dager siden

Bestilte skjorte for 26 dager siden (oppdatert fra 11 i forrige versjon av denne anmeldelsen). Skulle komme etter 1-4 virkedager. Da har de mye fridager (som sikkert er mulig med prisnivået de har). Fått oppdatering om at skjorta ble "sendt" for ei uke siden, men fortsatt ikke sporbar i Norge. Så det er nok ikke sant. Blir nok ikke stamkunde.

7. juni 2026

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager opplevelsen du har hatt med bestillingen din.

I forbindelse med VM 2026 opplever vi for tiden et ekstraordinært høyt ordrevolum, noe som dessverre har ført til lengre behandlingstider enn normalt. Dette gjelder spesielt bestillinger med trykk og personalisering, som krever ekstra behandling i vår trykkavdeling.

Vi har full forståelse for frustrasjonen dette kan medføre, og beklager ulempene forsinkelsen har forårsaket.

Hjelp fra Rasmus

Etter en lang søkeprosess hadde vi endelig funnet "den riktige fotballsko", PUMA Ultimate MG. Så løste seg plasten på spissen av den ene skoen etter bare noen få trening. Jeg sendte et bilde til Unisport med en kort beskrivelse og Rasmus fra Unisport kundeservice hjalp umiddelbart ved å godkjenne reklamasjonen. Tusen takk for det!

12. juni 2026

Rask og god kundeservice

Rask og god kundeservice

11. juni 2026

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Jeg har bestilt fotballsko til min sønn…

Jeg har bestilt fotballsko til min sønn via Unisportstore. Summen trekkes fra konto, men jeg får ingen betalingsinformasjon via e-post som det står opplyst. Jeg forsøker ALLE måter å få kontakt med kundeservice. Chatpot, meldinger via nettsiden, telefonnummer. INGEN mulighet for å komme igjennom å få hjelp. Telefonnummeret som er oppgitt åpent i tidsrommet stemmer ikke. Melding jeg sendte via nettsiden har jeg ikke fått svar på innen 42 timer som de skriver. HELT umulig å få kontakt med noen personer som kan bekrefte kjøpet. Chatboten kan ikke svare på mitt spørsmål og gjentar noe svada.

15. juni 2026

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager at du har hatt problemer med å komme i kontakt med oss og at du ikke fikk den informasjonen du forventet rundt bestillingen din.

Vi kan se at pakken nå er levert, men dersom du fortsatt har spørsmål eller mangler informasjon om ordren din, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte kundeservice, så hjelper vi deg videre.

Vi beklager igjen for ulempen og takker for tilbakemeldingen.

Elendig service.

En flott fysisk butikk, men en helt håpløs nettbutikk! Klubben vår har nå hatt avtale med Unisport ett års tid, og det har vært helt katastrofalt, lagene har manglet drakter, kundene ikke fått varer, sponsormerkene faller av, og kaoset har vært komplett. Min siste pakke med klubbtøy skulle inneholde to jakker, og tre sett med treningstøy. Det kun ett va settene kom med trykk, og to kom uten. Og trykket på den ene jakken var lagt på krøllete stoff og falt av før det var godt en uke. Tok da kontakt og sendte varene tilbake for trykking, men da refunderte di heller pengene i stede for og løse problemet, og jeg er igjenn uten klubbklær. Selv om jeg ba om og få tilsent varene i stede for reffusjon. Dette er klær som ble bestilt i april, som jeg fortdatt mangler i slutten av juni. Og jeg er desverre ikke alene om sånne historier. Snakk om dårlig kontroll og service. Anbefaler ingen klubber og sammarbeide med Unisport. Da jeg aldri har fått feil, eller samme problem ved andre bestillinger. Men for sammarbeids klubber er dette krise!

18. juni 2026

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager sterkt opplevelsen du har hatt med klubbklærne og den lange prosessen rundt bestillingen din. Vi forstår godt frustrasjonen når klærne skal brukes av et lag, og leveransen ikke blir som forventet.

Vi har vært over saken og behandlet den ut fra de mulighetene vi har hatt i den aktuelle situasjonen.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for klubbkunder.

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice. Reklamerte på et par fotballsko som ikke holdt mål. Fikk rask behandling og fikk refundert hele beløpet innen kort tid.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Mikkeline hjalp meg og jeg hadde en fin…

Mikkeline hjalp meg og jeg hadde en fin opplevelse med kundeservicen hennes:)!