Måtte dessverre reklamere på noen nye fotballsko, men det var ingen problem. Elise, i Unisport, behandlet reklamasjonen min raskt og jeg fikk svar dagen etter på min henvendelse. Saken løste seg knirk... Vis mer
Avtalte med butikk på Karl Johan at raskeste metode å få landslagsdrakt på var å handle på nettbutikk, deretter få trykt navn og draktnummer i butikk. Netthandel fungerte bra. Da jeg kom tilbake til... Vis mer
Jeg vil gjerne gi en stor takk til Elise og teamet hos Unisport for fantastisk kundeservice. Da jeg opplevde en feil på et par fotballsko, ble saken håndtert både raskt, profesjonelt og med en genuin... Vis mer
Veldig raske svar og Albert løste vår sak helt utmerket. Sendte inn reklamasjon på brukte fotballsko, forventet egentlig bare litt rabatt på neste kjøp eller noe slikt sidene skoene var godt brukte.... Vis mer
Unisport har eksistert siden 1995 og er i dag Skandinavias største fotballbutikk på nett. Unisportstore.no ble lansert i 2012, da vi opplevde en stor etterspørsel fra norske forbrukere. I dag finner du alt av det nyeste og de mest populære fotballskoene, fotballdrakter og fotballutstyret fra utallige merker. Det store utvalget av alt innen fotballverdenen gjør at du stort sett alltid vil finne det du er ute etter, og ofte litt til. Hvis du registrerer deg til å få nyhetsbrevene våre, så er du blant de første til å få beskjed når det skjer noe spennende innenfor fotballverdenen, i tillegg til å få spesielle tilbud og rabatter i innboksen din.
Bådehavnsgade 38, 2450, København SV, Danmark
- support@unisportstore.no
- unisportstore.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Dårlig opplevelse!
Dårlig opplevelse!! Kan ikke bestille drakt med nr og navn!!🤬
Xxl sport kan man få drakt med nr og navn! Bestill der!

Svar fra Unisportstore.no
Rask og god hjelp hos kundeservice med…
Rask og god hjelp hos kundeservice med Sebastian.

Svar fra Unisportstore.no
Jeg er svært fornøyd med måten Unisport…
Jeg er svært fornøyd med måten Unisport håndterte reklamasjonen min på. Etter at jeg sendte inn bilder og informasjon om fotballskoene, ble saken gjennomgått og reklamasjonen godkjent på en ryddig og profesjonell måte.
Jeg setter stor pris på at Unisport tok ansvar for problemet og løste saken på en enkel og tillitsvekkende måte.
Veldig positiv opplevelse med kundeservice, og jeg handler gjerne hos Unisport igjen.

Svar fra Unisportstore.no
Fikk en drakt med feil trykk
Fikk en drakt med feil trykk. Tok kontakt med kundeservice og fikk først tilbud om å beholde drakten og få refundert for trykket. Vi ønsket et ny drakt, og dette løste seg etter hvert. God dialog med kundeservice.

Svar fra Unisportstore.no
Veldig godt utvalg og utmerket service👏🤩

Kostbar retur
Fikk varen, alt ok, men så passet ikke fotballskoene, men så skal de ha 99 kroner for å sende det i retur og det synes jeg er en uting, at du må betale 1/4 av det du betalte for varen på salg for å sende den i retur. Dårlig kundeservice og jeg kommer ikke til å bestille derfra igjen. Nok av andre nettbutikker som tilbyr gratis retur, returblankett i esken med varen slik at det blir lettest mulig for kunden er det eneste rette.

Veldig bra service
Jeg fikk veldig kjapp og god hjelp av Rasmus.

Svar fra Unisportstore.no
Selger varer de ikke har
Selger varer de ikke har. Skjedd de to siste gangene jeg har bestilt herfra. I tillegg ingen oppfølging fra kundeservice. Vil absolutt ikke anbefale å bestille herfra.

Fikk tilsendt feil drakt
Fikk tilsendt feil drakt, kontaktet en på kundeservice(Albert), fikk veldig god service, og svar på diverse spørsmål jeg hadde angående reklamasjonen.
Veldig fornøyd med respons på svarene fra han 👏👏👌

For en gjeng dere er..
For en gjeng dere er..! Topp service i alle ledd, sjelden vare. Hjelpsomme på mail, raske også. Løsningsorientert og hyggelige. Effektive med leveranser! Anbefales

Bestilt drakt for 3 uker siden
Bestilt drakt for 3 uker siden, den er enda ikke sendt. Skulle vært her for lenge siden i tide til vm og en 7 årsdag. Ingen oppdateringer eller nyttig informasjon om forsinkelsen, må selv mase og da får man bare generelle svar tilbake, ville absolutt valgt en annen mer seriøs aktør

Svar fra Unisportstore.no
Fikk svar fort og det setter jeg pris…
Fikk svar fort og det setter jeg pris på. Og takker Rasmus for en bra respons

Svar fra Unisportstore.no
Ingen svar fra kundeservice og stengt telefon.
Bestilte en drakt til min datter for over to uker siden som enda ikke er sendt til trykking. Nettsiden viser 10-12 dagers bestillings tid. Har prøvd å ringe og sende e-post men får ikke svar. Telefonen har de stengt så regner med jeg ikke er den eneste som har prøvd å ringe dem.

God kundeservice
Har handlet hos Unisport i mange år og har alltid vært fornøyd. Nå når vi måtte reklamere på et par keeperhansker som gikk opp i sømmen ved andre gangs bruk, ble vi møtt med forståelse og fikk refundert beløpet ganske raskt. Et lite minus at det var litt «plundrete» å finne frem på nettsidene når vi skulle reklamere.

Helt oppgitt
Helt oppgitt over manglende kundeservice og forståelse. Bestilte 2 stk fotballdrakter med trykk 2. juni. Etterlyste bestillingen etter at 2 uker var gått da jeg fortsatt ikke hadde mottatt oppdatering og heller ingen status eller forklaring på at det var forsinkelser med trykk pga stor pågang. Kan tilføye at jeg i mellomtiden bestilte varer hos 2 konkurrenter (blant annet Torshov Sport, der også produkter med trykk) som sendte varene raskt tross i VM også for de. Fikk oppdatering 18. juni på at varene endelig var sendt, og 23. juni kom pakken i pakkeboksen, da med kun 1 av draktene! Forsøkt å ringe kundeservice uten hell, isteden måtte jeg bruke e-post for å kommunisere frem og tilbake med spørsmål med lang svartid mellom hver e-post. Nå reiser vi på ferie til helgen, og 15-åringen er veldig skuffet over at han ikke får med seg Norgedrakten som han virkelig hadde ønsket seg. Veldig skuffet over denne utrolig ineffektive prosessen, samt manglende beklagelse fra Unisport sin side, som tross alt har glemt å pakke begge draktene som var bestilt. Kommer nok til å bruke andre leverandører fremfor Unisport neste gang.

Svar fra Unisportstore.no
Takk til Mikkeline som svarte fort og…
Takk til Mikkeline som svarte fort og hjalp meg godt med saken min

Ekstremt rask hjelp
Ekstremt rask hjelp. Utrolig dyktige mennesker som tar imot henvendelser. Vi bruker kun denne siden pga den gode kundeservicen

Svar fra Unisportstore.no
Veldig rask og god service
Veldig rask og god service fra Elise.
🤩

Svar fra Unisportstore.no
Ekstremt treg levering og får ikke svar fra kundeservice
Jeg bestilte en landslagsdrakt for barn for to uker siden som fremdeles ikke er sendt. Det tok 1,5 uke før jeg fikk melding om den var sendt til trykking. De oppgir forsinkelser i trykkingen som årsak til at det tar tid. Da forstår jeg ikke hvorfor det tar 1,5 uke å sende drakten til trykking. Jeg har prøvd å få kontakt med kundeservice, men de svarer ikke på henvendelsen min. Jeg er veldig frustrert over dette. VM er jo over før tantebarnet får drakten sin. Det kom vel ikke som noe sjokk at det ville bli stort trykk på ordrer rundt VM?