Unisportstore.no Anmeldelser

2 696

4,4

Jeg vil gjerne gi en stor takk til Elise og teamet hos Unisport for fantastisk kundeservice. Da jeg opplevde en feil på et par fotballsko, ble saken håndtert både raskt, profesjonelt og med en genuin... Vis mer

Veldig raske svar og Albert løste vår sak helt utmerket. Sendte inn reklamasjon på brukte fotballsko, forventet egentlig bare litt rabatt på neste kjøp eller noe slikt sidene skoene var godt brukte.... Vis mer

Kjøpt mange fotballsko der opp gjennom årene. Unisport er kjempeflinke på reklamasjon om det oppstår problemer. To ganger har jeg måttet reklamere for ødelagte sko og blitt møtt positivt begge ganger... Vis mer

Jeg er utrolig fornøyd med kundeservice hos Unisport! Saken min var litt komplisert, men jeg fikk fantastisk hjelp fra start til slutt. De svarte raskt, var hyggelige, tålmodige og gjorde virkeli... Vis mer

1. Fotballbutikk

Unisport har eksistert siden 1995 og er i dag Skandinavias største fotballbutikk på nett. Unisportstore.no ble lansert i 2012, da vi opplevde en stor etterspørsel fra norske forbrukere. I dag finner du alt av det nyeste og de mest populære fotballskoene, fotballdrakter og fotballutstyret fra utallige merker. Det store utvalget av alt innen fotballverdenen gjør at du stort sett alltid vil finne det du er ute etter, og ofte litt til. Hvis du registrerer deg til å få nyhetsbrevene våre, så er du blant de første til å få beskjed når det skjer noe spennende innenfor fotballverdenen, i tillegg til å få spesielle tilbud og rabatter i innboksen din.

Enestående

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(2 696)

928 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Slimete metoder for og få gode rewievs av rasmus.

Blir fortalt at vist ein legger inn kode ord rasmus sender dei ein gratis overraskelse ved neste bestilling. Fekk ingenting og beskjeden om at hei pakken din er sendt fra eit anna lager og derfor har ikkje vi sendt med overraskelsen. So ikkje reklamer med noke dåke ikkje holder.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Vi setter virkelig pris på tilbakemeldingen – det betyr mye for oss, siden vi bryr oss om opplevelsen din mer enn noe annet.

Takk igjen for at du handlet hos Unisport – vi står klare på sidelinjen neste gang du trenger hjelp med bestillingen din. ⚽️🙌

24 dager forsinket med amatørmessig utført trykk

Fikk endelig varene jeg bestilte, 24 dager etter bestilling. Da jeg endelig skulle ta i bruk draktene, viser det seg at trykk er langt fra korrekt trykt på draktene. Tall på ryggen er 10 cm lenger til høyre enn venstre på den ene drakten, og 3 cm lenger til høyre på den andre. Har sendt henvendelse til kundeservice, men svarer ikke. Samlet sett har denne bestillingen vært det verste jeg har opplevd av kundeservice av noe slag.

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager sterkt opplevelsen du har hatt med bestillingen din. Vi forstår godt frustrasjonen når du har ventet lenge på draktene, og trykket ikke har vært som forventet ved mottak.

Vi har vært over saken og behandlet den ut fra de opplysningene vi har mottatt. Vi tar samtidig tilbakemeldingen din med videre i arbeidet med å forbedre våre rutiner og kvalitetskontroll.

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice, de svarer raskt og er virkelig flinke. Jeg fikk hjelp av Storm som gjorde en god jobb med å gi en raskt og god tilbakemelding. Jeg fikk refusjon på skoene og setter stor pris på hjelpen!

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Fikk god og rask hjelp av Sebastian til…

Fikk god og rask hjelp av Sebastian til å løse mitt problem med en løs søm på drakten.

Svært rask tilbakemelding/…

Svært rask tilbakemelding/ saksbehandling. Fotballdrakten til min sønn raknet i sømmen. Jeg sendte bilder, og fikk beskjed om at jeg får refundert beløpet jeg betalte dagen etter henvendelsen min. Flott service fra Sebastian!

Rask og god service

Fikk veldig rask og god hjelp av Rasmus. Jeg bestilte feil størrelse på Norges world cup hjemmedrakt, og fikk den byttet til riktig størrelse før lageret rakk å tømme seg (i løpet av 3 minutter). Tusen takk!

3. juli 2026

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Rask og god saksbehandling fra Rasmus

Rask og god saksbehandling fra Rasmus.
Vi har kjøpt produkter her mange ganger før og var uheldig å fikk fotballsko med produksjonsfeil. Dette ble raskt løst opp i. Anbefaler unisport både for produkter og for service.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Vet du om størrelsen er riktig?

Produktet ble levert MYE raskere enn ventet. Ble faktisk levert dagen etter. Men hvis pengbruk betyr en del, så er ikke dette det beste stedet å handle fra, hvis man er litt usikker på om det man bestiller, passer i størrelsen.
Man betaler for transport ved bestilling, og det i seg selv er ok, men man må også betale for transport, hvis man må sende noe i retur for varer som ikke passer.
Så blir det betaling for transport en gang til, hvis man nok en gang, tar sjansen på at noe skal passe,...
Hvis det da heller ikke passer, og man igjen må sende i retur igjen, Vel da har man begynt å svi av en del i transportkostnader frem og tilbake, på varer som viste seg å ikke passe som man trodde/håpet på ,..🙄
Så hvis du er usikker på om ting passer eller ikke, og man har en plan om å spare penger, vel da kan man bare glemme det nettstedet her.
Jeg kjøper ikke varer herfra igjen.

Unisport svarer en annen anmeldelse at returkostnader er en "samarbeidsavtale vi har med leverandøren, slik at det skal være billigere for våre kunder å sende i retur. Håper det gir mening."

NEI, det gir ikke mening!! Da kan man lure på hvorfor så mange andre aktører har en ordning med fri retur. Det er også som noen andre her skriver. Andre aktører har ikke bare fri retur, men de sender også med en ferdig utfylt retur-etikett som kommer med produktet, og hvorfor gjør de det? ...fordi de skjønner at sannsynligheten for at varer ikke passer som forventet, faktisk er ganske stor.

18. juni 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at din ordre blev leveret hurtigere end forventet. Vi beklager dog, at du er utilfreds med vores returproces.

Vi forstår godt, at returudgifter kan være frustrerende, hvis man er usikker på størrelse eller pasform. Vi arbejder løbende på at gøre returprocessen så enkel som muligt og tager din feedback med videre i vores arbejde.

Med venlig hilsen

Styr unna

Bestilte Norge-drakt. Får deretter beskjed lenge etter om at de først kommer inn på lager to uker senere. Katastrofalt.

29. juni 2026

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager at du opplevde ventetiden som frustrerende. Vi forstår godt skuffelsen dersom du ikke fikk tydelig informasjon om leveringstidspunktet før etter bestilling.

Vi tar tilbakemeldingen din med videre og jobber kontinuerlig med å forbedre informasjonen rundt tilgjengelighet og leveringstid på våre produkter.

Det beste nettstedet

Det beste nettstedet

18. juni 2026

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Veldig fornøyd med rask behandling

Veldig fornøyd med rask behandling! Takk til Markus og Unisport for proffesjonell hjelpm

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Raskt og tydelig tilbakemelding på mine…

Raskt og tydelig tilbakemelding på mine henvendelser som sikret en god og smidig løsning.

reklamasjonen

Jeg er veldig fornøyd med kundeservicen. Hugo fulgte opp saken min på en profesjonell og hyggelig måte. Selv om reklamasjonen først ble avslått, sørget han for at saken ble vurdert på nytt, og jeg fikk full refusjon. Tusen takk, Hugo, for god hjelp!

Anbefales.

22. juni 2026

Super service fra Unisport og Hugo

Super service fra Unisport og Hugo

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Hyggelig og hurtig avklaring fra Storm😊…

Hyggelig og hurtig avklaring fra Storm😊 Vi er godt fornøyd!

Endring av ordre

Fikk god hjelp av Mikkeline ved endring av ordre

Dårlig opplevelse!

Dårlig opplevelse!! Kan ikke bestille drakt med nr og navn!!🤬
Xxl sport kan man få drakt med nr og navn! Bestill der!

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager at du ikke har hatt den opplevelsen du forventet. Vi forstår godt at det er skuffende dersom du ikke får bestilt drakten med ønsket navn og nummer.

Vi tilbyr personalisering på mange av våre produkter, men enkelte varer eller perioder kan ha begrensninger på grunn av tilgjengelighet og kapasitet.

Vi tar tilbakemeldingen din med videre.

Unisport

Rask og god hjelp hos kundeservice med…

Rask og god hjelp hos kundeservice med Sebastian.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Jeg er svært fornøyd med måten Unisport…

Jeg er svært fornøyd med måten Unisport håndterte reklamasjonen min på. Etter at jeg sendte inn bilder og informasjon om fotballskoene, ble saken gjennomgått og reklamasjonen godkjent på en ryddig og profesjonell måte.

Jeg setter stor pris på at Unisport tok ansvar for problemet og løste saken på en enkel og tillitsvekkende måte.

Veldig positiv opplevelse med kundeservice, og jeg handler gjerne hos Unisport igjen.

Tusen takk for den flotte 5-stjerners vurderingen!

Fikk en drakt med feil trykk

Fikk en drakt med feil trykk. Tok kontakt med kundeservice og fikk først tilbud om å beholde drakten og få refundert for trykket. Vi ønsket et ny drakt, og dette løste seg etter hvert. God dialog med kundeservice.