Banner for Ulla Popken Norge

Ulla Popken Norge Anmeldelser 213

4,0

Rask levering til postkasse. Jeg sendte dere mail med en gang jeg forstod at jeg hadde bestilt 2 like badedrakter. Jeg ville jo selvfølgelig bare ha den ene,men dere hadde allerede gjort klar forsend... Vis mer

Grei nettbutikk med stort utvalg også for dem som er litt høyere og bredere. Skinnjakker i super kvalitet til såå lav pris. Nesten for godt til å være sant, rask leveranse. Pakket ut vare som ser ut t... Vis mer

Jeg har handlet klær her to ganger, og har vært svært fornøyd både med produktene og servicen. Kvaliteten på klærne har vært over gjennomsnittet, og jeg setter stor pris på det brede utvalget av unike... Vis mer

1. Butikk for klær i store størrelser
  2. Jeansbutikk
  3. Butikk for yttertøy
  4. T-skjortebutikk
  5. Dameklesbutikk

Om Ulla Popken Norge

Ulla Popken – fra plus size til True Size Fashion

Ulla Popken er Europas ledende merkevare for mote fra størrelse 42 og oppover. Fra de første butikkene i 1987 er Ulla Popken nå representert i over 16 land og tilbyr et omfattende produktutvalg.

Fra casual looks til luksuriøse kolleksjoner, landlige stiler, sport og trening, undertøy og festantrekk.

Vi fokuserer først og fremst på kvalitet, perfekte passformer og førsteklasses håndverk – ikke på størrelse. For er det én ting vi har lært etter nesten førti år i bransjen: ingen kvinne leter etter fine plus size-plagg – hun leter rett og slett etter fine klær.

Inspirert av tankegangen til moderne kvinner

Kroppsmål og klesstørrelse skal ikke skape begrensninger eller ha en betydning for mote. Kroppen din er din egen – den er ikke et objekt for andres meninger eller vurderinger.

Derfor velger vi å ikke bruke begrepet "plus size"-mote. Når det settes opp mot "standardstørrelser", skapes en oppfatning av at alt utenfor dette er unormalt. Dette er ikke bare en gammelmodig tankegang, men objektivt sett feil. For nesten 50% av kvinner bruker størrelse 42 og større.

Vi har selvfølgelig et nytt begrep – et som nøytraliserer forskjeller og bedre representerer de verdiene vi står for. Dette vil kjennetegne Ulla Popken og vår mote fra størrelse 42 og oppover:

TRUE SIZE FASHION

4,0

Bra

Alt ble som avtalt

Alt ble som avtalt

29. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen 💜 Så godt å høre at alt gikk som ventet – slik skal det være!

Fornøyd

Rask levering, klesplaggene passet fint, takket være størrelsesguide på nettsida. Mye bedre enn forventet.

11. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Så hyggelig å høre – tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💜 Vi er ekstra glade for å høre at størrelsesguiden hjalp, og at opplevelsen ble enda bedre enn forventet!

Ulla Popken-teamet

Utvalget var bra i min størrelse

Utvalget var bra i min størrelse. Det negative er utfordring når man skal bla i utvalget. F.eks. jeg vil se nærmere på et plagg, snitt, hvile farger osv og så vil jeg tilbake til der jeg var. Det går ikke. Du kommer tilbake øverst på siden. Irriterende!

26. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for de fire stjernene og for at du deler både ros og det som kan forbedres 💜 Så fint å høre at du fant godt utvalg i din størrelse!

Vi forstår at det er frustrerende når man mister plassen man var på i nettbutikken. Vi jobber med flere forbedringer til nettsiden vår, så vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Pakken kommer ikke

Pakken kommer ikke, fått beskjed at den skulle komme 2.juni, så ble det endret til 3.juni, nå står det pakken er ikke levert. Når jeg sporer pakken får jeg beskjed at den ikke er registrert på meg, men bare med Åkrehamn ikke noe navn og adresse.
Dette er andre gang jeg ikke får varene jeg bestiller, men at de sendes i retur. Første gang fordi jeg ikke bodde på adressen til hentestedet jeg hadde oppgitt. Nå pga manglende navn og adresse.

19. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din – vi forstår godt at dette er frustrerende 😔

Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice, så kan de hjelpe deg med å finne ut hva som har skjedd og følge saken videre, og om dette eventuelt er noe som bør tas direkte med ansvarlig leveringspartner.

Kundeservice når du på service@ullapopken.no eller telefon 800 122 38. Vi håper det løser seg raskt og at vi får mulighet til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Pakken kom 1 dag forsinket

Pakken kom 1 dag forsinket. Dette er årsaken til 4 stjerner.

31. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Vi forstår at forsinket levering kan være frustrerende, og beklager at pakken ikke kom helt i tide. Vi håper du ellers er fornøyd med det du bestilte!
Vennlig hilsen, Ulla Popken-teamet

Rask levering til postkasse.

Rask levering til postkasse.
Jeg sendte dere mail med en gang jeg forstod at jeg hadde bestilt 2 like badedrakter. Jeg ville jo selvfølgelig bare ha den ene,men dere hadde allerede gjort klar forsendelsen. Jeg må da betale for 2 og heller sende i retur. Litt overraska over at dere ikke kunne stoppe den ene, for dere hadde ikke sendt den. En liten lur greie, det der.

21. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Vi skjønner godt at det var skuffende å ikke få stoppet den ene badedrakten i tide. Lageret vårt behandler ordre raskt, og da hender det at det ikke blir mulig å gjøre endringer dersom pakken allerede er klargjort - selv om den ikke er blitt hentet av vår leveringspartner enda. Vi forstår at det oppleves som lite fleksibelt, og tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Takk igjen for både ros og ærlige ord!

Stort vareutvalg og str for alle

Stort vareutvalg og str for alle
God kundeservice.
Kvalitets klær

30. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi blir utrolig glade for å høre at du setter pris på både utvalget, størrelsene, kundeservicen og kvaliteten – akkurat det vi jobber for hver dag!

Hjertelig velkommen tilbake 🌸
Vennlig hilsen, Ulla Popken-teamet

Har ikke mottatt pakken hverken på…

Har ikke mottatt pakken hverken på adressen eller på Joker hentepunkt
Aldri mer Ulla Popken!!!!

Oslo 22.5.25

8. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse – vi forstår godt hvor frustrerende det er når en pakke ikke kommer frem som den skal.

Vi beklager virkelig at du ikke har mottatt bestillingen din. Når pakken er sendt fra oss, er det PostNord som står for leveringen, og dessverre har vi ikke alltid kontroll over hva som skjer underveis. Likevel ønsker vi selvfølgelig å hjelpe deg videre!

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice (tel.: 800 122 38 / e-post: service@ullapopken.no) så undersøker vi saken nærmere og gjør vårt beste for å finne en løsning.

Flotte klær

Flotte klær, gode str. og rask levering! Fornøyd!

10. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Så hyggelig å høre – tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med både klærne, størrelsene og leveringen. Det setter vi stor pris på 😊

Kvalitet av varene

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med kvaliteten på varene våre – det er akkurat slik vi ønsker det skal være 🌟

Hjertelig velkommen tilbake!

Svar fra Ulla Popken Norge

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både handelen og produktet. Velkommen tilbake til oss når du trenger noe nytt!

Rask levering

Rask levering. Beskrivelsen av plaggene stemmer med det jeg har mottatt

1. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering og at beskrivelsene stemte.
Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet

var litt misfornøyd med stoffet

var litt misfornøyd med stoffet, ellers var den fin.

24. april 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Takk for tilbakemeldingen! Så synd at stoffet ikke helt falt i smak, men godt å høre at du ellers likte plagget. Husk at du gjerne kan benytte deg av vår 100 dagers returrett hvis du ønsker å bytte.

Tilsvarer forventningene

Tilsvarer forventningene

28. april 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Takk for tilbakemeldingen! Så fint å høre at kjøpet svarte til forventningene. Velkommen tilbake!

Veldig fornøyd med kjøpet 👍

Veldig fornøyd med kjøpet. Fargen var helt lik den på bildet og det gjorde susen 😀

Svar fra Ulla Popken Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så gøy å høre at du er fornøyd, og at fargen svarte til forventningene. Håper du får masse glede av kjøpet!

Enda ikke mottatt varen

Enda ikke mottatt varen, alt for lang leveringstid ift det som er oppgitt.

22. april 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Beklager så mye at du fortsatt ikke har mottatt varen din. Vår leveringstid er vanligvis 7–10 virkedager, så hvis det har tatt lenger tid, anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice. De vil gjerne hjelpe deg med å finne ut hvor pakken befinner seg.
Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet.

Har ventet lenge på bestillingen.kun…

Har ventet lenge på bestillingen.kun mottatt faktura

13. april 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Som nevnt anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice dersom pakken din ikke har kommet innen forventet leveringstid (7–10 virkedager). Dessverre er ikke kundeservice representert i teamet som svarer på Trustpilot-anmeldelser, så vi har ikke tilgang til din ordreinformasjon. Men dersom du tar kontakt med kundeservice på telefon eller e-post, hjelper de deg mer enn gjerne med å undersøke hva som har skjedd med bestillingen din. Håper vi får løst dette for deg så snart som mulig!
Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet.

Veldig fine ting men veldig lang…

Veldig fine ting men veldig lang leverings tid

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for at du liker varene våre – det setter vi stor pris på! Når det gjelder leveringstiden, har vi per i dag 7–10 virkedager. Vi forstår at det kan føles lenge, og vi jobber hele tiden med å gjøre dette raskere. Takk for tålmodigheten din!

Fin kjole

Fin kjole, litt lang for meg, så må legges opp.
Ypperlig materiale for reiser, totalt skrukkefri.
Bra pris for kvaliteten.

16. april 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten, og at kjolen fungerer fint flere anledninger. Håper den blir helt perfekt etter en liten justering!