Banner for Ulla Popken Norge

Ulla Popken Norge Anmeldelser 213

4,0

Rask levering til postkasse. Jeg sendte dere mail med en gang jeg forstod at jeg hadde bestilt 2 like badedrakter. Jeg ville jo selvfølgelig bare ha den ene,men dere hadde allerede gjort klar forsend... Vis mer

Grei nettbutikk med stort utvalg også for dem som er litt høyere og bredere. Skinnjakker i super kvalitet til såå lav pris. Nesten for godt til å være sant, rask leveranse. Pakket ut vare som ser ut t... Vis mer

Jeg har handlet klær her to ganger, og har vært svært fornøyd både med produktene og servicen. Kvaliteten på klærne har vært over gjennomsnittet, og jeg setter stor pris på det brede utvalget av unike... Vis mer

Pakken kommer ikke, fått beskjed at den skulle komme 2.juni, så ble det endret til 3.juni, nå står det pakken er ikke levert. Når jeg sporer pakken får jeg beskjed at den ikke er registrert på meg, m... Vis mer

1. Butikk for klær i store størrelser
  2. Jeansbutikk
  3. Butikk for yttertøy
  4. T-skjortebutikk
  5. Dameklesbutikk

Om Ulla Popken Norge

Ulla Popken – fra plus size til True Size Fashion

Ulla Popken er Europas ledende merkevare for mote fra størrelse 42 og oppover. Fra de første butikkene i 1987 er Ulla Popken nå representert i over 16 land og tilbyr et omfattende produktutvalg.

Fra casual looks til luksuriøse kolleksjoner, landlige stiler, sport og trening, undertøy og festantrekk.

Vi fokuserer først og fremst på kvalitet, perfekte passformer og førsteklasses håndverk – ikke på størrelse. For er det én ting vi har lært etter nesten førti år i bransjen: ingen kvinne leter etter fine plus size-plagg – hun leter rett og slett etter fine klær.

Inspirert av tankegangen til moderne kvinner

Kroppsmål og klesstørrelse skal ikke skape begrensninger eller ha en betydning for mote. Kroppen din er din egen – den er ikke et objekt for andres meninger eller vurderinger.

Derfor velger vi å ikke bruke begrepet "plus size"-mote. Når det settes opp mot "standardstørrelser", skapes en oppfatning av at alt utenfor dette er unormalt. Dette er ikke bare en gammelmodig tankegang, men objektivt sett feil. For nesten 50% av kvinner bruker størrelse 42 og større.

Vi har selvfølgelig et nytt begrep – et som nøytraliserer forskjeller og bedre representerer de verdiene vi står for. Dette vil kjennetegne Ulla Popken og vår mote fra størrelse 42 og oppover:

TRUE SIZE FASHION

4,0

Bra

Lett å returnere

Rask og ryddig.

20. juli 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Takk for at du deler opplevelsen din. Så flott å høre at retur gikk raskt og problemfritt!

Bra kvalitet og pris

Bra kvalitet og pris

21. juli 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så godt å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og prisen.

Ulla Popken-teamet

Litt vanskeligst å finne rette…

Litt vanskeligst å finne rette størrelser ,da de varierer fra merke til merke

23. juli 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Takk for tilbakemeldingen 💜 Vi anbefaler å bruke størrelsestabellene på nettsiden, og også å merke seg om plagget har informasjon om passform – det kan være til god hjelp når man skal velge riktig størrelse.

Dersom det likevel ikke skulle passe, håper vi at du benytter deg av vår 100 dagers returordning, så du kan finne din perfekte passform!

Ulla Popken-teamet

Bra produkter og rask levering.

Bra produkter og rask levering

6. juli 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 💜 Så fint å høre at du er fornøyd med både produktene og leveringen!

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💜 Så godt å høre at du liker både klærne og utvalget!

Ulla Popken-teamet

Vanskelig og mye kluss med retur

Vanskelig og mye kluss med retur. Hele bestillingen ble ikke registrert og jeg venter fremdeles på oppdatering hos Klarna, nå 3 uker senere.
Pluss for kjapp leveringstid.

1. juli 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Vi beklager virkelig at returen har vært unødvendig tungvint – det skal ikke ta så lang tid, og vi forstår godt at det er frustrerende når oppdatering hos Klarna lar vente på seg.

Vi anbefaler at du kontakter kundeservice på service@ullapopken.no eller telefon 800 122 38, så kan de undersøke hva som har skjedd og hjelpe deg videre.

Takk igjen for tilbakemeldingen – og godt å høre at leveringstiden var rask!

Det ble utsatt og forsinket levering…

Det ble utsatt og forsinket levering uten beskjed til meg.

18. juli 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei, og takk for at du delte opplevelsen din. Vi forstår godt at det var frustrerende med forsinket levering – og enda mer når du ikke fikk beskjed underveis 😔

Dersom det skjer endringer eller forsinkelser etter at pakken er sendt fra oss, er det fraktselskapet som skal varsle deg direkte. Vi skjønner at det oppleves som lite informativt når det ikke skjer, og tar med oss tilbakemeldingen videre.

Vi håper du likevel er fornøyd med innholdet i ordren din, og at vi kan gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Kvalitet

God passform

10. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Vi er superglade for å høre at du er så fornøyd med kvalitet og passform!
Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet.

Jeg har ikke motatt den enda for…

Jeg har ikke motatt den enda for Postnord fungerer veldig dårlig i Norge

21. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din – vi forstår godt at det er frustrerende å vente på pakken 😔

Vi beklager forsinkelsen, selv om det høres ut som at dette skyldes fraktselskapet og dessverre er utenfor vår kontroll etter det har forlatt vårt varehus. Ta gjerne kontakt med kundeservice på service@ullapopken.no eller telefon 800 122 38, så kan de hjelpe deg med å følge opp saken. Det mest effektive vil nok likevel være å ta kontakt med PostNord direkte i denne situasjonen.

Klærne passet perfekt

Klærne passet perfekt. Savnet beskjed om ordre mottatt, men alt i alt bra fornøyd.

15. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen 💜 Så fint å høre at klærne passet perfekt!

Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet

Kjolen var for stor

Kjolen var for stor. Pynten var løsnet, perler som var sydd på, var løsnet.

22. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din. Dette er selvfølgelig ikke slik det skal være. Vi anbefaler at du kontakter kundeservice på service@ullapopken.no eller telefon 800 122 38, så hjelper de deg gjerne videre med en løsning.
Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet.

Alt ble levert som avtalt.

Alt ble levert som avtalt og str. var riktig på buksen. Passet perfekt🥰

9. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Så herlig å høre – tusen takk for fin tilbakemelding🌟

Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet

Fikk levert pakken i postkassen ganske…

Fikk levert pakken i postkassen ganske fort. Var veldig fornøyd med produktet jeg kjøpte.

8. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så godt å høre at både levering og produkt svarte til forventningene – akkurat slik vi håper det skal være!

Topp

Alt bare topp service

21. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Så hyggelig å høre at du er fornøyd!
Vennlig hilsen, Ulla Popken- teamet.

Jeg har enda ikke fått min pakke

Jeg har enda ikke fått min pakke, dette er under enhver kritikk

5. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Vi beklager så mye at du ikke har mottatt pakken din enda – vi forstår godt at det oppleves frustrerende 😔

Venter på refusjon

Venter på refusjon

18. mai 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Refusjoner kan ta litt tid å behandle, men ta gjerne kontakt med kundeservice – de kan hjelpe med å sjekke status.

Veldig bra !

1. juni 2025

Svar fra Ulla Popken Norge

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🌟 Vi setter stor pris på det!