Uitjes en Eten Anmeldelser

4,6

Met ons jaarlijkse personeelsuitje "ik hou van Holland" gespeeld georganiseerd door Uitjes en Eten. De communicatie vooraf was heel fijn en ook de avond van het spel, met eten was fantastisch geregel... Vis mer

Goed overleg en contact vooraf, je kan gewoon even bellen. Er werd goed meegedacht. Materialen werden opgestuurd. Op de dag zelf liep het wat chaotisch maar dat lag ook echt aan onze groep, ze vonden... Vis mer

Het Escape Diner was een groot succes! Alles was uitstekend geregeld en onze begeleider Max heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Zijn enthousiasme en manier van begeleiden maakten de ervarin... Vis mer

Superleuk om als team-uitje te doen! Gezellig met je collega's samen tot oplossingen te komen! Zeker een aanrader!!

1. Eventbyrå

Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bikken & klikken: gezellig, leuk, leerzaam zelfs en heerlijk gegeten

Met leden van de personeelsvereniging een activiteit geboekt bij Uitjeseneten.nl
Het begon al met een ontzettend leuke host (Channa); gezellig en enthousiast, regelt alles top tot in de puntjes.
Leuke, ontspannen en zelfs leerzame speurtocht. Niet te moeilijk maar wel met voldoende uitdaging (bonusopdrachten) voor teams met een tikkeltje competitiedrang.
Verder genoten van het 3-gangen diner (leuke restaurants ook).
Enorm geboft met prachtig weer, kortom een perfecte combi!

2. juni 2023

We had amazing experience and our team…

We had amazing experience and our team really enjoyed in the "Escape the city" Event.
Game was interesting and very well organized.

Thank you for professional organization and see you again!

4. mai 2023

Goed in elkaar gezette moord met twist

Het was een ontzettend gezellige en lachwekkende middag vol moorden en misdaad. In het begin denk je nog, komt dit ooit goed. Maar als je dan hoofdagent wordt, dan wil je ook voor de winst gaan. Goed in elkaar gezette moord met twist. Heel leuk!

28. mars 2023

Aanrader, heerlijk wandel buitenspel

Het hele fijne was dat onze eerste gekozen datum niet doorging dat dit kosteloos verzet kon worden. Verder is het echt heel leuk en goed in elkaar gezet spel. Minder vonden wij dat sommige iconen veranderen van plaats. Maar bedankt, wij hebben gelachen en genoten.

3. februar 2023

Hilarisch

We hebben enorm gelachen tijdens onze teambuilding. Precies zoals je zou verwachten bij een teambuilen. Het contact verliep via de mail. Dit had persoonlijker gekund.

14. juli 2022

Het was een super leuke middag

Het was een super leuke middag. De moordzaak in Naarden is dankzij onze teams opgelost. Bij een enkel team deed de app soms een beetje vervelend, maar bij de meeste verliep alles soepel. Bij problemen is Nance goed bereikbaar en die lost alles snel en goed op. Het is een super leuke manier om Naarden Vesting te ontdekken.

24. juni 2022