Se hva andre synes
Selskapet har svart
Superleuk om als team-uitje te doen! Gezellig met je collega's samen tot oplossingen te komen! Zeker een aanrader!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!
Kontaktopplysninger
Kosterij 5A, 1721 PN, Broek op Langedijk, Nederland
- 088 800 400
- info@uitjeseneten.nl
- uitjeseneten.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Met ons jaarlijkse personeelsuitje "ik…
Met ons jaarlijkse personeelsuitje "ik hou van Holland" gespeeld georganiseerd door Uitjes en Eten. De communicatie vooraf was heel fijn en ook de avond van het spel, met eten was fantastisch geregeld. De collega's, die zijn geweest, waren allemaal erg enthousiast. Echt de moeite waard. Ook dank aan De Waagh in Nijmegen, voor het meedenken en de goede bediening.
Goed overleg en contact vooraf
Goed overleg en contact vooraf, je kan gewoon even bellen. Er werd goed meegedacht. Materialen werden opgestuurd. Op de dag zelf liep het wat chaotisch maar dat lag ook echt aan onze groep, ze vonden het erg leuk om te doen. Van mij had de focus nog iets meer op het maken van goede fotos mogen liggen maar het moest ook best snel gebeuren allemaal
Superleuk om als team-uitje te doen!
Superleuk om als team-uitje te doen!
Gezellig met je collega's samen tot oplossingen te komen! Zeker een aanrader!!
gezellige fanatieke middag
gezellige fanatieke middag! Met een enthousiaste spelleidster!
AanraderHet bedrijf heeft alles toe in de…
Het bedrijf heeft alles toe in de puntjes super goed verzorgd, zijn heel enthousiast en reageren heel snel op vragen.
Het uitje wat wij deden ( Het perfecte plaatje) was ook zeer leuk.
Kortom een aanrader!
In juni samen met me collega's van de…
In juni samen met me collega's van de personeelsvereniging escape in the city gedaan in hoorn
Wat was het leuk in elkaar gezet en we hadden een fijne begeleider.
Bedankt voor de fijne en gezellige dag

Lachen met Alleskunners Outside en aansluitend eten
Uitjes en Eten denkt met je mee in mogelijkheden, niet alleen in de kan-nietjes. Dankzij hun al bestaande samenwerking met Hudson Zoetermeer en Luca, de enthousiaste begeleider voor de Alleskunners Outside, hebben we eerst een leuke middag in de buitenlucht gehad met soms een echte fotofinish, bijna botsingen en veel lachen en aansluitend genoten van het lekkere eten bij Hudson. Uitjes en Eten en Luca, hartelijk dank!

Het Escape Diner was een groot succes
Het Escape Diner was een groot succes! Alles was uitstekend geregeld en onze begeleider Max heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Zijn enthousiasme en manier van begeleiden maakten de ervaring extra leuk en zorgden voor veel plezier tijdens de avond.
Daarnaast hebben we heerlijk gegeten en was de locatie erg sfeervol en passend bij het concept. Kortom: een geslaagde avond waar we met veel plezier op terugkijken. We hebben enorm genoten!
Bedankt voor de fijne organisatie!

Echte aanrader Uitjes en Eten
Wat hebben wij genoten van het Ik Hou van Holland-spel bij De Engel in Houten! Alles was uitstekend georganiseerd en tot in de puntjes geregeld. De sfeer was gezellig, het spel was leuk en zorgde voor veel enthousiasme, gelach en hilarische momenten. Ook het eten was erg lekker en de bediening was vriendelijk en gastvrij.
Kortom, het was een ontzettend geslaagde middag/avond. Complimenten aan het hele team voor de goede organisatie.

Flexibel en leuke activiteit
Het bedrijf is heel flexibel en alles is bespreekbaar. Terplekke ook een fijne gastvrouw die duidelijke uitleg geeft en inspeelt op wat ze tegenkomt. Ook kon het op vrij korte termijn geregeld worden.

Svar fra Uitjes en Eten
Super leuke teambuilding gehad met…
Super leuke teambuilding gehad met steps in the city. Collega’s waren erg enthousiast.

Super!
Wij hebben via Uitjes en Eten het teamuitje De Alleskunners gedaan en wat was het een succes! Vanaf het begin zat de sfeer er goed in. De spellen waren superleuk, afwisselend en zorgden voor veel fanatisme en gelach binnen het team.
Een speciaal compliment naar onze spelleidster Varsha, zij was echt fantastisch! Ze legde alles duidelijk en enthousiast uit en wist iedereen goed mee te krijgen. Dat maakte de ervaring extra leuk.
Het was een hele warme dag, maar daar werd gelukkig goed rekening mee gehouden. Er werd fijn meegedacht en aangepast waar nodig, wat we erg hebben gewaardeerd.
Kortom: een geweldig georganiseerd uitje, leuke spellen en een topbegeleiding. Echt een aanrader voor ieder team dat iets actiefs en gezelligs wil doen!

Leuke uitjes
Leuk, origineel en goed geregeld. Netjes en snel in communicatie.

Svar fra Uitjes en Eten
We hebben de Alleskunner Outdoor gedaan…
We hebben de Alleskunner Outdoor gedaan in Amsterdam met aansluitend een heerlijk diner. De begeleiding en support vooraf was heel goed, snel en fijn. De begeleiding op de dag zelf was echt fantastisch, we hebben met het hele team genoten, veel dank en ik kan jullie aanbevelen voor bedrijfsuitjes!

Svar fra Uitjes en Eten
De alleskunner voor je personeelsfeest!
Wij hebben een personeelsfeest gehad met het spel de alleskunner. Het was goed geregeld en hele leuke spelletjes waar iedereen aan mee kan doen.

Svar fra Uitjes en Eten
Wij hebben ik hou van Holland spel…
Wij hebben ik hou van Holland spel gedaan en hadden Channa als begeleider, super leuk gedaan! Topper.

Svar fra Uitjes en Eten
Super leuke verschillende activiteiten!
De activiteiten waren heel divers en uitdagend.

Uitjes en Eten tijdens ons Kerstdiner
Wij hebben gebruikt gemaakt van Uitjes en Eten tijdens ons jaarlijks kerstdiner.
Dit gaf een zeer ontspannen en leuke informele sfeer aan de avond. De random teams maakt een goede samenwerking. Door de goede communicatie tussen de spelleiders, het restaurant en ons liep het allemaal heel soepel door. Iedereen heeft een leuke avond gehad, met lekker eten en er is veel gelachen!

Super avond
Leuke en geduldige spelleider.
Daan is echt goed.
Leuk spel voor iedereen.
Goed verzorgd

Svar fra Uitjes en Eten
Zeer slechte ervaring met Uitjes en…
Zeer slechte ervaring met Uitjes en Eten.
Wij hebben Uitjes en Eten ingeschakeld om een bedrijfsuitje te organiseren op een locatie die wij zelf hadden aangedragen. Daarbij is expliciet aangegeven dat zij dit verder zouden regelen en overnemen. In de praktijk bleek de organisatie ronduit slecht: de locatie (Humphreys) was nauwelijks op de hoogte van afspraken en zelfs de spelbegeleider gaf aan dat dit ondermaats georganiseerd was.
Tot overmaat van ramp hebben vier personen uit onze groep een voedselvergiftiging opgelopen na het eten (alle vier hetzelfde gerecht). De reactie hierop was schokkend: er werd doodleuk aangegeven dat Uitjes en Eten hier niet verantwoordelijk voor zou zijn, omdat wij zelf de locatie hadden geregeld. Dit standpunt is nooit vooraf gecommuniceerd en voelt vooral als het afschuiven van verantwoordelijkheid.
Samengevat: wel kosten rekenen, maar geen regie nemen, slechte communicatie en geen verantwoordelijkheid bij serieuze klachten. Absoluut geen aanrader.
Edit: is uiteindelijk goed opgelost door de organisatie.

Svar fra Uitjes en Eten
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.