Se hva andre synes
Ik ben enorm teleurgesteld in mijn ervaring met Petree. Ik heb bijna 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling, wat al veel te lang is. Toen het product eindelijk aankwam, bleek de automa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij Petree, uw toonaangevende expert in Smart Pet Products. Wij staan bekend om onze hoogwaardige zelfreinigende kattenbakken - een combinatie van innovatieve technologie en superieur design. Als marktleider zetten we de standaard voor kwaliteit en technologische excellentie, zodat u altijd het beste voor uw geliefde huisdier in huis haalt. Petree brengt geavanceerde huisdierverzorging!
Kontaktopplysninger
Ien Dalessingel 1D, 3543MD, Utrecht, Nederland
- info@petree.nl
- petree.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We zijn zeer tevreden met de petree…
We zijn zeer tevreden met de petree kattenbak. Onze kat heeft er wel aan moeten wennen. Vooral het draaien ondanks dat dit weinig geluid maakt. We hebben het dus heel rustig opgebouwd in ongeveer 8 weken. Ze is er nu helemaal aan gewend!
Ik ben super goed geinformeerd en…
Ik ben super goed geinformeerd en geholpen! Petree team voor jullie 8 sterren!💫💯👌
Ik heb het met enige twijfel gekocht
Ik heb het met enige twijfel gekocht, maar mijn kat is er dol op en gebruikt het met veel plezier. Er blijft geen nare geur meer in huis hangen en ik hoef me niet meer bezig te houden met het schoonmaken van de kattenbak. Ik raad het zeker aan!
Mooi apparaat
Mooi apparaat, met kleine vertraging door de onrust in het midden Oosten.
Zeer tevreden
Ondanks de vertraging werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces. Als tegemoetkoming heb ik een nieuwe versie van de kattenbak ontvangen. Deze is supermooi en netjes afgeleverd. Ik vond het een beetje spannend omdat ik niet weet hoe mijn katten erop zouden reageren, maar ze gingen er gelijk in en namen de kattenbak gelijk in gebruik, ik ben er echt heel blij mee!
Ik ben enorm teleurgesteld in mijn…
Ik ben enorm teleurgesteld in mijn ervaring met Petree.
Toen het product eindelijk aankwam, bleek de automatische kattenbak defect te zijn en niet te werken. Dit is echt onaanvaardbaar, zeker na zo’n lange wachttijd.
De service is nog erger: ik heb meerdere keren contact opgenomen, maar krijg weinig tot geen reactie. Er wordt totaal niet klantvriendelijk gehandeld.
Daarnaast moet ik het product ook nog eens op eigen kosten retourneren, terwijl het defect geleverd is. Dit vind ik absoluut niet correct.
Conclusie: slechte service, extreem lange wachttijd en een defect product. Ik raad Petree absoluut niet aan.
İk raad petree absoluut niet aan !!!!
Petree
Alles werkt zoals beloofd. Onze katten waren meteen erin.
Ook het onderhoud is simpel.
Er is bij ons met 7poezen geen enkele reuk meer 8n huis.
TOP
We hebben er nu 4 en kunnen rustig een weekend weg.
Fijne kattenbak
Fijne kattenbak, poezen waren ook direct eraan gewend en geen nare geurtjes meer in huis.
De levering van de automatische…
De levering van de automatische kattenbak was vertraagd. Dat werd netjes gemeld. De kattenbak stond snel op z’n plek. Na wat wennen gebruiken alle 3 mijn katten hem. Ik ben zeer tevreden en de katten ook. 😺
het heeft even geduurd dat ik de bak…
het heeft even geduurd dat ik de bak had , maar de katten zijn er meteen op gegaan top kattenbak
Het duurt wel een tijdje voordat hij…
Het duurt wel een tijdje voordat hij geleverd word , ook al had ik een zwarte besteld en heb ik een witte mogen ontvangen ben ik heel tevreden met de petree kattenbak . Mijn kat reageerd er ook heel goed op ze vind het wel heel erg spannend allemaal maar heeft wel al gelijk haar behoeftes erin gedaan .
Een goed product en snelle levering
Een goed product en snelle levering. Heel tevreden.
Echt geweldig
Echt geweldig! Wij hadden voorheen een automatische kattenbak met de opvangbak aan de zijkant waarvan er wel eens een poepje tussen de klep bleef staan en vervolgens het hele huis stinkt. Ook draaide de bak niet meer als de zak te zwaar was.
De Petree is een verademing, hele huis ruikt fris, heb bewust een paar dagen gewacht met de onderlaken leegmaken en we hebben echt niks geroken! Ben er zoooooo blij mee!
Enige minpuntje, de instap is wel erg hoog en we hebben senioren katten (18 jaar) dus hebben er een kattentrapje voor moeten zetten, prima oplossing zo.
Ik kan nog niet beoordelen
Ik kan nog niet beoordelen
Onze kat is er nog niet in geweest
We geven haar nog de tijd om de overgang te maken
Nog beter dan de vorige
Nog beter dan de vorige! Al 2 jaar zeer tevreden. Helaas zijn onze twee vorige poezen overleden en hebben we nu 2 andere poezen die niet graag een bak delen, dus een tweede bak erbij aangeschaft. Heel fijn dat je kunt zien hoe zwaar de katten zijn en hoe lang ze in de bak zaten tijdens hun toiletbezoek. Zo kun je snel regelmatigheden ontdekken en zien of er iets afwijkends is.
Superfijne kattenbak
Superfijne kattenbak! Echt heel tevreden
Had ik maar eerder gedaan.
Wij hadden eerst een andere maar was geen succes. Na lang nadenken toch gekocht. HAD IK HET MAAR EERDER GEDAAN. Zo blij mee.
Geweldige kattenbak
Geweldige kattenbak! Ideaal niet meer scheppen en makkelijk schoon te maken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.