Prima afhandeling door de webshop, snel en netjes verzonden. Al meerdere keren iets besteld en telkens heel tevreden. Heel goede prijs kwaliteit verhouding! Ik ben heel blij met de hangers, ik draag z... Vis mer

De levering bleef iets langer weg dan verwacht door stakingen bij de transportbedrijven.. Dit werd onmiddellijk nagevraagd door jullie wanneer de levering dan ging gebeuren. De juweeltjes zien er zo... Vis mer

1. Edelstensliper

Tuuli is all about positive energy. Born in Amsterdam with the mission to make crystals available to everyone. We sell beautiful crystal kits, perfect for gifts or to treat yourself with some magic

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Ik heb mijn pakje nog steeds niet…

Ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen. Na bijna 3 weken. Dus zou graag een review geven maar dat gaat niet. Er wordt meegedeeld dat het door een staking was, waar ik begrip voor heb. Maar nog altijd is het niet binnen, terwijl andere pakjes via dezelfde service wel binnen zijn. En dit werd niet gecommuniceerd als ik er niet achter gevraagd had.

17. november 2025
Logoen til Tuuli Stones

Svar fra Tuuli Stones

Bedankt voor je bericht, en onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is om zo lang op je pakket te moeten wachten.

We hebben meerdere keren contact gehad met PostNL over jouw zending. Zij geven aan dat er nog steeds vertragingen zijn als gevolg van de recente staking, waardoor sommige pakketten helaas langer onderweg zijn dan normaal. Volgens hun laatste update zou het pakket deze week moeten worden geleverd.

Mocht het pakket toch niet binnenkomen, dan sturen wij zonder twijfel meteen een nieuw pakket naar je op. We vinden het erg belangrijk dat je ontvangt wat je hebt besteld.

Nogmaals, onze welgemeende excuses voor deze situatie. We blijven het nauwlettend opvolgen en staan klaar om het meteen op te lossen als het alsnog misgaat.

Mvg,
Emma - Tuuli Stones

Mooie kettingen vooral de kogelketting…

Mooie kettingen vooral de kogelketting is nog mooier zelfs en ook mooie stenen aanhangers. Ook een cadeau was erbij en ik ben blij met mijn aankoop. Ik zou opnieuw hier bestellen en ben zeker dat de cadeautjes gaan goed aankomen voor kerst. Snelle verzending met een kleine handgeschreven kaart maken het helemaal af.

24. november 2025

Amazing

Amazing! Always such good care and attention to details! Love coming back to Tuuli for personal items or gifts!

30. september 2025

Prachtige kettingen en stenen

Inmiddels de 3e bestelling al geplaatst, al 4 kettingen rijk van deze webshop. Mooie kettingen en steentjes, mooi afgewerkt, altijd snel en netjes verpakt. Door het mooie zakje waarin de ketting komt kan het ook super als cadeautje gegeven worden

25. september 2025

Prachtige stenen en kettingen

Prachtige stenen en kettingen, naast het feit dat ze mooi zijn vind ik het fijn dat ze een speciale betekenis en werking hebbben, zo kun je je persoonlijke hangers samenstellen en kiezen die het beste bij jou passen.

11. oktober 2025

Al de 2e bestelling van weer 2…

Al de 2e bestelling van weer 2 kettingen gedaan. Erg leuke en mooie kettingen en stenen. Enigste minpuntje is dat het bevestigingstukje die tussen de steen en ketting in zit soms vast slaat in de ketting waardoor ik soms moet prutsen om het weer recht te krijgen. Verder net verpakt, snel en leuk verzonden en heb er in middels al 4 🫶

10. oktober 2025

De ketting

De ketting die ik heb besteld is verkleurd, jammer wel.. en het steen was niet volledig zwart zoals ik had verwacht deze had roze plekken en nog andere verkleuringen

1. september 2025
Logoen til Tuuli Stones

Svar fra Tuuli Stones

Hoi Gülcin,

Wat vervelend om te horen!
Als er vlekken of iets dergelijks op zitten, komt dat waarschijnlijk doordat het een natuursteen is. Maar als het op andere manieren verkleurd is of als je het wilt ruilen of retourneren, neem dan contact met ons op via hello@tuulistones.com en we helpen je verder! :)

Met vriendelijke groet,
Emma van Tuuli

Customer friendly

Had a problem with the chain, after contacting through their website a quick solution was offered! Very customer friendly and beautiful products.

15. august 2025