Se hva andre synes
De levering bleef iets langer weg dan verwacht door stakingen bij de transportbedrijven.. Dit werd onmiddellijk nagevraagd door jullie wanneer de levering dan ging gebeuren. De juweeltjes zien er zo... Vis mer
Inmiddels de 3e bestelling al geplaatst, al 4 kettingen rijk van deze webshop. Mooie kettingen en steentjes, mooi afgewerkt, altijd snel en netjes verpakt. Door het mooie zakje waarin de ketting komt... Vis mer
Mooie kettingen vooral de kogelketting is nog mooier zelfs en ook mooie stenen aanhangers. Ook een cadeau was erbij en ik ben blij met mijn aankoop. Ik zou opnieuw hier bestellen en ben zeker dat de c... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tuuli is all about positive energy. Born in Amsterdam with the mission to make crystals available to everyone. We sell beautiful crystal kits, perfect for gifts or to treat yourself with some magic
Kontaktopplysninger
Jacob van Lennepstraat 31, 1053HB, Amsterdam, Nederland
- 0624455593
- hello@tuulistones.com
- tuulistones.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Always a happy customer here 🧡
Heel tevreden!
Prima afhandeling door de webshop, snel en netjes verzonden. Al meerdere keren iets besteld en telkens heel tevreden. Heel goede prijs kwaliteit verhouding! Ik ben heel blij met de hangers, ik draag ze bijna elke dag en ze blijven mooi.
Alles halskettingen zijn werd netjes en verzorgd geleverd
Alles werd netjes en verzorgd geleverd, artikelen zijn top!!!
Zorgvuldig ingepakte bestelling met ook…
Zorgvuldig ingepakte bestelling met ook nog een leuk persoonlijk berichtje erbij!
Snelle levering en goed instructies…
Snelle levering en goed instructies voor sieraden onderhoud erbij.
Opzich prima
Opzich prima
Kreeg alleen nij de ene steen wel een kaartje met naam en uitleg en bij de ander niet. Jammer wanneer t dan een kado is voor iemand
Prachtig juweel
Prachtig juweel. Zeer fijn en een mooie afwerking. Al veel leuke reacties gekregen.
Great
Fast communication, fast shipping and good material:)
I am extremely disappointed with this…
I am extremely disappointed with this product. The quality is very poor, especially considering the price.

Svar fra Tuuli Stones
Slechte kwaliteit
Prachtig! Maar... Slechte kwaliteit. Na twee weken is het hangertje al verkleurd, terwijl ik het af heb gedaan voor het douche. Het ziet er leuk uit, maar zonde van je geld dus!

Svar fra Tuuli Stones
Goede producten met persoonlijke touch
Goede producten met de juiste info en een handgeschreven kaartje. Leuk als cadeau, ook voor jezelf.
Matige kwaliteit tov prijs
Extra betaald voor snelle verzending, maar dit had ik net zo goed niet kunnen doen, want het is even snel verzonden als met de normale verzendmethode.
De satijnen ketting is goedkoop en krijgt snel halen. Is NIET hetzelfde als op de foto. Het aardbeiensteentje is ook niet zo mooi, maar ik heb 'm wel gehouden omdat ik de betekenis ervan wel mooi vind.
Al met al vind ik het de prijs-kwaliteitverhouding niet waard en zou ik het ook niet zo snel aanraden aan vrienden of familie.
Je suis très satisfaite
Le colis est assez vites arrivé, tout était en bon état et exactement comme sur le site internet. Je suis très satisfaite
Mooie kwaliteit sieraden
Mooie kwaliteit sieraden, mooi verpakt ook en goede service, duidelijke uitleg ook op de website
Goede kwaliteit
Snelle service, de ketting en steen ziet er super mooi uit. Blij mee!
Super mooie kettingen
Super mooie kettingen.
Ik bestelde er 2 en 1tje was stuk gegaan aan het hangertje, ik stuurde een mailtje en ondertussen heb ik mijn nieuwe ontvangen, dank je wel 🙏✨
De levering bleef iets langer weg dan…
De juweeltjes zien er zo leuk uit! Heel blij met mijn aankoop!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.